Спамо-чат темичка(06.08 - 12.08)

• 59 035
  • 4 866
  •   1
Отговори
# 4 740
# 4 741
пухи Прибирай го тоз език ма оооооуууу  #Cussing out
Мечо Пух Да.Зачезна ни нещо тези дни  Thinking

# 4 742
  • София
Пети, а ти що не си вдигаш телефона ма жено???

Кога, ма? Ти кат ми звънтя на морето дигнАх, а сега май неам батерия tooth tooth tooth

с мъжо ти си говорих онзи ден, той не ти ли предаде, а? ААА?

Предаде ми, аз обаче мислех, че е една друга Лили, дето е сега на бач у Приморско и требаше да ходим при нея да пийм Embarassed Embarassed Embarassed

# 4 743
Меченце, систър, де одиш? Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 4 744
Ooooooo, Петицио, даскалице, слабост моя. Как си, как изкара на моренцето? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Мархаба на всички. Бяхме на риба днес, със Стрелче и Силва, изкарахме страхотно, много гот. Ще повторим. Хванахме към 10кг. Mr. Green костур, много приличен размер. Най-големите ги хвана Стрелче, изобщо, Стрелче излови рибата в гьола. Отчете се отвсякъде. Hug

Не носех апарат, ама снимах кофата с рибата накрая, с GSM на мъжа ми. Има и две мои снимки, мъжа ми ме снима.

http://teo7777.multiply.com/photos/album/29/riba

А, добър вечер и от мен!  Hug Сега се прибрахме и гледам Тео ме е похвалила вече  Flutter Мерси, мерси   bouquet Повече от 10 кг са костурите Grinning Останахме със Силва още малко, след като Тео тръгнаха, та още половин кофа добавете към теглилката  Grinning Половин час мих половината риба, а кой ще я чисти  Crazy Crazy Crazy Мани, мускулна треска имам на дясната ръка от мятане, ама си заслужаваше.  Wink
Тео много любезно ми е снимала ръката иначе  hahaha Joy

# 4 745
Пети, а ти що не си вдигаш телефона ма жено???

Кога, ма? Ти кат ми звънтя на морето дигнАх, а сега май неам батерия tooth tooth tooth

с мъжо ти си говорих онзи ден, той не ти ли предаде, а? ААА?

Предаде ми, аз обаче мислех, че е една друга Лили, дето е сега на бач у Приморско и требаше да ходим при нея да пийм Embarassed Embarassed Embarassed

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мислех да пия кафе с теб утре сабалем, ноооооо сега незнам, НЕЗНАМ  Crossing Arms

# 4 746
Как сте банда?

Нещо ново? Смея ли да си искам резюменцее, не смея лииииии........Мечка страх, мен не страх-резюменце някой? Flutter Flutter Flutter

# 4 747
ооо това ми се струва мисия невъзможна  Laughing

# 4 748
# 4 749
# 4 750
ооо това ми се струва мисия невъзможна  Laughing

Нали? Joy Знаех си...... Confused Crazy

# 4 751
  • там нейде .............

Царево, бившия Мичурин, то си пише, ма некой требе да погледне Twisted Evil

Ние всяка година сме си там, свекър ми е мичуринец Flutter
а мъжа ти има ли нещо общо с ХТИ Бургас???
Много познат ми се вижда newsm78 newsm78 newsm78

# 4 752
  • София
Лиляно, ай не ми се прай, утре баща ми е дежурен по Стела, така че, много моля ви, мадам, глей да не ми се обадиш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 4 753
  • София

Царево, бившия Мичурин, то си пише, ма некой требе да погледне Twisted Evil

Ние всяка година сме си там, свекър ми е мичуринец Flutter
а мъжа ти има ли нещо общо с ХТИ Бургас???
Много познат ми се вижда newsm78 newsm78 newsm78

Мъжът ми е кореняк софиянец, нищо общо нема с Бургас, завършил е в София, и си живее тука още от каде средата на миналия век Joy Joy Joy

# 4 754

Да, ама тоз клонинг като се разпише три пъти у Татковци кви свирки прави-ходи докажи после,че нямаш леля   Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт