Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА СЛАВИ И ПОКАХОНТАС ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО ДЕЧИЦАТА.
Марианка защо ме е споменавала Добрева сигурно защото когато ти постъпваше аз отидох при нея че ми беше зле а тя ме бръкна каза че не раждам и обратно в къщи а тогава имах рожден ден и ми беше супер гадно.
Мери Джейн бързо се оправяй че много гадно хем големи кореми че и други проблеми.
Мамчета бебешорите са ви супер и аз искам вече да видя моето мишле ама ако има още какво да си взема от мен да го взима и да излиза че го чакаме много хора тука.

# 91
  • София
Честит син на мама Покахонтас!   bouquet Нека расте здрав и щастлив и много да ви слушка!  bouquet Пък и той голям юнак! Party Heart Eyes
Аз сега ходих на пазар,пеша с чадърче във ръка и ми беше супер! bowuu Най-накрая да се живне че загинахме с тези жеги!
Утре сутрин ще ходя да давам пак кръв и урина и след това на обяд от 12.30 съм на консултация да видим бебчо какви ги върши Mr. Green  
Мери Джейн дано е нещо малко и да няма проблеми! Praynig
Мире и аз му казвам на моя хубостник ако ще взима все още нещо от мен да взима и да излиза да види навън каква е убавиня  Mr. Green и широкичко ехее....... как да не му се прииска а??? Mr. Green

# 92
Здравейте пак!!!

Ние сега се прибрахме от вън!!!Времето е супер.
Гледам обаче, че заради дъжда тук сме доста активни Party

Честито на мама Покахонтас  и на мама Слави

Момичета, да ви споделя един страх-сигурно ще ми се смеете, ама......Мислили ли сте си какво ще стане ако водите ви изтекат докато сте на вън например newsm78

Ох, вече се побърквам, по цял ден си мисля как ще мине раждането, кога ще, хем искам да минава и да забравям, хем ме е шубе и искам още да не раждам-луда работа #Crazy

# 93
  • София
Ади и навън да ми изтекат не смятам да се шашкам ами бързо да се прибера да се измия и да си хващам багажчето и в болницата! То аз си нямам и търпение де и за това ми е се тая вече! Mr. Green Не се шашкай!   Heart Eyes Hug нали си говорехме как после ще си коментираме и ще се смеем на страховете ни които са ни заобикаляли Party
loni,jujka,Gera успех утре Praynig Ние сме с вас  Hug

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 15:23 от Димяни

# 94
Сиренка мерси мила, ти поне си свидетел на мъжо прилича изцяло!
Милата, дано да е било някакво течение. Слагай превръзка, аз пак да повторя, като някоя бабичка и ако има нещо пак в родилното, да проверят дали са води. И в хоризонтално положение, стига си чистила и работила, вече ще ти се карам. Ама щом не се е повторило по-скоро да е течение. Айде стискам палци  Hug Hug Hug

# 95
Честито на Славио и Покахонтас!!!! Да са ви живи и здрави бебоците!!!!
 Ади на мен това ми е кошмара с водите!!! Ще умра от срам да вървя и да осавям дири...

# 96
pokahontas да ти е жив и здрав малкия-голям Мартин! Много щастие и късмет му желая!

Разгледах всички бебешорски снимки и малките са очарователни!

Ивче леко раждане утре и дано всичко мине бързо и леко  Heart Eyes
Мери Джейн дано при теб нещата се оправят бързо само това ти трябва сега  Tired
Теди хубаво си решила  Peace Значи до вторник ще си имаме и още едно бебешорче  Heart Eyes
Сиренка аз залагам на течение  Mr. Green

# 97
Здравейте, мили момичета!!! newsm51
Искам да се присъединя с пожелание за щастливи мигове на всички родили майчета и да пожелая най-лекото раждане на всички останали  bouquet  bouquet  bouquet
Ние също имаме радостна новина. На 28.07.07 се роди нашата малка Адриана  smile3522- 2480 и 47 см. Вчера ни изписаха и днес е нашият втори ден вкъщи. Безумно съм щастлива!!! Желая го на всички Ви!!! Two Hearts
Целувки и до скоро!!!

# 98
  bouquet
sunny baby  да ти е жива и здрава малката принцеса

# 99
Eто ни и нас с малкия Калоян - вече цели 2,480 кг. За съжаление все още сме в болницата, но се надявам другата седмица да си спинка в креватчето.

http://images19.snimka.bg/003626199-big.jpg

http://images19.snimka.bg/003626224-big.jpg

# 100
bruno много много се радвам, че Калоян наддава и сте добре. Стискам палци другата седмица да се гушкате вкъщи без повече медицински персонал около вас.  bouquet
И аз си чакам подарък до две седмици от майчин дом.

# 101
Честити бебчета на Pokahontas , Sunny baby и Слави!!! Да растат здрави и много обичани!

Радвам се много за бебчетата, които наддават добре и стискам палци скоро да са си вкъщи!

И аз да си призная се притеснявам да не изтекат водите някъде навън  ooooh! дано не се случва на никоя от нас  Peace

# 102
честит СИН Покахонтас

лелее много мъже станаха а девойките къдесаа newsm78

# 103
  • София
sunny baby,честита ти рожба!  bouquet Да е жива и здрава и много да слушка!  bouquet
Бруно радвам се че малкия расте и че тези дни ще се гушкате в къщи! Heart Eyes
Франи ще почнат и девойките ама нали мъжете са ни повече та за това  Mr. Green по често са те на ред!  Party Heart Eyes

# 104
Вече се поуспокоих, че не съм единствената луда дето  я е страх да не се разтече на вън.

Тони, ама на теб май вече съвсем ти е тая, не те ли е страх newsm78
Мен не ме беше, като беше далече, ама сега като ми дойде до дупето и  #Crazy

Бруно, много е сладък мъникаТи изобщо качи ли някакви килограми от както се видяхме в МОЛ.Направо изглеждаш като ученичка.

Може ли да помоля ако е удобно да ми смените местораждането от Правителствена болница на ШейновоБлагодаря!!!

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 17:53 от adriana d

Общи условия

Активация на акаунт