Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
А иначе ми предложи ако искам да остана ,но прецених ,че там ще се изнервя хипер много като виждам майки които раждат и си отиват а аз да си чакам - не.

# 76
и Цвети и Симеон са толкова сладурански! elissee, и аз си я представях по- мъничка, но тя си е супер!  smile3501 newsm51 и между другото пръстите на краката и също са много симпатични   love001
iv4ence, не се притеснявай, в този момент нямаш нужда от нерви! спокойно, всичко ще мине! и аз вече имам чувството, че накрая ще пренося..  а се притеснявам, че главата не бебка вече е доста голяма и ще ме озори, че и аз съм била така и не знам  newsm78 хаиде целувки на всички от мен... Hug

# 77
Здравейте на всички!!!  На 02.08.2007г се роди Мартин 3.900г, 51см. В 4.25ч. сутринта
Днес се прибрахме и бързам да се похвалим   
Видях че имаме много бебета ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА  и успех на чакащите

# 78
Честит син pokahontas    bouquet!

# 79
ЧЕСТИТО НА МАМА pokahontas ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАРТИНЧО МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТЕ!  smile3525

# 80
  • ГОре на черешата...
Честито синче на мама Покахонтас! Да расте здрав, игрив и красив малкият Мартин!

# 81
  • Варна
ЧЕСТИТ СИН НА ПОКАХОНТАС! ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ!

# 82
Честит син на Покахонтас! Да е жив и здрав и много, много щастлив!!!

# 83
  • Варна
marianamama виждам че си на линия, искам само да те питам как е положението с хемороидите след раждането, мен така ме наплашиха че не ми се мисли какво ме чака!

# 84
Мони и Калоян са страхотни бузанковци, мили мами да се ви живи здрави дечицата.
Марианамама изглеждаш страхотно, а все се оплакваше, че си заприличала на слонче   bouquet
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МАРТИН НА МАМА ПОКАХОНТАС[/b]
Mari jane  Praynigстискам палци да се оправиш, направо да ги убиеш тия лекари. Как може да ти бият Ношпа и да те отпратят.

# 85
  • вкъщи
4естит син на покахонтас!
много благодаря на man4eva ,4е ни ка4и снимките в албум4ето.  bouquet  bouquet  bouquetима още много,но някой ден ще се нау4а как да ги слагам и аз и ще сложа.оказа се от единия фотоапарат няма нито една снимка с татито,но в другия със сигурност има.като ни ги изпратят ще се опитам и тях да ка4а.
стискам палци на вси4ки,които са още 2 в 1 и им пожелавам раждане поне толкова лесно като моето.в4ера излизах дори 2 пъти,за родилка на 4 дни си е постижение.днес пак ще ходим за разни неща да пазаруваме.
мира докато раждах добрева те спомена,4е 4акаш трето,и аз викам а знам я аз мира.а моя доктор много се зарадва като 4у ,4е и аз искам трето.
аз имам много кърма,направо съм млекоцентрала,4удя се да давам ли толкова пари за контейнери ,да замразявам ли?може би ще взема комплекта на авент от 30 лв с 30 контейнера и капа4ки.
а вашите бебета по колко пъти акат,моя ака много,ама и много папка.обривите ни се оправиха от промивките с тетра,на всяка смяна на памперса и го къпя с тетра,ефекта е налице.а по колко пъти ви ядат бебета.моя сънливец яде 6 или 7 пъти в денонощие,като нямаме 6 4аса пауза,на всеки 3 или 4 4аса хапва.но си мисля,4е още е малък за пауза newsm78дали не греша?

# 86
  • вкъщи
ами за хемороидите по4ти не ги усещам ве4е,ама се мажа с 2 лекарства.след първото раждане бях ужас,ревях от болка.а сега дори ходя в тоалетна по няколко пъти от в4ера.съветвам мамите,на които ще се наложи епизиотомия да си вземат бивацин.много помага,аз ве4е по4ти не си усещам шевовете,а с теди бях кошмар,цели 20 дни бях неподвижна.е сега са само 3,а тогава бяха 16 де....
а лекарството за хемороидите е масту.а и крема за зърна лансинох е вълшебен.оправи ми зърната за 4асове,а бяха рани.от помпата на авент също съм мн доволна..свалила съм само 6 кг от раждането,имам още 15... Embarassed

# 87
Здрвейте отново!

Честито синче на Покахонтас! Да е здраво, щастливо и много обичано малкото бебче!!!! Laughing

Марианамама-малкото бебче е невероятно сладурче!  Grinning

Елисее-стискам палци малката красавица да наддава бързо и да се прибира при мама и татко по-скоро!  Praynig

Аз също имам доста болка и вече съвсем не мога да ги различавам. Болките в междукрачие са постоянни, особено ако съм ходила по-голямо разстояние пеша.

# 88
Честито на новите мами   bouquet много радости, късмет, здраве и щастливи мигове с малките мушмороци  Laughing
и огромно БЛАГОДАРЯ на всички за страхотните пожелания - да ви се връщат стократно  Hug Hug Hug

# 89
Здравейте мили мами!
Честито на Покахонтас,да е жив и здрав малкия Марти,много да слушка и радва мама и тати!
Елис,малката е прекрасна!Направо ми се напълниха очичките със сълзи от умиление като я видях!Много е сладичка!!!
И Мони и Калоян са страхотни-нашо лошо няма!
Момичета и на мен ми изтече нещо но не знам какво не е слузесто,а е прозрачно като водичка,но в малко количество!
Адски се уплаших и до сега лежах,а болки никакви нямам и до сега не съм имала,само менструални,но не бяха силни,а търпими!Дано не са води,само това се моля!!!Толкова се шашнах и паникьосах!Страх ме е от неизвестното!

Общи условия

Активация на акаунт