Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 966
  • 487
  •   1
Отговори
# 315
Съвсем скоро си купих новата им спирала. Направо УАААУ - прави супер обем, издържа без да се рони и в същото време се маха много лесно. И изобщо не дразни очите! Четката много ми допадна - супер гъста е. Поне за мен е перфектната спирала. Взех я на промоция за около 17лв.
 Laughing

# 316
единственото, което ползвам в момента на тази марка е измиващия гел с лайка
но не съм много доволна, не почиства много добре щом имам запушени пори и черни точки

# 317
Моя приятелка ми препоръча от тази марка крем за лице за успокояване на кожата и премахване на следите от пъпки. Все още не съм си го купила, но мисля да го  пробвам, защото смятям, че няма да сгреша. Нейната кожа е матирана, без пъпки и раздразнения. Направо перфектна кожа!
Е, цената е наистина висока ... но очакванията ми са още по-високи  Wink

# 318
единственото, което ползвам в момента на тази марка е измиващия гел с лайка
но не съм много доволна, не почиства много добре щом имам запушени пори и черни точки

Пробвай да ексфолираш поне два пъти в седмицата, за да отсраниш мъртвите клетки и запушването на порите. Само с почистващ гел си мисля, че няма как да стане  Wink

# 319
  • София
Моя приятелка ми препоръча от тази марка крем за лице за успокояване на кожата и премахване на следите от пъпки. Все още не съм си го купила, но мисля да го  пробвам, защото смятям, че няма да сгреша. Нейната кожа е матирана, без пъпки и раздразнения. Направо перфектна кожа!
Е, цената е наистина висока ... но очакванията ми са още по-високи  Wink
Кое е това кремче?
Аз съм ползвала един матиращ, с много лека консистенция, бързо попива и найстина матираше, но за кратко, след 4 часа горе-долу пак си лъсвах в Т-зоната. Иначе цената не беше висока, към 25лв мисля, че беше кремчето.
За този говоря

# 320
А може ли някой да сподели ориентировъчни цени за козметиката на Роше (душ гелове, шампоани, лосиони за тяло..). За парфюмите им знам, че са на приемливи цени около 50-60 лв. и правят отстъпки от 30 % ако им станеш клиент  Wink

# 321
  • София
Опитах БИО серията - крем дневен и нощен - от мостри и ми допаднаха  Peace
Имам и някои парфюми  Heart Eyes ( Comme Une Evidence EDP ми е даже в повече  Wink )

# 322
аз ползвам околоочния и крема за лице от серията inositol от доста време вече и съм доволна  Heart Eyes

# 323
А може ли някой да сподели ориентировъчни цени за козметиката на Роше (душ гелове, шампоани, лосиони за тяло..). За парфюмите им знам, че са на приемливи цени около 50-60 лв. и правят отстъпки от 30 % ако им станеш клиент  Wink

Аз повече от 5-6лв за душ гел не съм давала, освен за тези които са по 400мл (8лв и пак си заслужава). Кремчетата мисля около 20-30лв. И наистина като сложиш отстъпките... Пък и винаги имат някакви подаръци   bouquet

# 324
аз от душ геловете не съм доволна,кожата ми след тях е изсушена и задължително трябва да се мажа,а с много други по обикновени не е така,и не са трайни като аромати.Тоалетните води с плодови аромати изобщо не са трайни и те,обикновен дезодорант повече трае и какво като е с натурални продукти като не си вършат работата по предназначение

# 325
Ами... биват, специално един хидратиращ дневен крем zа лице много ми допадна, бих повторила. Иначе.... да, стават, нищо повече. Млека, лосиони zа тяло имам, спирали, гланцове, шампоани, душгелове.. ми чак суупер доволна не съм.
Ма момичета.. zа какви цени говорите в БГ? Скъпи бе  Crazy ....
Тук си е каталожна търговия, не са скъпи, може да се каже нормални са им цените. И с раzните промоцийки (които са според мене в повечето случаи лъжливи де, но айде, пра´им се, че не zабеляzваме, че цените са си все едни и същи общо вzето  Joy ).. В момента даже имам писмо с раzни там предложенийца нови от тях  Wink . Не zная вие как ги купувате де...
Но подраяват, да и то често нелоши неща  Peace
А да, парфюм техен.. май не бих си купила, не zнам.. Чудя му се там на един, дето в последния каталог е (уж) намален, иzлиzа към 15€, ам нещо не се навивам.. А и така, беz тестер и беz да съм го видяла, тъпо е.. А пък zа такива към 60лв като цени zа техен парфюм, дето ги пишете.... абсурд, никога.

# 326
Новият парфюм  "черна ванилия" на мен ми е много гаден.
Купих си плодовия лятото, ама не съм много очарована.
Честно казано, сега поръчах, защото подаръка е червено яке - поръчах пяна за бръснене за мъжО, че той я харесва, един лосион и 2 крема.

# 327
Да, "якето" и аz го гледам в каталога, та се чудя.. ей, много сме продажни т´ва жените, zарад пусти подаръци  hahaha Joy А в същото време, то не е яке като гледам, а с.всем обикновено домашно горнище, не ми се струва да става zа друго, че и дори не ми харесва особено... И да поръчам zаради него ми се вижда тъпо, ама все пак се иzкушавам, ужас просто.. А и трябва да поръчаш (поне при мен де) zа минимум 30€, че да ти дадат и... якето. Следователно ще трябва да си поръчвам пак нешща, от които нямам реална нужда. И крема, дето в същност единствено го харесвам, в точно тоzи каталог го няма, ей сега търсих. Абе май ще пропусна.
Иначе му се чудя но тоzи ..Еvidence.. , щото е евтин, но не съм го помирисвала на живо.

# 328
на мен евиденс най ми допада, ама може да ти се стори гаден - разни хора, разни вкусове

"якето" ми трябва за спорт, аз имам бежавото и не е лошо, при мен няма минимум на поръчката

# 329
на мен евиденс най ми допада, ама може да ти се стори гаден - разни хора, разни вкусове

"якето" ми трябва за спорт, аз имам бежавото и не е лошо, при мен няма минимум на поръчката
Да, то така zатова не става с парфюмите, всичко е въпрос на вкус  Peace
И ауууу, че срам... Добре, че се zаговорихме, та да погледна пак, то и при мен нямало минимална стийност на поръчка, просто пише, че (уж) реалната стойност на якето била 30€, аz съм в тотална zаблуда... Ми така е друго..

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 18:47 от Сова

Общи условия

Активация на акаунт