Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!!!

Мами имам едно питане-как изглеждат водите.Сутринта станах и ми потече нещо бяло и слузесто, ама доста като коли4ество, по4ти колкото сгъната ностна кърпичка.Ама го усетих как си изтича.Моля, кажете ми как изглеждат и как да ги позная тези води, ако текнат или са текнали newsm78

# 61
Добро утро!
Ади водата си определено не е слузеста. Това по-скоро може да е част от тапата. Като съдя по мен тя си пада цели два дни, някъде с нишки после без нишки и така си се точи, особено като ходех да пишкам я усещах как се изнизваше. А водите си текат, без цвят, без мирис. Сложи си една превръзка и ако усетиш пак нещо с превръзката към родилното да проверят, що е то за твое успокоение.

# 62
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен!
Цяла нощ не съм спала - така зверски ме боля кръста, че не е истина просто ooooh!. Нямах контракции - само кръста - надолу по опашната кост. На някой случвало ли му се е? какво може да е пък това чудо. Сега не ме боли...

# 63
Благодаря Елисееее.Че малко се поизплаших сутринта.Тя и моята тапа пада вече 100 години, на час по-лъжичка.

# 64
Ето я и мойта кифличка Цвети , на 16 дни в последния ни ден в кувиоз и сонда в нослето и големите 1840гр  Joy hahaha Joy 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156265&photo=21   bouquet
Пълно копие на баща си, мои са само пръстите на краката и ушите  Joy hahaha Joy 

# 65
Някой преди време беше писал че все пак трябва да си имаме и преносваща мама....
Ами след 4 дена мъчително преносване най - накрая утре сутринта ще ме приемат за да ми предизвикват раждане!
Не съм влизала във форума скоро, защото съм ужасно изнервена и притеснена от това преносване... сега влизам просто за да ви информирам за предстоящото през утрешния ден.
Успех на всички.

# 66
  • Варна
elissee малката е страхотна сладурана, аз си я представях много мъничка, ама тя си е супер! Дано много скоро си я гушкаш на воля!
iv4ence успех ти желая! И аз съм много изнервена от това чакане, а още не съм почнала да преносвам, но май така ще стане!
Дано при теб всичко се нареди както искаш!

# 67
  • Пловдив
Ивченце сигурно е ужасно изнервящо това преносване,не го побжелавам на никой.Стисакам палци всичко да мине по вода.
Цвети е страхотна сладуррана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мери Джейн виждам че четеш-пиши как си днес пооправи ли се?

# 68
  • София
Ивченце,желая ти успех утре! Ние сме с теб! Hug
Елисеее... малката е страхотна кукличка,да ти е жива и здрава и бързо да наддава за да си я гушкате в къщи!  Heart Eyes
Франи мен междукрачието ме боли от време на време но като започне понякога ми кара по2,3 дни.... все различно ooooh!
Ади мила не са водите не бой се!  Hug
Мери Джейн дано си по добре сега или поне вече да си родила и скоро да ни зарадваш с хубави новини!  bouquet
Днес времето на мен много ми харесва Simple Smile Едно такова мързеливо и прохладнооо.... отдавна си мечтаех  Whistling Mr. Green
За преносване не искам и да си помислям но най и при мен ще се получи.... уж разкритие 3 см скъсена шийка на не знам колко % и пак нищо,то моето си е направо мъчение вече  ooooh!
Искам да раждаааам! Crossing Arms

# 69
 Elisse малката красавица е невероятна, толкова е нежна. Страхотно бебче.
 Момичета аз съм много зле имам някакво хранително отравяне, не съм родила, но болката беше сигурна равна на тази от раждането.
 Отидохме снощи с мъжа ми до Бърза помощ и там отказаха да ме прегледат, защото съм била за АГ - то, а а зим казах, че съм средно интелигентна личност и ако смятах че раждам, щях сама да отида направо там. Но въпреки това нямало доктор инфекционист и нищо не направиха. След това отидохме до АГ - то, прегледаха ме за разкритие, но слава богу на бебка още й се стои вътре, биха ми инжекция Ноши - па и ме пратиха да си ходя. Добре, че доктора ми при който ще раждам, че той ми даде добри напътствия по телефона (много е отзивчив), но не мога да отида при него, защото е в Пловдив, нали съм ви казвала, че ще раждам там, а пък аз съм от Стара Загора.
 Вече страшно изтощена към 3, 30 ч. се прибрахме в къщи, защото нямах грам сила, почти цяла нощ не съм спала от болки и сега тръгваме да търсим инфекциозно отделение в Окръжна болница, та дано там има доктори защото според Даскалов, така се казва моят гинеколог, трябва да ме сложат на системи.
 Чао за сега момичета, после като се върнем ще разкажа какво е станало. Само искам да се оправя по - бързо и всичко да е наред.

# 70
Честити бебчовци на новите мами!  bouquet
Леко раждане на тези мами на които предстои раждане днес!  Praynig
Някой преди време беше писал че все пак трябва да си имаме и преносваща мама....
Ами след 4 дена мъчително преносване най - накрая утре сутринта ще ме приемат за да ми предизвикват раждане!
Не съм влизала във форума скоро, защото съм ужасно изнервена и притеснена от това преносване... сега влизам просто за да ви информирам за предстоящото през утрешния ден.
Успех на всички.

iv4ence вчера си мислех за теб newsm78! Желая ти леко раждане и най-сладкото бебче!
Всички бебчовци от снимките са големи сладури!Искаме ощеее.........

# 71
малката ЦВЕТИ е голяма сладурка Simple Smile
МАРИЕТА и мен ме боли там особено ако вървя пове4е и то сигурно пове4е от седмица а от 3 дена ме боли и междукра4ието явно беб4о се намества
ИВ4ЕНЦЕ успех утре мила дано вси4ко мине нормално Praynig

# 72
Ето снимките на Мони на Marianamama http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156265&photo=24..
Ох ще го изям голям е сладур и Цвети също Simple Smile

# 73
И аз да се запиша, че още съм 2в1. Лежа си в МД от 4 дни, но бебчо не бърза да излиза. Подлъгаха ме контракции отидох да ме видят, но се оказаха подготвителни и сега сигурно докато родя ще стоя там. Разкритието ми е 1,5 см и ще чакаме да дойде момента.
Много съм нетърпелива вече да гушна бебчо.
Искам да попитам тези мами които вече родиха, как бяхте с контракциите, колко продължаваха и болезнени ли бяха? С какво разкритие ви приеха за раждане? Има ли др симптоми по които да позная че е дошло време? Благодаря ви предварително. Вече съм малко изнервена от цялото това чакане.

# 74
Днес ходих да ме види акушерката която ще ме поеме при раждането. Каза ,че всичко е ок, ако не се роди до утре(тогава му е термина) да се подготвя и вторник вечерта с багажчето. Ами ако нямам никакви признаци newsm78 newsm78 Иначе каза , че седмица е нормалния период за преносване и задължително тогава предизвикват раждане. Надявам се беб да де появи в най скоро време и взе да ме хваше страх Praynig

Общи условия

Активация на акаунт