На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
За притеснилите се- абе нищо ми няма, просто вечер от 7 натам съм като пребито куче и едва гледам, но реших, че сравнението с повяхнало растение по- ще ми подхожда и понеже на всички около мен се оплаках, та реших и тука...  Crazy
Роси74, Данни се буди поне 7 пъти нощес, от които, 3 ги направи за времето от 11 до 12 и не иска да суче- просто си се буди и аз незнам защо вече, сигурно от зъби, ама не знам докога така зомбирано ще я карам покрай него... Като се разплаче много рядко заспива сам после, ако не се явя с биберон или за гуш- сяда в леглото и се събужда и плача става истеричен...  ooooh! Tired

Маша, Данни може да пълзи вече доста бързо, но не се сеща да го прави много често. Много нависоко си вдига ръцете и го поставя на пода със шумно шляпане, с краката не е много сръчен, но ги движи, както трябва, когато се сети да лази. Като го държа стои изправен здраво на крака, но техниката на ходене му се губи още и не се опитва много. Всичките му опити за изправяне по мебелите завършват с чукване на главата отпред и последващо претъркаляне назад+ реване... но много иска да се изправя по мебелите. В легълцето си също се опитва да застава прав, но не го държат краката, затова стои на колене и се държи за решетките и надува гайдата ... При Данни тактиката от легнало до заставане в седнало положение е следната: от легнал по гръб се обръща по корем, започва с ръцете да се оттласква, надупва си задничето във въздуха и се килва на една страна, което го довежда до седнало положение.

Ragtime, мила, дано сладкия ти Дани оздравява, че много мъчно ми стана като го описваш, как страда...

Ние от 3 дни се опитваме да правим къщата бебеустойчива, ама нашия винаги намира къде да си намери белята... ох...

Днес след около 6 часа съм на теоретичен изпит- шофьорски, ще го взема само него и ще имам право да карам денем със придружител, докато не се явя на кормуването... като се правих на много важна като бременнна- сега хак ми е... И знам къде в ръководството са ми отговорите на въпросите, ама за самите отговори много трудно се сещам- мозъка ми функционира странно... направо незнам работещите майки как се справяте....

Аууу... ама незнам защо се засрамих аз от таз драконовска снимка  Embarassed Grinning

# 166
  • на странно място ......
Честит рожден ден на raliar и grig! Бъдете винаги усмихнати обичани и обичащи, радвани и радващи!!! nbirthday

Честито християнче Мерелин, много да радва мама и тате!!!!

Dr.Jend , възхити ме с тази смелост именно на това място  Mr. Green, май болеше достааа?!

Има ли още бебоци без зъбаци или сме само ние с Диляна калпазана  newsm78, кога ли ще започнат да никнат тези зъбки като гъбки?

За уменията изправя се в леглото и по разни удобни мебели, малко я е страх още да пристъпва, но прави опити. Пълзи обаче като фурия, не можеш да я спреш, набележи ли цел ухааааа. От легнало положение не може да сяда ако няма опора - зле сме с коремните преси.

За спането спим си цяла нощ от 21.00-22.00 до 7.30 много рядко имаме будения през нощта, но спането през деня ни е проблем-гОлем!

# 167
Момичета, знаете ли дали при вадене на паспорт на бебе трябва да има подписи и на двамата родители? ... В смисъл, мога ли само аз да извадя паспорт на Габи?

"Заявление за издаване на паспорт на лица ненавършили 18 години и на поставени под запрещение се подава задължително от техните родители, настойници или попечители, които полагат подпис в заявлението пред длъжностното лице. Детето задължително присъства. Ако единият родител е възпрепятстван или отсъства, той следва да упълномощи другият родител или друго пълнолетно лице да го представлява при подаване на заявлението за издаване на паспорт. "  Peace

# 168
Здравейте и от мен! Набързо изчетох, че съм на работа- в неделя избягахме от София. Починах си, наспах се, екстра- другата неделя пак ще повторим-

Гадамер, добре дошла- много ми хареса вашето пътешествие- само веднъж съм чбила на язовирав в Кърджали и много ми хареса- кажи повече за тази къща, става ли за деца и тн- искам да заведа Момчил, пък ако може и с децата...

Рагтайм, много неприятно, че Дани е болен- и аз много съм ползвала пулмекс бебе, много поамага, но се маже само на гръбчето- не отпред на гърдичките- така поне ми препоръча моята педиатърка- много съм доволна- става за мъници над 6 месеца

Д-р Дженд, голям си палавник Simple Smile

# 169
Момичета, знаете ли дали при вадене на паспорт на бебе трябва да има подписи и на двамата родители? ... В смисъл, мога ли само аз да извадя паспорт на Габи?

"Заявление за издаване на паспорт на лица ненавършили 18 години и на поставени под запрещение се подава задължително от техните родители, настойници или попечители, които полагат подпис в заявлението пред длъжностното лице. Детето задължително присъства. Ако единият родител е възпрепятстван или отсъства, той следва да упълномощи другият родител или друго пълнолетно лице да го представлява при подаване на заявлението за издаване на паспорт. "  Peace

Страшна си  Peace Благодаря ти  Hug

# 170
Бяхме до Южния парк, ходих боса  Crazyче бях с 10 см-ови токчета...Мнооого беше спокойно, на места има страхотно дебели сенки..После в центъра заваля..Дани спи блажнено в предварително охладената от климатика спалня...

ДЖЕНД, голяма смелост се изисква според мен за тату, най-вече от гледна точка на съмнителната хигиена в някои студия. Но за теб съм сигурна, че си избрал най-СИГУРНОТО ! Тату-то ми харесва, за мъж е добре, но жени с подобни не ме кефят..Мими избрала ли си е вече..? Свързвате ли го символично с нещо или - просто картинката ви допадна.. newsm78 Аз бих избрала кратка сентенция на латински, и най-подходящо ми се струва да е на врата, под косата ми..Незнам защо..така си се представям..Преди харесвах на глезена, но сега ми е малко...демоде..

Мами имам въпрос - каква вода давате на децата, правите ли супи, или повече на пюрета я карате  newsm78 newsm78 newsm78Колко често излизате с половинките САМИ???? и КЪДЕ в СОФИЯ?????
Ние даваме Торн вода и Девин. Преварявам и държа в термос за АМ. Готвено съм му давала няколко пъти, онзи ден в Ривър сайд опита боб в гърне..ама само две лъжички, хареса му. Ял е пиле с картофи, картофи с ориз..Днес купих от Лозенец от някакъв магазин козе сирене и мисля да дам малко за проба..С милото излизаме рядко сами, може би два пъти месечно, когато каките запазват Дани.

# 171
...
Мами имам въпрос - каква вода давате на децата, правите ли супи, или повече на пюрета я карате  newsm78 newsm78 newsm78Колко често излизате с половинките САМИ???? и КЪДЕ в СОФИЯ?????
Ние даваме Торн вода и Девин. Преварявам и държа в термос за АМ. Готвено съм му давала няколко пъти, онзи ден в Ривър сайд опита боб в гърне..ама само две лъжички, хареса му. Ял е пиле с картофи, картофи с ориз..Днес купих от Лозенец от някакъв магазин козе сирене и мисля да дам малко за проба..С милото излизаме рядко сами, може би два пъти месечно, когато каките запазват Дани.

"Девин" розов етикет - без да преварявам - мисля, че не е нужно  newsm78. Не съм правила досега супи. Иначе - не сме излизали сами с мъж ми, няма как - Гери трябва винаги да е с нас, нали се кърмим Wink.

# 172
Уфф, абе само аз ли като съм нервна дежуря в тоалетната  newsm78 Mr. Green?!?!
Нещо уж не ми пукаше за тоя изпит, ама ей ме на- все в "едното място" вися с правилник в ръка...  Shocked  Crazy

А Данни, май се е изправил сам без да го видя в леглото, защото си беше откъснал една буквичка от стената и я мляскаше блажено- от нещо като целофан  със силиконово лепилце отзад- бях му подредила една Аеросмит-ска сентенция над леглото... и сега я разлепих наполовината, та на нищо не прилича веч... Значи, сигурно може да става, но аз незнам  newsm78 Blush
Хайде, приятна вечер от мен, че бързам с правилника....

Карилски, ние предпочитаме 3мата да излизаме засега Simple Smile...

# 173
Честит рожден ден на raliar и grig!   nbirthdayБъдете живи и здрави, весели и щастливи!!!

Мерелин, честито ти християнче! Ния сладурия е направо кукличка!

