Роси74, Данни се буди поне 7 пъти нощес, от които, 3 ги направи за времето от 11 до 12 и не иска да суче- просто си се буди и аз незнам защо вече, сигурно от зъби, ама не знам докога така зомбирано ще я карам покрай него... Като се разплаче много рядко заспива сам после, ако не се явя с биберон или за гуш- сяда в леглото и се събужда и плача става истеричен...

Маша, Данни може да пълзи вече доста бързо, но не се сеща да го прави много често. Много нависоко си вдига ръцете и го поставя на пода със шумно шляпане, с краката не е много сръчен, но ги движи, както трябва, когато се сети да лази. Като го държа стои изправен здраво на крака, но техниката на ходене му се губи още и не се опитва много. Всичките му опити за изправяне по мебелите завършват с чукване на главата отпред и последващо претъркаляне назад+ реване... но много иска да се изправя по мебелите. В легълцето си също се опитва да застава прав, но не го държат краката, затова стои на колене и се държи за решетките и надува гайдата ... При Данни тактиката от легнало до заставане в седнало положение е следната: от легнал по гръб се обръща по корем, започва с ръцете да се оттласква, надупва си задничето във въздуха и се килва на една страна, което го довежда до седнало положение.
Ragtime, мила, дано сладкия ти Дани оздравява, че много мъчно ми стана като го описваш, как страда...
Ние от 3 дни се опитваме да правим къщата бебеустойчива, ама нашия винаги намира къде да си намери белята... ох...
Днес след около 6 часа съм на теоретичен изпит- шофьорски, ще го взема само него и ще имам право да карам денем със придружител, докато не се явя на кормуването... като се правих на много важна като бременнна- сега хак ми е... И знам къде в ръководството са ми отговорите на въпросите, ама за самите отговори много трудно се сещам- мозъка ми функционира странно... направо незнам работещите майки как се справяте....
Аууу... ама незнам защо се засрамих аз от таз драконовска снимка

, кога ли ще започнат да никнат тези зъбки като гъбки?
.