Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 928
  • 487
  •   1
Отговори
# 405
В България на мен никога не са ми пращали никакви подаръци за рождения ден, само от натрупани покупки.
Тук ми правят различни подаръци (основно отстъпка) при покупка, наскоро ми пратиха картичка, че ми подаряват спирала  Mr. Green Днес отидох и си я взех, а покрай нея и разни други неща  Crazy

# 406
  • Belgium
kashmir трябва да имаш карта. На мен ми пращат картичка по пощата за различни нови промоции, както и на рождения ми ден с указание да мина да си взема подаръка през някой техен магазин в определен срок  Peace

# 407
  • София
Ами имам карта, ама никога до сега не съм получавала нещо по пощата.  Thinking А картата я имам от 26.02.  newsm78

# 408
Споделиа съм мнение за ежедневния ексфолиант в поста над твоя.  Peace Иначе погледнах, има парабени - метилпарабен и пропилпарабен. От друга страна, втора като съставка е кокосово олио, а частичките са от кайсиев прах.  Peace Аз определено не страдам от анти-парабен манията! Още повече, че вероятно вредни са бутилпарабен и изобутилпарабен. Няма да тръгвам да те разубеждавам, че парабените са вредни.Всеки си има глава на раменете и право на собствено мнение.  Wink Продуктът е много хубав!  Heart Eyes
Относно мицеларната им вода, съм чувала хубави отзиви, но още не съм я тествала.  Peace

Момичета, понеже казвате, че в магазините тук получаваш подарък за рождения си ден, това как става? Изпращат ти го по пощата, трябва само да минеш през някой магазин или трябва да си купиш нещо, за да го получиш?  Rolling Eyes

kashmir, благодаря за отговора! Wink Видях поста ти по-горе за двата продукта от серията, чудех се дали има още мнения относно точно тези продукти...и, разбира се, за парабените, всеки си преценява  Grinning Аз предпочитам да има по-малко химикали и повече натурални съставки Whistling..все още май не ми е мания..Много добре звучи отзива ти за скраба, може би ще го пробвам заедно с мицеларния разтвор!

# 409
  • София
kashmir трябва да имаш карта. На мен ми пращат картичка по пощата за различни нови промоции, както и на рождения ми ден с указание да мина да си взема подаръка през някой техен магазин в определен срок  Peace
Моя рожден ден е януари, а картата я получих май месец Joy

# 410
  • София
Мен никой не ме отрази от БГ магазина им за РД. Но за сметка на това английския им сайт се отчете и за двата.  Whistling

# 411
Мен никой не ме отрази от БГ магазина им за РД. Но за сметка на това английския им сайт се отчете и за двата.  Whistling
Как ти се отчете?
Аз получих някакви картички някакви обяснения за подаръци ама нищо не им разбрах.

# 412
  • София
Като пазаруваш от английския сайта с всяка пратка ти пращат и хартиена оферта. С пратката от месеца преди моя РД ми бяха пратили оферта с подарък за РДто. Пуснах поръчка по нея. На дена на РД ми пристигна мейл с оферта за подарък за РДто  Mr. Green - пуснах и по нея. Само дето още е я чакам. Много са бавни милите в английския сайт . ooooh!

Някой ползвал ли е този скраб? Thinking Хубав ли е?

# 413
Преди 2 седмици във Виена посетих магазина им и излязох с едно кремче, от което съм много доволна.

Иначе, доволна съм от душ-геловете им и моливите за очи. Моите очи са чувствителни и не мога да ползвам каквото и да е, но от молива на Роше се чувстват чудесно.

# 414
В България на мен никога не са ми пращали никакви подаръци за рождения ден, само от натрупани покупки.
Тук ми правят различни подаръци (основно отстъпка) при покупка, наскоро ми пратиха картичка, че ми подаряват спирала  Mr. Green Днес отидох и си я взех, а покрай нея и разни други неща  Crazy
На мен пък точно за Рождения ден не забравят да ми пращат картичка и да ми напомнят, че има подарък за мен, Изобщо, винаги са ми правили различни отстъпки и оферти.  Peace

# 415
Някой полвзвал ли е дълбоко почистващ лосион 2 в 1 с матиращ ефект? Скоро си го купих и ми е много интересно защо кожата ми от него лъсва  newsm78

# 416
kashmir, директно през английския сайт ли поръчваш?

(Сигурно съм писала вече - преди години редвоно получавах талони за отстъпка, последните няколко не получавам).

# 417
  • София
Чрез посредник. Не доставят извън УК. Peace

# 418
Момичета, разговарях с мениджърката за България /с голееми връзки съм  Laughing/, всъщност момичетата от магазина в Сердика Мол ми дадоха телефона. Срам, не срам - звъннах. Дамата беше изключително любезна, та чак се озадачих, и ми обясни, че имат голям проблем с куриерските фирми тук.  Затова картичка, изпратена през април се получава Август или изобщо не се получава. Били сменяли какви ли не куриери и т.н. Последните месеци били преустановили изпращането с куриер, докато не намерят разрешение на проблема, защото и на тях не им било приятно да се обаждаме сърдити, хмммм! Спомена, че най-вероятно от този или другия месец, ще изпращат картичките по e-mail - разпечатваш и отиваш да си пазаруваш с отстъпка и да си вземеш подаръка!
Не се стърпях да ви кажа ценната информация и дано наистина стане така, ако не пак някоя сърдита клиентка ще и се обади / в мое лице, и то мноого сърдита/  Crazy

# 419
На мен никак не ми се струва адекватно обяснението с куриерските фирми - защо нищо друго не ми достаяват с няколко месеца закъснение?
Дано минат на варианта с електронната поща, че аз вече забравих какво е да получиш картичка от Ив Роше Simple Smile А и нали уж са еко ориентирани, по-добре електронна картичка, от колкото на хартия и някой да я носи.

Общи условия

Активация на акаунт