Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 108 230
  • 487
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Харесвам много млеката за тяло и душ-геловете, най-вече кафе и памук  Heart Eyes Парфюмите им не съм ги пробвала, преди доста време ми бяха подарили обаче един, с цвете на капачката и определено не беше никак "мой"  Simple Smile

# 466
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз също харесвам лосионите за тяло - достатъчно хидратиращи са за сухата ми кожа. Душ-геловете също не са лоши, кремовете за ръце не са нищо особено, не подхранват добре, но имат приятни аромати.
От бялата козметика съм ползвала преди години продукти от серията DNA, която вече не съществува - крем, околоочен и перлите за лице:
http://www.yvesrocher.ca/control/product/~category_id=1850/~product_id=39444/
http://www.yvesrocher.ca/control/product/~category_id=1850/~product_id=35417/
Бяха много приятни като апликация - богати, хидратиращи и подхранващи.
Ползвала съм и дневен крем от серията Riche с 30 масла. Той също не беше лош, но някакъв кой знае какъв ефект не съм забелязала върху кожата си.
От парфюмите им съм ползвала един-два в студентските си години, но нямам никакъв спомен.  Blush

# 467
Аз съм доволна от коледната лимитка круша и какао-душ гел,лосион за тяло и крем за ръце.Харесва ми аромата,задържа се върху кожата за дълго .Има омекотяващо и подхранващо действие.Препоръчвам! Simple Smile

# 468
Здравейте! Тази марка я открих за себе си преди години, когато специализирах във Франция.Препоръча ми я французойка.Много съм доволна от всичко, което съм ползвала - кремове за лице, парфюмче за всеки ден, шампоани и лосион за тяло. Лосионите правят кожата много мекичка. Имат, обаче според мен един недостатък - няколко часа след нанасяне аромата става малко "химичен".

# 469
Пробвала съм един душ гел в зелена опаковка - the vert или нещо подобно. Хареса ми - ароматът е много свеж и добре измива кожата без да я изсушава.

# 470
Редовно си купувам душ-гела с кафе. От останалите им неща нямам фаворити.

# 471
Пробвала съм един душ гел в зелена опаковка - the vert или нещо подобно. Хареса ми - ароматът е много свеж и добре измива кожата без да я изсушава.

Един от любимите ми аромати на Ив Роше  Peace както и лавандуловия, за лятото е страхотен. Харесвам и този с памук.

# 472
някой може ли да ми каже нещо за този парфюм  Парфюм QUELQUES NOTES D'AMOUR на Ив Роше

# 473
  • София
някой може ли да ми каже нещо за този парфюм  Парфюм QUELQUES NOTES D'AMOUR на Ив Роше

Нежен розово-дървесен парфюм с леки акорди на цитрус в началото. В него най-много ми гваяковото дърво, което обожавам като аромат. Трайността му е около 4-5 часа при мен. Харесва ми да го нося във ветровито и леко хладно време. Бих казала, че е лесен аромат.

# 474
Обожавам душ геловете и лосионите за тяло, особено с мирис на кокос. Балсамите за коса добре ми действат, от шампоаните не съм впечатлена. Подарих на приятелка крем за лице, сподели, че е доволна.

# 475
Най-много им харесвам душ геловете (този с кафе и макадамия, както и коледните им серии) - любими! Кремовете им за ръце също харесвам и ще продължа да си купувам само заради ароматите. Преди време бях пробвала техен шампоан, но останах крайно недоволна и оттогава не си купувам от продуктите им за коса.

# 476
  • Варна
Аз харесвам този шампоан:

Душ геловете им също са много хубави, миналата коледна лимитирана серия беше прекрасна Purple Heart
В момента имам техен лосион, нещо с бадеми май беше, но ми идва лек и съм го оставила за по-топло време.

Грим никога не съм пробвала, но бих.

# 477
Пробвахте ли новата коледна колекция на Yves Rocher?
Търсих продуктите с "Nuit Vanille", но имаше налични, имаше само с ябълка и някакви със златен чай.

# 478
Харесвам продуктите им . Ползвала съм лосион за тяло и крем за ръце.
Ухаят добре, хидратират.
Допадат ми.
Heartbeat

# 479
Обожавам тоалетната им вода с лавандула и портокалов цвят. Не е трайна, разбира се, но с кеф си я изпръсках😊

Общи условия

Активация на акаунт