Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

  • 13 901
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 2 577
вчера - картофени кюфтета и салата, а за десерт сладолед
днес - пиле с грах и таратор, десерта ще е плод

# 151
  • Мнения: 2 922
Довечера: мариновани котлети, таратор и салата. Десерт - грозде и праскови.

# 152
  • Мнения: 3 036
Вчера пиле с топено сирене и салата с домати
Днес мусака и диня и сладолед за десерт(кой каквото иска)

# 153
  • Мнения: 6 105
вчера- мусака за обяд, салата от домати и краставици, за вечеря-паниран кашкавал, салата от домати,кьопоолу, пиле на сол
днес-за обят бобена яхнийка, салата от домати и краставици,диня,за вечеря-все още незнам...  Embarassed

# 154
  • Countryside
  • Мнения: 12 163
Днес сме на медени ребърца и салатка от разнообразни зеленчуци, за десерт сладолед

# 155
  • Мнения: 3 036
Камамбер дай идея какви са тези медени ребърца?

# 156
  • Countryside
  • Мнения: 12 163
Камамбер дай идея какви са тези медени ребърца?
МНого хубави стават  Mr. Green
Около килограм ребърца накисваш в марината поне 3-4часа най-добре една нощ. После слагаш в тавата , заливаш с останалата марината и печеш на около 200 градуса, като се обръщат и поливат със соса. МНого е лесно и вкусно. Ето и тайната  Whistling
Марината е следната(за 1/2кг ребърца, за 1кг удвояваш дозите) :
1/4ч соев сос(сладък не солен, аз слагам на Хайнц)
4 с.л. вино (червено), може и с порто(пробвано)
1-2 скилидки чесън
1 връзка зелен лук (може и стар)
1ч.л. канела
мед+ кафява захар тук на око слагам може би 2-3 с.л. мед и още толкова кафява захар, за да се карамелизират леко ребърцата
шарен пипер
сол на вкус
по желание джинджифил, ако намериш пресен най-добре
по желание пак може да добавиш сос уорчестър
Ами това е да ви е сладко  chef

# 157
  • София
  • Мнения: 37 814
Телешка супа, картофено пюре и кебапчета

# 158
  • Мнения: 216
Вчера  ядохме мексиканско- мокро бурито и кесадия, а днес ще се готви калифорнийски халибат, на грилл тиган, за гарнитура: картофено пюре/ шарен кафяв ориз, тиквишки на грил, салата: Цезар или зелева с моркови, а за десерт- плодове

# 159
  • Мнения: 3 388
Вчера паста с домати, червен лук и бекон. Зелена салата с репички. За десерт- Киндер делис, плодово мляко.
Тази вечер- оризова салата, телешки пържоли на грил, домати с царевица. За десерт- плодове и сладолед с лешници.

# 160
  • Мнения: 3 642
за закуска кифлички с топло какао , пиле гювеч зарзават и диня и праскови за десерт Peace
Sonita,каква е тая оризова салата?

# 161
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 13 441
Печено пила не грил, пикантни картофки, салата, диня.

# 162
  • под тепетата
  • Мнения: 11 109
Тутманик и диня,днес го карам мързеливо  Embarassed

# 163
  • Мнения: 216
Тутманик и диня,днес го карам мързеливо  Embarassed
Момичета дайте хубава рецепта за тутманик, като едно време, моля ви ?
 Praynig Praynig Praynig

# 164
  • под тепетата
  • Мнения: 11 109
Lil_Vixen ,ами аз си казах, че днес я карам мързеливо-  Blush  с готово тесто.Стана супер и с коричка от галета отгоре,ако искаш  ще ти обясня как го правя. Съжалявам, но поради техническа неграмотност не мога да пусна снимки  Embarassed.
 Иначе сигурно в книгата адашката (Биляна) е дала рецепта и за тестото,тя прави големи вкусотии .

Общи условия

Активация на акаунт