Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 926
  • 487
  •   1
Отговори
# 390
Току-що поръчах от английския сайт подаръка е кафява чанта ,над 15 лири има друг подарък крем за тен за лице ,а за над 30 лири чантичка портмоне и ключодържател .
Над 15 лири доставката доставката до анг. адрес е безплатна

TheBlackWidow ти откъде поръчваш ,че имаш тези подаръци?

# 391
  • USA, Steak State
От американския сайт на марката. Simple Smile

# 392
От американския сайт на марката. Simple Smile
О, да сега видях къде си .
За всяка държава подаръците са различни .

# 393
  • USA, Steak State
Аз трябваше да имам и едни сребърни обеци подарък, обаче са пропуснали да ги сложат в кашончето и сега чакам отговор на мейла ми. Не е болка за умиране де.

# 394
  • София

Връзкарка си ти, знам те аз. Wink
Joy ne,ne s Gab Co.  Peace

# 395
и на мен ми пропуснаха подарък - танкините свършили миналата година; пратиха ми ваучер за извинение за безплатен продукт, избрах си евтин крем - не ми го пратиха

пазарувам от тях, само когато имат хубави подаръци - като чантички и якета например, иначе - не

# 396
  • Belgium

Лу,ще може ли да предложиш околоочен за подпухване,тъмни кръгове(знам,че няма да изчезнат,но..... Mr. Green),с дрениращ ефект,за сутринта ми е нужен ,и да освежава зоната?

Аз съм ползвала този: http://www.yvesrocher.ca/control/skin-care/sensitive-skin/soothi … l/?cmSrc=Category

Точно срещу подпухване и за чувствителн и очи. Чудеса не прави, но намалява подпухването, ако не е прекалено голямо. Отделно бих ти препоръчала продукт, който не е на Ив Роше, а на Sephora, но се ползва директно сутрин върху засегнатият участък:

# 397
Лу,много ти благодаря  bouquet

# 398
Имам един глупав въпрос - продуктите им био ли са и ако да - всички ли? 
Случайно да имат матиращ и хидратиращ крем със слънцезащитен фактор..в парфюмерията не можада да ме осведомят, а съм от малък град .. Thinking

# 399
Имам един глупав въпрос - продуктите им био ли са и ако да - всички ли? 
Случайно да имат матиращ и хидратиращ крем със слънцезащитен фактор..в парфюмерията не можада да ме осведомят, а съм от малък град .. Thinking
Не са всички био .
Няма такъв крем -матиращ ,хидратиращ и с фактор  и на мен такъв ми трябва ама няма да е на Ив роше

# 400
И аз останах с такова впечатление като разглеждах продуктите и на много места прочетох че съдържат някои био съставки + други химии.. но не знам  newsm78  Какви опции си нацелила относно крема? Аз май ще се спра на някакъв на biotrade..  Thinking

# 401
Повечето неща на марката не са съвсем био - само на продуктите, на които е упоменато, че имат сертификат може да се разчита, че са такива. Но основните съставки и активи все пак са натурални и висококачествени.
Видяхте ли новата колекция грим на ИР? Аз лично съм влюбена във визията!
http://maquilab.blogspot.com/2011/04/joyful-easter-and-new-yves-rocher.html
Надявам се да сте прекарали чудесни празници!

# 402
  • София
Видях ги, чудих им се, но нищо не забърсах.

Да ви кажа, че в момента ползвам и съм много доволна от :

Подхранващ крем за крака
  Heart Eyes Прави крачетата ми невероятно меки! Е, едвам понасям миризмата на лавандула, но то си е въпрос на вкус (казало кучето...  Joy)

Exfoliating Foam Cleanser Resurfacing effect Позлвам го сутрин, има нежни ексфолиращи частици и мека кремообразна формила. Не ми изсушава кожата и имам чувството, че благодарение на него, кожата ми е с по-блестящ тен.  Peace

Elixir 7.9 И този серум се отрази прекрасно на кожата ми, макар че избрах да го ползвам по втория начин, т.е. само за месец, понеже кожата ми не мисля, че има нужда от него постоянно за сега.  Peace

# 403
Здравейте,

Искам да попитам тези от вас, които са ползвали следните продукти на Ив Роше, за мнение  Wink
Как ви се отразяват?Доволни ли сте? И още нещо, ако някои има възможност, нека да сподели състава им или поне дали имат парабени Rolling Eyes

Ето ги и продуктите..

Rich Cream Cleanser Re-Nutritive Effect

Micellar Cleansing Water Face, Eyes, Lips

Exfoliating Foam Cleanser Resurfacing effect

# 404
  • София
Споделиа съм мнение за ежедневния ексфолиант в поста над твоя.  Peace Иначе погледнах, има парабени - метилпарабен и пропилпарабен. От друга страна, втора като съставка е кокосово олио, а частичките са от кайсиев прах.  Peace Аз определено не страдам от анти-парабен манията! Още повече, че вероятно вредни са бутилпарабен и изобутилпарабен. Няма да тръгвам да те разубеждавам, че парабените са вредни.Всеки си има глава на раменете и право на собствено мнение.  Wink Продуктът е много хубав!  Heart Eyes
Относно мицеларната им вода, съм чувала хубави отзиви, но още не съм я тествала.  Peace

Момичета, понеже казвате, че в магазините тук получаваш подарък за рождения си ден, това как става? Изпращат ти го по пощата, трябва само да минеш през някой магазин или трябва да си купиш нещо, за да го получиш?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт