Мерелин, честито християнче! Целувки за сладуранката!
И аз като Тали слагам Ники на гърнето на обяд, когато съм забелязала, че се изаква. "Надуваме" се двамата, не повече от 3-5 мин и това е. Баткото махна памперса на 2 г, но на 1 се научи да казва за акото. Пишкането отне повечко време... Определено бебчо се забавлява, когато в гърнето "се появи" нещо, на което аз се радвам...
Мина, Ники вечеря към 21 и заспива към 22-22,30. Понякога се буди нощем и давам цица, но обикновено първата закуска е към 4,30-5. С няколко похапвания в леглото откарваме до 9, когато ставаме и ядем попара.
Маша, Ники пълзи, изправя се на опора, ходи, придържайки се, учим се да слиза от леглото с крачетата назад /все още не особено успешно/. Не се изправя до седеж от легнало положение, а се обръща...
Карил, предполагам, че имаш предвид Пулмекс бебе - би трябвало да става за нашите дечковци. И аз много го ползвах с Ради.
Мариянче, вие направихте невероятна почивка този месец, много ви се радвам!
Много е смешен и го прави само на леглото. Баба му го научи да слиза от дивани и легла безаварийно /както
/ - с дупето назад и се дупи, дупи докато не напипа пода с пръстчетата на крачетата. Много е щастлив като успее да слезе. Като му кажа "Къде ти е биберона?" /или топката, количката, лъжичката, шишето.... и пр./ отива и го взима в ръчичка. Като попитам "къде е Пепи?/плюшено голямо кученце/" ме завежда в бебешорската стая. Имаме и папагал КОКО при едната баба /пее и танцува/ - и при него ме води, дори вече знае как да го пусне да свири, но е доста тромав с ръчичките и рядко успява да го пусне вместо да го събори. Чуе ли музика започва да друса дупе и да се смее. Ходи, но го е страх да се пусне и иска винаги да е 100% сигурен че има здрава упора - за предпочитане на някой ръката.Може да се изправи в кошарата от легнало положение сяда , протяга ръчичка и се хваща за края на леглото и се изправя... Много от нещата прави от около 2 месеца. Пие сам водичка от чашка с накрайник. Съвсем ясно разбира вече кой е дядо, баба, тати и мама и ни нарича така когато иска някой от нас. Ох стига съм писала, че стана безкрайно дълго. И все пак - Виктор е по-голям от повечето деца тук и все още не взимай предвид повечето от нещата които прави 

бързо да се оправи Данито.

доста боли, но си струва.Аз харесвам и имам ,както и пиърсинг-те(

Бъдете живи и здрави, весели и щастливи, желани и обичани
!
!