Гадамер, добре дошла!!!

Ragtime, стискам палци Дани да се оправи!

Ние пием Девин розов етикет без да преварявам. Супа му давах няколко пъти, не беше много очарован, ама той от какво ли е. И повече не съм му правила, само хабя продукти и време. С мъжо не сме излизали, просто няма как, няма на кого да го оставяме. Излизаме всички в комплект.

Хайде лека!!!

# 174
Привет на всички!
За жилището - ще дирим къща за купуване, дано намерим!
За бебето - вчера си ходеше както обикновено по ръба на леглото, но като свърши се пусна!!!!!!! Иска да ходи, съобразила е ча може да се пусне!!!!
   Представяте ли си - не можа да ходи ,но запази равновесие ,а аз бях до нея и я хванах...а днес се покатери и на масата с компа и зор да тупне и от нея. Скоро ще тича, ще видя зор, а на мойта приятелка детето въобще не дава зор...
И ние пием розова вода на девин и аз си я пия много ми е вкусна.
Все още имаме разтройство , но после пак ги махаме пампите...Аз съм упорита мама.
А нощем често се буди и се върти насам и натам и вири краката и даже по корем някой път.
Лека нощ на всички! Дано да се наспите и да си починете.

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 21:33 от pepipetia

# 175
karil, Тедката яде супа от понеделник до петък (от кухнята), а събота и неделя му взимам пюрета на Семпер, , Гербер, Сънвал или Хип, съответно зеленчуково или месно...Дадох му риба (Сьомга, май със зеленчуци, на Семпер)...ами много е вкусна...само малко сол й трябва и аз бих я хапнала...тази събота му давах телешки черен дроб, пак на Семпер...абе общо взето гледам да му разнообразявам, защото в кухнята готвят с продукти в зависимост от сезона...сега въртят млечна супа, зеленчукова супа, супа с месо и тиквички, супа с месо и чушки, супа с месо и зелен фасул...
Водата - пие предимно розовата на Девин и чат пат преварена...даже и АМ правя с розовата вода...
За излизането - в повечето случаи излизаме с Тедката, но понякога го оставяме на майка ми...ама честно да си призная на мен много - много не ми се излиза...

# 176
Неда пие Девин розов етикет без да я преварявам. Супа ще яде като тръгне на кухня от 10 септември- сега яде пюрета- само сънвал- много са хубави. Онзи ден купих и едно на нестле алете с макарони- много го хареса и него. С тати излизаме чат -пат сами- стига да има кой да гледа децата- общо взето когато майка му дойде, защото при моята са през деня и тя все пак има нужда от почивка. Или излизаме по отделно- той остава да гледа децата или обратното.

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цвети "Главатарски хан" е хотел и то много хубав, нов - на 2 години е, финансиран от САПАРД и са много хубави условията. Има басейн, джакузи на открито, но сега няма как да пусна снимки, след 1 седмица ще мога. Иначе цените са за двойна стая - 80 лв., а за апартамент - 100 лв. Ние си взехме апартамент - две стаи. Особено ако си с деца, това е най-добрият вариант - така четирима, дори петима човека спокойно си спят в един апартамент. В цената влиза и закуска. Всички стаи и апартаменти имат климатик, хладилник - бар, тераса, баните са с душ-кабини...изобщо много с адобри условията. Заведението на хотела също е много хубаво, няма нужда да се ходи някъде другаде. Вечер приспивах Ема, включвах бейбифона и долу откарвахме цяла вечер. Гледката отпред на язовира е невероятна, а много е приятно, когато  привечер по хладно се отпуснеш в горещото джакузи с биричка в ръка и гледаш пред теб красивата гледка.

Мами, можете ли да ми препоръчате магазин, откъдето да купя хубава бяла рокличка за кръщенето на Ема - Мерелин примерно може да даде акъл, рокличката на Ния е много хубава?????????

А къде се загуби Лайтблу, някой знае ли?

# 178
Мерси за ориентирането Дени4ка,вече ще пиша тук Simple Smile

# 179
julia asenova, добре дошла в нашата задруга! Wink  bouquet
gadamer, Ради каза, че отиват на море...наистина отдавна не се е включвала newsm78

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 21:47 от Дени4ka

Общи условия

Активация на акаунт