НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 413
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Цвети - честита нова работа! Дано и занапред да ти харесват шефовете, а и екипа, в който ще работиш! Дано да повлечеш крак и които не сме доволни от сегашните си местоработи да ги сменим също тъй успешно! И честита количка - изглежда много добре - да си я ползвате със здраве!  Hug

# 106
Момичета, привет...........
Търся си нов дом......... говорих с хазяйката.ще си идват с дядото в къщичката...........ние си го знаехме, но какво да правим!?!?!?
Единия начин е да идем да живеем на вилата в провинцията и да виждам мъжа ми веднъж в годината....той да пътува и да спи като куче където свари......но така как ще си родя 2 дете?
Къде да се денем с бебе на ръце?
И да вземем заем ще стигне за един коридор..........
Търсим си дом но вече не знам къде, с тези цени..............
 Weary

# 107
Pepipetia, това е ужасно SadСъчувствам ти и се надявам скоро да си намерите жилище на прилична цена.Понякога птиченцето изскача от съвсем неочаквано място.Нямате ли роднини,родители,при които може да се настаните поне за известно време?

Sofi,от противозачатъчните е.Объркват ти организма ужасно.Пих новинет - месец и половина бях с цикъл TiredНевероятно сигурни хапове CrazyКато ги спрях пък,2 месеца не ми дойде - луда работа,бая се ошашавих.

Честит Рожден ден на Марена и честит малък празник на Дани!Живи и здрави,щуро,щастливо детство  bigdance2

Цвети,имаш много работи за честитене Simple SmileУспешна реализация и нормални човешки взаимоотношения с шефовете HugТе винаги излизат криви в един момент,но има и изключения  PeaceРазкажи за този хипермаркет,че...зарадвах се за теб,но сърцето ми се сви - жестока конкуренция ooooh!

А количката ти е супер!Много прилича на Zap,ама си има кош отдолу,обръч отпред.Със здраве да се бутате в нея Hug

# 108
Честит рожден ден на Соня и Рени! Бъдете чаровни, жизнени, обичани, щастливи...Нека мъжете около вас ви носят много радост, спокойствие, хармония и ЛЮБОВ!

Цвети, честита нова работа! Успехи на новото поприще! Peace Честита нова "кола" на Неда! 1stroller

Ние излизаме на разходка...ще се включа по обяд...
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 109
Рени и Тали, честит рожден ден! Много хубави емоции, обич и късмет ви пожелаваме с Марти!

Цвети, честита нова работа и ново бу!

Усмихнат и весел ден!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 08:29 от Анонимен

# 110
Айде на кафе....

Честит рожден ден на двете мами Рени и Тали!
Много здраве и късмет
!

Цвети, по вода да върви и новата количка, и новата работа! Peace
Пепипетя, до колко пари можете да си позволите наем? И в кой район търсиш? ако искаш, пиши ми на лични...Ние нали ще освобождаваме гарсониерата, та мога да говоря с хазяите. Но е доста тясно за семейство с бебе... Peace

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ и СОНЯ!!!!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!! МНОГО УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

МАША, сега ще се свържа със секретарката да питам от кога ми е отпуска за майчинство..аз го пуснах от датата на раждане, ама може да е от изписването...знам ли..ДАни също като МИШО НЕ ЩЕ ДА ЛАЗИ, така че това си е ...желание и характер...Кво от това , хм Crossing Arms

ЦВЕТИ ЧЕСТИТА РАБОТА!! Желая ти късмет и пари на новото поприще..Знам я аз веригата Party WinkИма доста реклами, билбордове и т.н.

ПЕПИПЕТЯ,
много гадно и ...не мога да намеря думи..ЩЕ ПОПИТАМ тук-там за апартамент. Гарсониера ви устройва, предполагам...Дано МАША ДА СВЪРШИ РАБОТА....Тя беше в много хубаво място. А до колко пари горе-долу можете да си позволите, защото тук знаеш всичко е....МАНИ МАНИ... ooooh!

РОСИ, аз давам на Дани бисквити, детски Плазмон или ХИПП, за гризини и солети - страх ме е да не се задави, та недавам...Но онзи ден купих гърди, пилешки и ги запекох с картофи, морков и лук и сол.. Mr. Green, чубрица в йенската тава и стерилизирах за 20 мин три бурканчета..Давам вече от нашата храна. Сега мисля да дам леща с чесън, разбира се Mr. GreenТрябва да почват според мен постепенно да ядат от семейната трапеза. Та в тоя ред на мисли, едва ли пилето е ЕКО или пък морковите..но кво да правя... Sick

# 112

Честит Рожен ден мили Тали и Рени!!! От сърце ви пожелавам здраве, щастие и късмет!

