На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 747
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
ДОбро утро мами!!!

ДОБРЕ ДОШЛА НА tzuky  !!!

ЛАЙТБЛУ! Чудесно ти е християнчето! Да е живо и здраво! Блазе ви за морето...ех броя дните до нашето.. Rolling Eyes

СОФКОБОФКО, Данаил се дере само като ми види гърба - не е мрънкане а неистов рев. Така е когато стане през нощта, или когато се стресне докато спи- Често може би се събуждат, когато насън им се допишка и пишкат...Така съм чела, де. Достатъчно е понякога да бутна бибата и заспива пак, дори да е скочил прав в кошарата. Будим се по веднъж на нощ..Рядко повече..Яде напоследък в 05 и пак заспива до към 7.

РАГТАЙМ, искрено се радвам за вас! Дането никога повече да не закъсва милото PraynigМерси за кафето, аз мойто го изпих и излизаме в шибаняшкия квартал... #Cussing out

ЛЕК И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 271
карил,понеже гледам,че си още тук-аз в 11 отивам на детски рожден ден в WOOD HOUSE-хаджи димитър-май ти е близо-ако искаш ела по-късно да пием по кафе-там е сянка и е много приятно

# 272
  • Бургас
Добро утро мацки!

tzuky Добре дошла при нас  Hug

lightblue да ти е жива и задрава малката християнка голяма сладутана е на снимките от кръщенето, а от морето - направо са супер  Flutter

ragtime Много се радвам и аз мила, че кой знае какво си преживяла  ooooh!.Благодаря за виртуалното кафенце, а след малко трябва да изляза да пия и едно реално, че още не съм  Rolling Eyes.А за млякото незнам какво да ти кажа.Вие на колко хранения сте?Ние пием АМ само вечер. и ако ми откаже (което досега не се еслучвало) бих му дала супичка, но ние сме записани на кухня.Рано ми се вижда детето да се отказва от млякото но като не го иска не можеш да го държиш гладно.Пробвай ако искаш да му сложиш някоя друга бисквитка, става много вкусно.Аз съм слагала Плазмон и Чичибебе.Успех   Hug

Lina_d очаквам да пишеш за утре имаме ли среща и в колко.Аз си оставам на линия  Laughing

Dil да ти е жив и здрав малкия сладур, много да те слушка и радва  Hug

Е хайде да ставам, че да излезем да пием по едно кафе с Велизар  Joy Днес мъжо е на работа и компа е само за мен  Twisted Evil така че до по-късно мацки1

Лек ден на всички в тази жега   Nature Sunny Scream

# 273
Добре дошла на новата мама  и прекрасни емоции в нашата хубава компания!
Ради, добре завърнала се! Теа е невероятна принцеса - честито ви християнче.  Страшна чаровница е и на плажа!
За СРЕЩАТА - ако искате следващата седмица вторник или сряда по обедно време в някой МОЛ?
Софко, как добре те разбирам, мила. Всеки ден се заричам, че няма да го гушкам при всяко промъркване, ама...сърце после не ми дава. И си го правя глезанчо. Права си, Мерелин, определено Ради на тази възраст беше по-дисциплиниран и знаеше що е режим - нещо изключителното кърмене и на мен ми прави номерца, заспиваме само на цицата...  Tired И вече се паникьосвам как ще го гледа майка ми като заминем за Кушадасъ през септември...пък аз какво капучино ще забърквам там с изцедената кърма - абе екшън ще бъде. #Crazy
Ники продължава да яде трудно всичко, което му предлагам - обяснявам си го с жегите, ама сме на климатик, зъби ли да са...
Дил, да ти е здраво и усмихнато момченцето! Много ме разсмя с лафа за снахите.
Пепипетя, моля се скоро да преодолеете изпитанията, които ви спохождат и да изгрее слънце и на вашата улица - и пълноценно да се радваш на малката кукла! Praynig

# 274
Ради, добре дошла отново сред нас- усещаше се твоята липса Simple Smile Теа е прекрасна малка госпожичка!! да я нацелуваш от мен

Рагтайм, аз с непукизма на някои майки се сбъсках в яслата на Ран. Тикат си децата болни, кашлящи и сополиви без да ги интересува, че ще изпозаразят цялата група. Да не говорим, че тяхното дете ще се оправи по- бързо ако си седи в къщи. Веднъж даже се скарах с една майка, на която сестрата искаше да й върне детето. То горкото едвам си стои на краката, текат жълто- зелени сополи и гледа размазано, а тя обяснява, че нищо му няма- тея сополки били само рано сутрин докато нослето се прочистело ?!??!!!!!!!!

