НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 357
  • 290
  •   1
Отговори
# 285

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ и НА ВСИЧКИ МАЙКИ, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРАЗНИК НА МАЙКИТЕ! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА - ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ЗА НАС!!!

Сбъдваща мечти честито християнче!

# 286
Честито на всички празнуващи имен ден!Честито и на малките буби,които имат днес месечинка! HugНа всички много здраве и щастливи мигове  bouquet

# 287
На този хубав ден, нека дадем старт на нова тема Wink

# 288
Karil, Marya, Сбъдваща мечти... и всички които носят прекрасното име Мария - да сте здрави и щастливи и ... да ви се сбъдват мечтите!!!
Рени, много готино сте си искарали! Аз мога да яздя и настръхнах цялата от кеф като си представих тръпката от изживяването ви!!! Браво на Мариянка, наистина е взела разумно решение да се направи на каскадьор  hahaha А защо Ема на едната снимка е с два различни чепика???   Mr. Green
Софко, много се смях на снимките на Данни! Голям сладкиш е  Joy
Леглото-люлка е което се сдобихме е страхотно! Направо се родих с него  Hug От вчера Виктор спи в самостоятелна стая...   Whistling
Ние също се "пазим" с презервативи...че Вики стана точно по метода "той ще ме пази" с прекъсване на акта  Stop
Пожелавам ви усмихнат ден!!!

# 289
Здравейте мами. Heart Eyes
Ще ни приемете ли при вас.Аз се казвам Юлия и имам син Питър,роден на 19 ноември в 32г.с. 1750 кг., 43см.Надявам се да си говориме често  bouquet

# 290
Здравейте мами. Heart Eyes
Ще ни приемете ли при вас.Аз се казвам Юлия и имам син Питър,роден на 19 ноември в 32г.с. 1750 кг., 43см.Надявам се да си говориме често  bouquet

Здравей и приятно изкарване в нашата компания! Новата ни тема е ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=214770.160  Hug

Общи условия

Активация на акаунт