# 113
Карил, вчера случайно се запознах с една рускиня, която живее тук. В трамвая се запознахме, след като се качих от спирката на клиниката. Та, всъщност Мишо ни запозна, защото започна да й се усмихва и да я дърпа за ръката. И тя му се зарадва, че бил много общителен и контактен. Та, каза ми, че е  още малък и  да не се притеснявам за ставане и ходене. На нейни близки детето на година и 1 месец преди три дни изведнъж се изправило и тръгнало да ходи. А преди това  изобщо не е ходило, не е пълзяло, нищо... Резултатът бил голяма цицина, надута, Пирогов и т.н. Но спътничката ми каза, че вече се отричали възприетите 4 фази, през които трябва да мине детето, докато проходи. Било въпрос на индивидуалност. Peace

# 114
  • sofia
Здравейте мацки  Grinning
ЧРД на Марена
Мина и ти да си жива и здрава и много щастлива  Grinning
ЧРД и на Тали и на Рени  Grinning
Много Лъвове много нещо!

С Цвети се срещнахме случайно и изкарахме един бебешки РД.

Карил, Теди си яде от нашите манджи (които са подходящи). От септември ще е да детска кухня.

Пепипетя, разпитай в местните магазини или съседите ти (ти беше в Лозен, ако не се лъжа).

Маша, Борис почна да лази след като проходи. Теди също не иска да лази, гъзурчи се докато успее да седне и после пак се гъзурчи с идеята да стане, но обикновено забива глава в пода от клатушкането и почва да недоволства  Joy  Стои прав хванат за леглото и много смело се пуска, но тупва на дупе.

Айде отивам да готвя нещо, още не съм го измислила, ама...

# 115
Благодаря на всички....но моя мъж не ще и да чуе повече за квартири, а във блок няма да идем пак. Тук бяхме на 120 и повече не можем да си позволим, а иде и зима.
Аз разпитах и казах на майките от кафето където ходим, ако излезе нещо- имаме време до пролетта- но ние или ще се местим в провинцията в нащто или си взимаме с ипотечен заем. Само че ни отпускат до 30 000 евро, а това е като за еднностаен. Пак ще мислим .....Хазяйката пак е много точна и от сега ни казва. Имаме куче питбул, и за това тук на двора е екстра, ако сме в блок не може и куче и дете.
Аз си мечтая преди зимата да сме си в наш дом, тук ни е по 200 лв ток за една стая зимата.....стискайте палци и се молете този път да  случим на оферта.
После ще има да черпа....
Просто ми е мъчно, откак се залюбихме само ядове и премествания, един път не съм отишла на мора или на почивка, а съм отслабнала нямам и 50 кила вече. А сега и това лято ако изпуснем, искам малко да си отдъхна и да не мисля за нищо освен за бебето и мъж ми....
Той е взел само нощните смени за да е през деня в къщи и се скъсва от работа и си недоспива, а сега като му сервирам и това. Аз вчера не му казах за да шофира спокойно.... Sad
Аз вярвам че ще се справим, но трябва преди зимата - знаете каке с бебе,...благодаря за подкрепата....дано всичко мине по леко.

# 116
 Hugздравейте мами!беше ми развален компютъра,затова не писах.честито на всички,които имат повод за празнуване!!!ние сме добре,криси вече е християнче,имаме 3 зъбче,и чакаме 4 да избие.ядем всичко,което наготвя мръщи се само на картофите.за сега толкова,ако се сетя друго ще пиша.

# 117
ЧРД на Соня и на Рени Simple Smile

Писах преди малко, ама ми се изтри всичко  #Cussing out
може после пак. Crossing Arms

# 118
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug
Ч.Р.Д на рожденничките - не споменавам по именно защото още не съм ви опознала  Embarassed но и това ще стане.
Сега отивам да храня Велизар и да го слагам да спи и като свърша се връщам   Laughing

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕНИ И ТАЛИ!  newsm59Желая ви много здраве, щастие и късмет!  newsm51
ЦВЕТИ, честита нова работа и честита предобивка със здраве да си я ползвате!
ПЕПИПЕТЯ, наистина е много неприятно това което ви се случва. Дано всичко се уреди и да си намерите евтино жилище.

..Давам вече от нашата храна. Сега мисля да дам леща с чесън, разбира се Mr. GreenТрябва да почват според мен постепенно да ядат от семейната трапеза. Та в тоя ред на мисли, едва ли пилето е ЕКО или пък морковите..но кво да правя... Sick[/color]

Карил, браво на вас!!!  smile3501 Кога ли и мойто чаве ще прояде. Но ми прави впечатление, че само тези които са на кърма  капризничат и не се хранят  newsm78

Днес ставаме на девет месеца. Черпим ви виртуално, малко скромно, но незнам как се качват картинки  newsm38 beer2 Popcorn Coffee

Приятен и слънчев ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт