Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на всички който са имали честа да са вече  майки! Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват!

# 106
   Здравейте,
Честито на всички нови мами и щастливо детство на мъниците.
Аз все още съм си бременна и ми е трудно да повярвам, че след около седмица(ако всичко е наред)ще си имам бебе. Много ми се ще да раждам и да не се случи да пренося ама с моя късмет силно се съмнявам. Още нещо ме озадъчава, на последната консултация в Шейново доктора който ме гледа изрази съмнение дали ще мога да родя нормално, че бебето е голямо а аз малка, знаете ли какво правят в такива случаи дирекнто секцио или може да се мъчиш и нормално, защото аз не искам да се мъча, а те дали веднага ще вземат решение newsm78, като знам, че трябва да разчитам на лекари и почвам да се сдухвам, иначе времето е идеално за раждане който ражда блазя му и успех.

# 107
  • ГОре на черешата...
Честита принцеса Адриана на мама Sunny baby ! Да расте здрава, щастлива и много обичана!

# 108
  • Ланкър, планините Овнерог
Здрвейте!

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ПОКАХОНТАС И НА СЪНИ БЕЙБИ!

sunny baby, ти май беше в Шейново, ако не се лъжа, нали? Значи сме били заедно. На кой етаж беше след раждането?

Момичета, не се тревожете къде ще ви изтекат водите! Със сигурност няма да ви пука в този момент. На мен започнаха да ми текат в къщи, но продължиха в таксито и след това в болницата. Като станах от таксито, имаше мокро петно под мен. Е, много му здраве, по-ми беше важно всичко останало.

Аз в момента имам проблем с хемороиди. А като се има предвид повечето ми шевове, направо ми е жал за мене си. Пих 2 Дуфалака и сега чакам. Докато пиех АБ-то, тичках до WC-то без проблем, че и малката се беше поакала заради мен, но сега......Вчера и кръв си пуснах  Embarassed

Ивченце
, напълно те разбирам. С първата си бременност преносих 6 дена. Ужасно е. И всеки те проверява постоянно дали не си родила.....

# 109
здравейте отново  Hug
много е порастнал списъка с бебчетата - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ!   bouquet
ние днес най-накрая се прибрахме в къщи  Grinning държаха мъника 3 дни в кувиоз, после 2 дни ни облъчваха на лампа заради жълтеница и днес следобед ни изписаха  Sunglasses
мен все пак ме приеха в болницата миналата неделя вечерта, но аз исках моя лекар да не оперира , а той беше извън града и трябваше да изчакам да се върне. така , че Станислав се роди в понеделник, 29,07 в 0,50  Grinning

# 110
Гита в началото бях в 314 стая, но последните два дена ме преместиха в 211 - до неонатологията.
Аз също съм с хемороиди. Предписаха ми индовазин, наистина помага.

# 111
Adriana-за водите не се притеснявай. Аз също съм се замисляла на тази тема, но откровено казано в такъв момент едва ли ще мислим за това!

Sunny baby-да е здрава, усмихната и много щастлива малката бебка Адриана!    bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Честито на Sunny baby, ПОКАХОНТАС и Слави! Да са им здрави бебчетата!     bouquet

Мами, на мен май ми падна тапата  преди 1 час Rolling Eyes Едно такова слузесто, желатиново, без мирис, почти безцветно. Сега като ходих да пишкам пак ми излезе такова, но малко. Тапата ли е? Няма кръв, нито власинки, ама то нали не било задължително?! ... Иначе съм ок, контракции отвреме-навреме, но на тях съм им свикнала така или иначе.

# 113
  • Варна
Sunny baby, честито ви момиченце. Да ви е жива и здрава..

За какво се притеснявате къде ще ви изтекат водите?!?!? Не мога да схвана  Simple Smile Където и да е все тая...нито ще родите там, нито нищо Simple Smile Стягайте се и смело напред към най-хубавото нещо  Hug

Аз вече не издържам...от седмица всеки ден съм с контракции и всеки ден са все по-болезнени...усещам силен натиск ниско долу понякога....разтройство имам, лошо ми е от вчера и на главата (гади ми се), кръста ме върти, а на тъй отгоре и във Варна е ужасно времето - задушно и тежко...дано днес вечерта да завали и да не спре Simple Smile))) Утре сутрин ще ни монтират климатика,де....тъй че по ще се издържа...

GERA, стискам ти палци, когато и да решите - утре или във вторник (и аз бих избрала вторник м/у другото  Mr. Green) да се видите с бебчо. Да мине всичко по вода и скоро да се похвалиш с най-голямата радост  Hug А иначе и аз съм поръчала от Ла Редута същото комплектче в жълто...онзи ден ти видях снимките в албумчето  hahaha Ама съм много доволна. Само блузката ми се види доста дебела, но ако е хладно ще е идеална! Като якенце е  Heart Eyes

На всички раждащи - успех милички  Hug

СОНИТКА - тапата е! Въобще не е задължително да има цвят или власинки!!! Ах, дано да е скоро ако ти се ражда вече  Hug Hug Hug

# 114
И АЗ ИСКАМ ДА РАЖДАМ ВЕ4Е Mr. Green

# 115
  • Пловдив
Честити бебчета на съни бейби и ппокахонтас!!!!  bouquet
Херелина добре дошла,чакмае снимки на малкия Станисалав. Hug
Сонита и аз мисля че е тапата,но това съвсем незначи че ще раждаш веднага.

# 116
  • София
Здравейте,

Влизам само да ви кажа - ДО СКОРО Hug.
Чантичката ми е готова, нервите ме тресат ужасно, рева си постоянно - абе всичко е.....като преди раждане Mr. Green, умряла съм и от глад Rolling Eyes. Важното е всичко да мине ОК утре и най-вече беба да ми е жива и здрава - другото се забравя.

Димяни, може утре с теб пак да се видим - аз към 8ч трябва да съм в болницата.

Леко раждане на всички от мен, целувки и до скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Jujka стискаме палци. Всичко ще е наред и скоро ще си гушкаш бебчо   bouquet baby_neutral

# 118
Сънибейби честита бебка Адриана! Да е красива, умна и послушна! Да е здравичка и много щастлива!

Херелина добре завърнала се  Hug пиши ми колко см е Станислав да му включим мерките при другите бебоци  Hug
Жужка леко раждане!  Heart Eyes

# 119
ЖУЖКА ЛЕКО РАЖДАНЕ Peace

Общи условия

Активация на акаунт