Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 313
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Сънибейби и Поканохтас, най-светлият път да е орисан на дечицата ви и да са здрави, здрави, здрави
Гита, за ходенето до тоалетна в ТК дават рициново масло - много добре действа - бавничко, плавничко.
Марианамама, моето детенце само спинкаше до 8-9 ден и ядеше понякога през 3, понякога през 4-5 часа. Сега започва да става неспокоен и само се втренчва в нас и така си седи часове. И аз не знам стига ли му яденето. Ака по 4-5 пъти
За водите не се тревожете - моите изтекоха у дома и продължиха, но спират-почват. И текат, а не се плисват. Ако си навън панталонът ще поеме. Просто ще се спреш някъде и ще изчакаш. Те спират и тръгват. На някои мами водите изтичат не бурно, а по малко по малко. Отличителното е, че не спират. Момичета, повярвайте - много са водите. Мен ми изтичаха цял ден в болницата.
Лони, аз се отървах засега от хемороиди, а напъването беше яко, защото Явор се беше залостил вътреSimple Smile
Ох, мами, ужасно много ви прегръщам и на тези от вас, на които чудото предстои скоро, а сигнали няма - стискам палци. Тези от вас, които са далеч още - не бързайте. Аз знам колко е ужасно все да те стягат рзни фалшиви болки. Знаете, че аз не издържах на фалшивите контракции и вечно стегнатия корем. Обаче стискайте си към термина. Аз родих 12 дни преди моя.
Стискам палци на утрешните мами! Лони, Гера - с вас  съм! Жужкааааааааа, ами най-хубавото идва. поплачи си. аз Още плача от емоции

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 22:49 от Тиги-Мигъл

# 121
И ние заключихме с мъжо, че е тапата от прочетото и чутото досега  Crazy
Адски ме боли кръста и ме напушва на спях и рев като се замисля, че може скоро да се ражда  Grinning Съвсем откачих. Нали исках да раждам, а сега си искам още малко да си постоя така. Няма угодия, ей  Mr. Green Иначе, всичко ми е готово, само вагиналния ми тампон като резултат ще е готов утре / тук нали са супер -бързи, както винаги  Whistling/
Изгладих някои работи. Освен това изчистих венецианските щори, оставих прозорците за утре, уж  Crazy Все се тормозя да не бъда неподготвена  Sunglasses Аа мамчето ми пристига в събота, да видим бременни или с бебок ще я посрещаме  Mr. Green
По книга, се ражда до 72 часа след падане на тапата, но аз знам от няколко часа до 2 седмици.

Jujka, леко раждане миличка! Всичко ще бъде наред и скоро ще се гушкате с бебчо  Hug

# 122
Честито на Съни бейби и Покахонтас!Да са ви живи и здрави бебоците много да ви радват!Жужка-стискам палци за утре всичко да мине успешно.

# 123
Сигурно ще ми се смеете, ама реших да питам някой може ли да ми помогне с това кое какво е  Rolling Eyes

Ето тук съм качила 3 неща за баня на бебето, които нямам идея какви са  Tired От Италия са на италиански са. Една приятелка ми ги прати, но кое е за тяло, кое за глава има ли мляко сред тях  Rolling Eyes Ако някой може да ми преведе. Всичките ми приличат на измивни...
На 2-то (Aveeno baby) от английски чета - "дерматологично тествано бебешко мляко, почистващо мляко с някакъв овес, а малко по-надолу подходящ за смяна на памперси" , а на едната страна пише пак на английски да се използвало за смяна навън не разбрах как точно - да де ама на мен ми прилича на шампоан или за тяло лепкаво е такова. Като съм къпала цяла година само с едно и сега гледам като пън  Embarassed И на двата Джонсъна пише softwash, а пък аз малко се чудя за глава и тяло ли са или само за някое от тях.

# 124
  • Canada
Здравейте момичета,
Честити бебоци на всички нови мами!  bouquet Да са живи и здрави, много послушни и много да ги радват!  bouquet На мамите - бързо възстановяване!
Минавам набързо да се похваля, че родих нашето момченце на 31.07., 3.150 и 54 см; не усещам кога минава деня, а и нощта  Simple Smile, много сме щастливи у дома! 
Нямам време да прочета сега всичко, само мярнах, че май моят син е рекордьор по височина до момента с неговите 54 см Simple Smile))

# 125
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

ЧЕСТИТО БЕБОЦИ НА СЪНИ БЕЙБИ, ПОКАХОНТАС И MrsK! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Жужка, леко и безпроблемно раждане  Peace
Гера, ако си решила днес да е датата - стискам палци  Hug
Марианамама, Тиги -  и Ния вече има периоди на бодърстване, иначе се храни обикновено на 3-4 часа. Много е жилава и подвижна. Тези ритничета, които ми ги раздаваше в корема продължават и сега. Рита, рита и хоп вече се извъртяла по гръб  Grinning
Иви, може ли пак да се допитам до теб  Embarassed Задължително ли е да си изцеждам гърдата, ако малката не е сукала от нея. Снощи така се случи, че на 2 пъти яде само от лявата /тя произвежда повече и става по-напрегната/. Докато суче от нея, от дясната си тече, не ми става на камък както другата.
Херелина, добре дошла отново   bouquet Искаме снимки  Heart Eyes
Сонита, когато и да започне раждането - с теб сме  Peace

# 126
Честито бебе на MrsK!   bouquet

Аз въобще не успях да спя тази нощ, имах нон-стоп болки в кръста, обхващащи и високо корема ми. Никакви конктракции като преди обаче с втърдяване на корема  newsm78 ... Болки ниско в кръста са непрекъснати.

