Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 313
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
Честит ти рожденник, Мира! Да е здрав и щастлив с голямото си семейство!

# 136
Честит рожденник на Мира, да ти е жив  и здрав!!!
Франи, не знам дали това дето ме боли и мен от три дена е междукрачието, ама си е доста гадно. Ти къде се разбърза да раждаш?
Ивченце, стискам палци всичко да мине добре!
После пак ще ви пиша, да разкажа патилата си от съботно неделния си работен ден, че сигурно вече наистина съм единствената луда, дето още работи.

# 137
Мира, честит рожденик!   bouquet

# 138
Здравейте,момичета!
Аз пак се изгубих и гледам,че много съм изпуснала.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С ВЕЧЕ ПОЯВИЛИТЕ СЕ СЛЪНЧИЦА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! Hug
МИРА,ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК!ДА ТИ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Аз смятам на 15.08.да ходя до 2-ра Градска и тогава ще видим кога ще ми е секциото.Надявам се всичко да мине в планов порядък,че нещо не съм готова за изненадки,но пък каквото дойде.
Весел ден ви желая! Hug

# 139
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро! Аз да се включа, докато миньона спи, че вече не е толкова кротка. Иска през час да яде. Ааааа, това да не е мандра. И тя се върти вече. Както казва мъжа ми "днешната младеж...."

Ребека, аз го ползвам този Хемогел, ама нещо не съм доволна. Нищо не върши.

Съни бейби, аз бях в 315 стая. Ние сме си били една до друга, ама като не се знаем....То на финала се разбрахме и със Sofi Bo кои сме, а бяхме в една стая.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА   MrsK.!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА Mira(vatan1919)!!!

УСПЕХ НА РАЖДАЩИТЕ!!!

# 140
Честито бебче на MrsK ! Живи и здрави да сте!

Честит рожденник на Мира! Да ви помага и обича много!

Стискам палци на всички,които раждат днес- да е бързо и безпроблемно! Praynig

# 141
MrsK да ви е живо и здраво момченцето! Желая му много здраве и късмет!
Да е заобиколено с много любов и топлота!

MrsK а как се казва момченцето ви? Дълъг мъж ще си отглеждате  Mr. Green

Мирка Честит Рожденик! Да ти е все така добричък и подкрепящ! Много да се грижи за вас и вие за него!

Ментина според мен, ако даваш на малката да суче от едната гърда 2 поредни пъти по този начин я стимулираш допълнително и кърмата в нея ще се увеличава за сметка на тази в другата, която пък няма да е стимулирана. Според мен по-пълната я изцеди малко, а си я храни от другата Peace А иначе задължителни неща няма, всяка майка си усеща най-добре и постъпва според ситуацията.

Сонитка благодаря много...през нощта работеше незнам защо се е скапал линка. Ако можеш само да ми кажеш кое какво е не ми трябва превод на написаното. Пък и ми звучи като доста работа. Просто от едно око, ако можеш да кажеш. Ти май звучиш като италианско мамче отиващо да ражда! Стискаме палци  Hug  Heart Eyes

Ребека
хич не звучи глупаво, то на лекари наистина да нямаш вяра  Peace Следвай си усещанията и ако искаш нормално и няма показания за секцио си раждай нормално, но пък ако има ще прецените с лекаря и с мъжа ти  Peace

# 142
  • ГОре на черешата...
... Ааааа, това да не е мандра.

Joy hahaha Joy

# 143
Честито бебче на MrsK    bouquet
Честит рожденник на Мира    bouquet
46см се роди моя бебок

# 144
46см се роди моя бебок

Тук си а се спотайваш а  Hug Давай снимки на Станислав да му се радваме и ние  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Честита дъщеричка на Съни бейби!Да е жива и здрава и много радост да ви носи!!!
Честито синче на MrsK!Жив и здрав,силен и корав младеж да порастне!!!

Успех на Гера,Жужка и Ивченце!!!
Херелинка,добре дошла мила,разкажи повече и ако имаш качи снимки!!!
Мирка,да ти е жив и здрав мъжа,много да те слуша,уважава и обича и повече да помага!!!

# 146
Здравейте!
Днес ми е термина ама бебка няма намерение да излиза , в голямата къща на мама и харесва Grinning

# 147
Mita /vatan1919/-Честит рожденик! Много здраве, любов и сбъднати мечти! Леле, с какви лакомства черпиш, направо ми се прияде!

И мен ме е налегнала някаква еуфория за чистене, направо не се спирам, но и нещо доста се изморявам. Вчера купихме един шкаф за едната дневна и направо се скапах да чистя и подреждам!

# 148
 Здравейте момичета! Май съм изпуснала доста нови раждания. Първо ще честитя на всички нови мами, да са им живи и здрави малките бебоци.
 Аз вече съм по - добре. Вчера ходих в болницата сложиха ме на системи, лежах там около 4 часа и след това ми просветна малко. Сега вече нямам разтройство и не повръщам, но все още ме боли корема. Утре ще ходя на видеозон, за да види доктора бебка, надявам се да е добре.
 Мислите ли, че от това чревно разтройство може да се отрази нещо на бебето, притеснявам се малко?

# 149
Добро утро и от мен!!!

PeaceСтискам палци на всички които ще стават мами днес по план Peace

Сонитка, на мен тапата ми падна преди 5 дни, пък още съм си 2в1.Сега ми тече едно течение в доста голямо количество, все едно съм си сипала балсам на ръката, така изглежда и това е.Даже и контракциите ми спряха.Може пък да си нося още 9 месеца Party

За секциото-и на мен ми бяха казали, че ми е мъжки таза, ама сега стана женски последния път.Те всички лекари май пробват дали ще мине номера със секциото, дори и да няма нужда.Интересно преди всички ли жени са били с широки тазове, та са народили толкова деца без секцио newsm78

Общи условия

Активация на акаунт