Много маски за всякакви проблеми с косата :)

• 43 093
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Ще се възползвам от някои предложения тия дни.

# 31
Ще се възползвам от почти всички маски само да питам имали някой който не стават за много изрусени главици  newsm78 newsm78 newsm78.
Понеже имам страхотен косопад от две седмици редувам маски с стимулант Икаров ,отвара от коприва ,ампули Ревалит,маска чудодеиното овче мазило,сега ще си купя и Себорал Форте
[/b]

# 32
Ще се възползвам от почти всички маски само да питам имали някой който не стават за много изрусени главици  newsm78 newsm78 newsm78.
Понеже имам страхотен косопад от две седмици редувам маски с стимулант Икаров ,отвара от коприва ,ампули Ревалит,маска чудодеиното овче мазило,сега ще си купя и Себорал Форте
[/b]

Ami izbqgvai maskite s gaz ,te ne sa podhodia6ti za rusi kosi .. Znam ,4e i koprivata e za tumna kosa

# 33
Ще се възползвам от някои предложения тия дни.
И ,аз Simple Smile

# 34
  • Варна
веднага се записвам

# 35
Охооооо  Twisted Evil,
браво, момичета!   bouquet
Утре в офиса има да си чета и да си избираааам.....  Whistling

bouquet  bouquet  bouquet

# 36
 smile3501Момичета Вие сте супер,написали сте чудодейни маски за коса.Моята беше под кръса,но се принудих да я скъся с повече от педя.Покрай грижите за болното си дете,оперираната си майка и купища други проблеми забравих за себе си...получих такъв косопад сякаш ми предстоеше да оплешивея.Какво ли не опитах ,но резултат нямаше,докато не прочетох за чудодейния тривитаминол ,добавих и друго по ваша препоръка и резултат има -косата ми ще си остане на мястото си и ще израсте бързо.И тъй като съпругът ми ме снабди с тривитаминол,разказа и на колежките си за него.Между другото да Ви споделя,че и двама от колегите му също са започнали терапия с тривитаминол  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Тема, специално за тривитаминола: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238433.0 Peace

Общи условия

Активация на акаунт