Ivy, тези неща, за които питаш не ми се отварят на посочения линк. Изпрати валиден адрес или копирай текста, ако искаш и  ще  ти преведа  с удоволствие Hug

# 127
Добро утро на всички реални мами и мами в очакване.
 Тук в София вали и е мрачно и мъжи замина за работа и ми е криво:-) Няма угодия-ни студено ни топло.
 Пожелавам успех на всички мами на които им предстои днес среща с бебчо!!! Стискам им палци!
 Целувки на всички

# 128
  • Пловдив
Честито бебе на MrsK!
Леко раждане на мамите с планово секцио за днес,а и на тези които бебчетата сарешили сами да излизат!!
Времето е дъждовно и хладно идеално заа раждане Mr. Green

# 129
  • София
Ееееееее писах писах и цък ! изчезна  #Cussing out #2gunfire

Та

Честито на мамите с малките подаръчета, да са им живи и здрави !

Иви: и на мен ми се губи снимката, но ако пише, че се ползва навън най-вероятно е след смяна на памперса и като забършеш с мократа кърпичка мажеш с чудото. Ако имаш още съмнения paste-ни заглавието на чудото в нета и виж какви коментари ще излязат..

Значи чудех се аз къде е Ивченцето..а тя милата май ще ражда днес. Успех и желая.   bouquet

Успех и късмет на Жужка и Гера днес   bouquet

Ребека: Принципно не могат те да избират по своя воля за секциото - т.е. това не е мандра, трябва да има ПРИЧИНИ, за да се стигне до това, операция си е! И са длъжни да дадат обяснение след това какво е наложило тази операция. Една приятелка преди 3 месеца я съветваха секцио, бебето беше 4 кила, но тя си искаше нормално (в шейново роди) и си се напъна, е..не е като да е било безболезнено, но решението си беше нейно. Така че всичко е в твоите ръце за сега да си поискаш нормално и после пак в твоите ръце да успееш. А вече ако мислиш, че няма да се справиш да поискаш секцио.

# 130
Добро утро в този мрачен ден! Сега пък времето се скапа съвсем. Исках да е прохладничко, но не пък чак толкова дъждовно!

Стискам палци днез за Жужка, Гера и Ивченцето!  Praynig Praynig Praynig

Честито бебче на Mrsk!

Тази нощ сънувам, че една лекарка ми казва, че бебето ми е голямо и ще бъде трудно да се роди по -нормален начин. Сега само това ми трябваше. Започнах и на тази тема да се притеснявам. В интерес на истината до сега никой не ми е казвал колко горе долу са килограмите на бебето!

# 131
 Здравейте в това дъждовно утро, аз пак имам порив за чистене и всеки път се надявам да има последствия, пък да видим. Енти, благодаря за разясненията, и аз така предполагах, но аз на лекари вяра нямам колкото и глупаво да звучи, все имам чувството, че той ми ги наговори такива с идеята да изкрънчи нещо, като дойде тогава ще решавам.
И аз се обзаведох с хемероид, при това спукан и се мажа с един Хемогел с прополис и конски кестен, моя мъж много страда от тях и в къщи има всякъкви мазила за случая, но този ми се видя най- природен, някой ползвал ли го е?

# 132
Добро утро и от мен Hug

Стискам палци днес на раждащите  Praynig

Добре завърнали се на всички мами и техните бебоци   bouquet.Да са ви живи и здрави рожбите !!!!!!

Леле тия дни не мога да се понасям /вие така ли сте? / -непрекъснато ми се реве ,за всичко  Sad
Контракции си имам ,бебо се врътка ,всяка сутрин в 5 ме буди за закуска и после 1 час хълца в корема ми ,ама това нормално ли е с хълцането защото е всеки ден.
Разгледах снимките на бебоците и пак ревах ,вече ходя с едно руло тоалетна хартия на врата .
По бързо прибиране на Цвети и Калоян. Grinning-Нали са ни най-малките членове  .
Искрено  и благородно завиждам на всички ,които вече гушкат малките съкровища .Аз нали съм от последните Heart Eyes
На мен освен течение друго засега не ми изтича  Mr. Green
Тук времето е прекрасно -само за сън и разходки ,багажа ми е готов и само подреждам и пренареждам ,чистя и хапвам -за 1 седмица -съм наддала 1 кило  Grinning

# 133
Здравейте и от мен!Ние също сме 2 в 1 и като гледам термина ми наближава (11.08),но нямам още никакви признаци да раждам дори контракции освен подготвителни но те са ми от дълго време и не са болезнени.Ходих да ми мерят тоновете в ТК защото там ще раждам за сега всичко е наред във вторник пак ще ходя.
Mentina на нас на лекциите на 9 месеца ни казаха да изцеждаме само гърдата от която е сукало бебето,това е което знам аз.

# 134
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА МАМА СЪНИ БЕЙБИ И МАМА  MrsK. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ГИ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ
На всички които им предстои хубавата среща им поцелавам пътя до нея да е много лек и безболезнен
Аз да почеря за другия лъв във семейството мъжът ми да се надяваме да увеличим отбора с още еин цар скоро.

Общи условия

Активация на акаунт