Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 313
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Ivy, ето основните неща, по ред на номерата в албумчето:  Grinning
1/ супер-хидратиращ душ гел, с 1/3 течен бебешки крем и капки бебешко олио.
2/ За интензивно хидратирана и мека кожа през целия ден, като тази на едно дете.
Създаден за малките.
Softwash Extracare с 1/3 течен бебешки крем и капки бебешко олио, е деликатен хидратираш душ-гел с формула Без повече сълзи, който хидратира интензивно кожата, предпазвайки  натуралната й мекота.
Чудесен за възрастните.
Softwash Extracare ще направи твоята кожа мека като тази на едно дете, за целия ден.
Начин на употреба: за деца и възрастни, директно върху кожата, с ръце или гъба до достигане на богата  и кремообразна пяна.
Тествано от дерматолози.
3/ Aveeno Baby - бебешко почистващо мляко.
4/ Aveeno Baby Latte Detergente - тоалетно мляко. Хидратира и успокоява деликатната и раздразнена кожа.
5/ Avena Sativa - бадемово олио с глицерин.
6/ Бебешко тоалетно мляко, успокояващо с Avena Colloidale, успокоява ефикасно и хидратира  дори зачервената кожа и локалните раздразнения. Без изплакване. Нанасяйте с памучен тампон.
7/ Хидратиращ, релаксиращ душ-гел.
8/ С приятен релаксиращ аромат. С 1/3 течен бебешки крем за кожа, мека като тази на едно дете.

# 151
  • Златна Добруджа
Имам СМС от ЖУЖКА - РОДИ СЕ ИРЕН, 3800 Г, 52 СМ. И ДВЕТЕ СМЕ ДОБРЕ.
ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА  Hug

Мира, честит ти рожденник    bouquet Ама ми изтекоха лигите по почерпката  Mr. Green

Иви, благодаря ти  Heart Eyes

Отивам, че малката иска внимание  Crazy

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 13:11 от mentina

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
АЙДЕЕЕЕ, ОЩЕ ЕДНА ДЕВОЙКА В ОТБОРА НИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И БАТЕ ДА Я ПАЗИ!!!

# 153
Честито на Жужка-добре е отгледала бебка.

# 154
Честито на Жужка! Да е жива и здрава бебката и много да ги слуша и радва   bouquet

# 155
  • София
Честито на Жужка и MrsK! Да са ви живи и здрави бебоците!
Мира, честити рожденик!  Много радост, здраве, късмет и щастие!

# 156
честото на родилите мами да съм им живи и здрави малките слънчица  bouquet

МИРА честит ти рожденник да те слушка много Hug

РЕБУС Mr. Green

аз днес съм без настроение кривомие и съм бясна на един тъпак продал ни къщата #Cussing out

# 157
Тони, ти къде се затри?

Абе хора, страхотно ме боли опашката, направо съм като схваната, и това от 5 дена нонстоп-вие така ли сте?
Казах на докторката, тя каза, че е защото се смъква бебето.Не мога нито да лежа, нито да седя, нито нищо.Родилите мами, при вас така ли беше?

# 158
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!

Franito(Валентина) кой ви е продал къщата? Или аз не загрях  newsm78

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе хора, страхотно ме боли опашката, направо съм като схваната, и това от 5 дена нонстоп-вие така ли сте?
Казах на докторката, тя каза, че е защото се смъква бебето.Не мога нито да лежа, нито да седя, нито нищо.Родилите мами, при вас така ли беше?

Така бях, особено, ако се преуморях. Не можех да стоя изправена.

# 160
Ей, хубави новинки!
Жужка, ей сега е време за най-щастливите сълзи! Да ти е жива и здрава принцесата Ирен и да минава през живота по императорски - с почести, победи и добро отношение!
МрсК, браво за дългия батко! Да ти е жив и здрав и все така да е веселие у дома заради здравето и рекордите му!
Сонитка, Ади, мен кръста и опашката така ме болеше много преди да родя, ама в болницата установих, че симптомите на жените не си приличат.Оказа се , че не е от смъкване на бебо, защото той не се беше смъкнал до финала
Муна, поплачи си мила. Отива си един прекрасен период и идва друг. Аз не можех да плача през бремнността заради тъпите контракции (ставаха на 1 минута при рев) и после в болницата така си поревах, че чак ми стана хубаво
Мамчета, моят мъж и той се обръща, когато е на масата за повиване. Цяла нощ ставам да го гледам да не си е забил нослето в таблите на леглото какъвто ми е подвижен.
За храненето си има номер. Яде и заспива. След 5-10 минути се пробужда и си лапва и двете ръце - умрял от глад, разбираш ли! Айде пак го вземем да го кърмя. И така цеденето се отлага или забравя.Иначе това се повтаря през 3-4 часа.
Ментина, аз следвам следната схема - редувам на всяко хранене гърдата. Цедя само тази, от която е ял.
Въпрос -Вие ми кажете какво значи да се ицеждаш "докрай" - то колкото цедиш толкова повече идва. Аз цедя, докато омекне (20 мл)?
Наближава08.08 - терминът на мамите, които вече побързахме да родим.

# 161

Franito(Валентина) кой ви е продал къщата? Или аз не загрях  newsm78

Сега ще обесня
харесахме си къща нова в едно ваканционно селище 24 ли 26 къщи общо 4акахме 4овека да си искара документите за тази къща в петък искара документите прати ги на имейла на мъж ми оговориха се за понеделник да праят договор с капарото ,а в събота отишли някакви руснаци и я харесали и му остайли капаро без да кажи 4е тая къща е запазена ще я копуват други хора и сега се обади на мъж ми да му кажи 4е е взел капаро за къщата обяснявасе 20 мин по тел колко съжалявал дрън брън а къщата беше страхотна баси тъпака newsm45
бил ни намерил друга къща пак такъв проект на ваканционно селище някви се ей такива оправдания много ми криво баси Tired

# 162
Жужка да ти е честита дъщеричката Ирен! Голямо бебче си си отгледала!
Да е послушна, умна и добричка, много здрава и красива!

Ей Теди и ти стигна термин  Hug На мен явно такова нещо няма да ми се случи Mr. Green
Мери Джейн радвам се, че си по-добре. Сигурна съм че на бебка нищо и няма  Hug
Сонитка ти си злато Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хиляди благодарности Hug
Ментина дано съм помогнала и като дойде моя ред да се ошашкам дано ми ги припомните, че аз като се паникьосам нямам равна  Mr. Green
Франи как ще ви продаде къщата много гадно  Sad Ще намерите по-хубава не се ядосвай Heart Eyes
Тиги докрай значи вече да не тече нищо, в един момент гърдата се изпразва. Не е необходимо да се изцеждате освен, ако нямате нужда от това. Ако са ви много напрегнати гърдите само тогава.

# 163
Честито на Жужка! Да е жива и здрава бебката и много да ги слуша и радва    bouquet

# 164
Здравейте набързо и от мен. Честито на всички нови майчета  Hug  bouquetГита да ти кажа за кърмата аз я съхранявам във фризера в пласмасови стерилни контейнерчета, които са за урина, изварявам ги и така.
Ох, това време е ужасно Rolling Eyes Ние имахме проблем с нета след бурите за това не съм влизала отдавна

Общи условия

Активация на акаунт