За млякото- защо не му даваш да яде кисело с лъжица щом не иска АМ. Все пак е хубаво да яде/пие мляко, а е достатъчно голям за да му даваш кисело мляко. Неда го обожава

Весе, мисля, че можеш да си отидеш с чиста съвест на почивка. Вярна си е приказката, че неволята учи. Като няма мама и цица друга песен започва Simple Smile Ран беше много по-кротичко бебе, а беше пристрастен към цицата. Неда вече почти 99 процента е отбита, пие вечер 220 мл АМ, но се буди много повече от Ран- явно си е до дете   

# 275
Добро утро в този много топъл (вече) ден! Laughing Благодаря на всички за топлия прием!
Ети, обещавам да се се представя добре на поправителния - ще пиша редовно и ще пусна снимки на Ивана в албума. А за срещите - знам, че имаше доста - аз използвам форума за релаксация поне по час на ден. Wink
Колко много мами оттук сме били по едно и също време в Тина Киркова - аз бях на петия етаж, но за съжаление не помня никой от споменалите сега оттогава..
Хубав ден на всички и се пазете от жегите!

# 276
МЕРЕЛИН, Данаил и без това е тооолкова кисел, че със сигурност няма да изкарвам колата...макар че Х.Димитър ми е близо.. TiredИзлязохме а той все мрънкаше, а сега въобще не яде манджа\постно пюре\, а изпи едно шише АМ и заспа. Tired Tired Tired

ЦВЕТИ, блазе ти че Неда яде мляко, каква hahaha марка и даваш? Вече ми писва, ще взема по-упорито и аз да пробвам Дани с мляко. Този Фризопеп ми идва вповече.
За яслата и детската градина си права, виновни майки има, но според мен всичко е в задълженията на медицинската сестра. Ако е простакеса по принцип - ще пусне дете с въшки или със сополи до земята, ако съм АЗ -  Naughtyпознай!?

ЗА СРЕЩАТА, аз съм "За" само да се разберем кога и в кой МОЛ..

РАГТАЙМ, за млякото - ние сме точно в обратната ситуация, Данаил пие мляко с повече хъс, отколоко да яде пюрета или готвено..Е, то пък и аз ...готвила съм три пъти.. Embarassed Rolling Eyes

Мами, уж съм организиран човек, а немога да струпам една манджа,. МАЙ МЕ МЪРЗИ...Вие как сте в това отношение??? Готви ли ви някой ..аз съм супер уморена, никой не ми помага за секунда дори и предпочитам да мързелувам на компа, отколкото да сложа нещо на котлона, а пък и е тооолкова топло, че само котлон и фурна ми липсват.

ИМа ли желаещи за РУсалка??

# 277
  • Бургас
 Карил Фризопепа не е ли за деца с АБКМ.Вие ако имате такава как ще му даваш кисело  newsm78.Аз иначе на Велизар съм му давала няколко пути с бисквити за следобена закуска.Много го харесва  Crazy.А за готвенето  Rolling Eyes в тези жеги гледам да не се задържам много в кухнята.Готвя само когато мъжо е на работа в пожарната - там е 24 ч. и няма начин да не му сготвя нещо на човека да хапне  Laughing.Иначе през трите му почивки сме на суха храна със салатки или ядем на бън.За Велизар не мисля - той е на кухня така че съм го зарязала готвенето  Whistling

# 278
Ох,какво направих-изтрих си целия пост ooooh!

малчо е добре,вдига 37,2 ,но за след ваксина това е поносимо.Вчера беше много крив,взе ми акъла.Той ми е много спокоен и добричък/освен когато му забранявам нещо/ и всякакви такива нервни изблици ме шашкат Shocked

Рагтайм,понякога не успявам да прочета всичко и затова не съм разбрала.Радвам се,че душичката е добре Hug
За жалост навсякъде се пускат болни дечица и не винаги сестрата или учителката могат да реагират.Свекито разказва за някаква супер нагла майка,която само влизала,пускала детето и изчезвала,за да не и го върнат,защото е болно.А иначе навсякъде пише,че болни дечица не се приемат.В Добрич имаме една ВИП ясла,където болни деца не се водят,но това е решение на майките.Предполагам те не работят или пък имат възможност някой да го гледа и наистина децата там рядко боледуват.

