Не се получи веднага,после ходене по лекари,изследвания,лекарства,инсеменации.Но ето,че вече съм бременна,не се чувствам стара,дори напротив,въпреки,че около мен постоянно обикалят млади мамчета,това не ми пречи.Чувствам се чудесно.
? Чувствам се такава свежарка след раждането, че и 20 годишните могат да ми завидят
! Родих първото си дете 2 месеца преди да навърша 31 г. Искрено се надявам следващото да е като съм на около 34 г. Мисля, че за едно дете трябва да се създадат определени условия, а това няма как да стане като си на 20 г. Още повече, че към 30 г. характерите са поулегнали и според мен се изграждат по-устойчиви бракове.
.
.
Аз ще раждам всеки момент и съм на 33.Омъжих се миналото лято,а това ще съм мама.Целият период от сватбата,забременяването и бъдещото бебче са най-прекрасните мигове от живота ми!Няма рецепта за възраст.И на 40 може да си щастлив и на 20 и на 30. Но все пак сега ми се струва по-осъзнато.Наживях се и улегнах така да се каже.Сега мисля по коренно различен начин и за нищо не съжалявам.Изкарах една прекрасна бременност и малко ще ми липсва коремчего. Препоръчани теми