Лайтблу,наборката е голям бонбон!Утре с Владко правят 10 месеца - пораснаха като гъбки Heart Eyes

Карил,каним се да ходим и ние на почивка ,но някъде на планина.Ако обаче сме си тук - колко му е някоя събота или неделя да прескочим до Русалка да пием по едно кафе с бебоците:)От кога до кога сте там?

# 279
Здравейте, мами на ноемврийски сладурани!   Hug
Днес жегата ни прибра по-рано вкъщи и сега се занимаваме с Тедката, докато му се доспи...На всичкото отгоре мониторът отива нещо да се скапва - захранващия кабел, уж не е видял никакъв зор, от време на време прекъсва, но трябва да издържи до утре, когато се връща мъжо, че без комп съм за никъде Tired

Ради, добре сте се завърнали, мила!  bouquet С нови сили, свежа и отпочинала...да ви е жива и здрава малката принцеска, вече християнче! Simple Smile
tzuky, добре дошла в нашето голямо ноемврийско семейство! Heart Eyes
pepipetia, не губете вяра...може да стане по-бавно, но всичко ще се нареди лека по-лека...Вярвай го! Peace
ragtime, благодаря за кафето и браво на Дани, че се е преборил с гадния вирус! Wink
dil, да ти е жив и здрав усмихнатия Гого! Моя мъж пък все ме успокоява - "Споко, бе жена, ще храним (къпем, носим и т.н.) 18-20 години, докато го оженим...после жена му ще го мисли!" Mr. Green
Относно мамите, водещи болни деца на градина (ясла) - в нашия парк има 2-3, които си водят децата болни (с температура и кашлица), а се възмущават гласно, ако някоя друга мама направи такова нещо Crossing Arms
karil, и мен понякога ме домързява да сготвя и тогава поръчваме храна по телефона...в повечето случаи гледам обаче, дори и нещо набързо да е, ама да е сготвено...ето сега Пламен от понеделник го няма и 4 дни си починах откъм готвене, но довечера ще взема да спретна нещо, че да си го посрещна утре мъжлето, както подобава 1dating
Отивам и аз да полегна...Тедката току-що заспа, а този пост го писах близо час Crazy

Приятен и прохладен следобед! lovekiss

P.S. Момичета, дайте предложение за заглавие на следващата тема?!? newsm78

# 280
НОЕМВРИйски заредени с тен, красиви и засмени..

уф не мога нищо да измисля, ДЕНИ.. newsm78Много сложно...нека друг ...

ТОЧКА от 01.09 сме там до 08.09

момичета за готвенето имам предвид - за децата ..Иначе за мъжо не готвя от месец, защото е на диета, а пък дъщерите са все някъде на почивка..вече втори морски лагер.. Tired

# 281
момичета за готвенето имам предвид - за децата ..Иначе за мъжо не готвя от месец, защото е на диета, а пък дъщерите са все някъде на почивка..вече втори морски лагер.. Tired

Аз не готвя на Тедката...по простата причина, че взимам кухня...събота и неделя в повечето случаи купувам готови пюрета, защото просто не ми остава време да готвя и за него, а и честно да си призная не ми се занимава след като има готови храни... Embarassed Embarassed Embarassed

# 282
Абе, а това..

НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!

Когато с теб се разхождам по плажа
разбирам колко си влюбен във мен
и много искам на всички да кажа
че ти си само за мене роден.

Да, да, да, да това не е шега!
Защото знам, че другите момчета нямат бански на
лалета,
нямат твоите сини очи...
И сега ще ти призная, с теб обичам да играя,
ти си принца на мойте мечти.
Да, да, да, да това не е шега!

Когато с тебе отивам на кино,