На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 753
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Goris,страшни снимки! Бравос! HugНякой ми се струват доста страшнички,но са красиви и след време малката много ще им се кефи Simple Smile

Мами,най-после сложихме ваксина ooooh!Как плака милия...станах вир-вода от страх.И още се притеснявам,че два дни няма Т,сега пак имаше 37.Но това отлагане е вече 2-3 седмици ,явно по обяд преди сън му се покачва Т.Стискайте палци да мине безпроблемно както с първата Praynig

Още не съм давала на малкия супичка - днес ще правя една и съм сигурна ,че ще му хареса.Нищо не отказва това дете.Снощи бяхме на зеведение-в един момент беше много изнервен,че ние ядем,а той като сомалийско дете ни гледа и се разбесня.Чудех се какво от масата да му дам и...да не припадне някой Crazy-дадох му кокалче от пилешко крилце.Ако ви кажа с какъв ентусиазъм го оглозга PartyДа ми е жив и здрав! Hug

Свекито е на почивка.Преди малко се чухме и ми каза да стягам багажа,като се върнат да отиваме ние.Нямам думи-пу-пу-много ми е хубава свекървата.От нея получавам по-голяма помощ,отколкото от майка си!Няма да коментирам,че изпълнява всичко,точно както съм и заръчала и не си позволява никакви своеволия с дете ми,докато майка ми постоянно е контра на всичко,което кажа Crossing Arms

Отивам да свърша нещо,докато малчо спинка и да се поразсея малко,че все глупости из главата ми.

# 241
Здравейте, мадамки! Heart Eyes
Не мога да се нагледам на снимките...така да им се радвам на всички сладури...и Ники, и Борис, и София са много пораснали, а снимките са направо уникални Simple Smile
goris, не мога да не изкажа и аз възхищението си от вашето семейство omm БРАВО! smile3501
kreo, добре сте се завърнали! Hug Чакаме снимки! photo
Цвети, до кога играхте снощи със спящата красавица? Wink

Ние днес се прибрахме по-рано, че навън не се диша - голяма жега е  sweating ...а аз тъкмо си мислех, че повече няма да има такива горещини...нямам търпение да идва понеделник, че да отидем във Велинград на хладнина...  car003

Прохладен следобед! lovekiss

# 242
Здравейте мами. Влизам набързо. Дани вчера беше много зле. С бронхит сме. По принцип трябваше вече да сме в 3-та градска, но педито ме посъветва да си го лекуваме в къщи защото там за да си вземат пътеката ще ни праснат диагнозата плевмония. На антибиотик сме Клацид и сироп Вентолин за разширяване на въздухоносните пътища. Дробчетата на бебо вчера издаваха звук като на чупещи се клони. Страшно е да го слушаш и гледаш как диша учестено. Толкова беше зле че не можеше да си седне в кревата Sad. Но днес е значително по-добре. Прояде и пропи вода. По активен е и най вече се усмихва, защото вчера само плачеше. Надявам се утре и шума в гърдите да спре.  Praynig
Това е. После ще ви цета. Целувки и пазете дечицата!

# 243
Хм. Много странно един мой дълъг пост от снощи го няма... както и да е... ще го повторя:
8 кила и няколко грама, и 72 см е станал Данни, главата му вече не е от малките, ами от средните...
Такова пищене удари в клиниката, каквото досега не беше правил и то от влизането до излизането и на мен после ми звъняха ушите!

Доктора настоя да го оставяме да плаче нощем, че ужким така щял да се научи да спи и ние с Любимия доста мотивирани от последните безсънни седмици решихме тоя път да опитаме... Дори като казахме, че сме го заварвали да реве в захлас и да си блъска главата в решетките на леглото след досегашните ни опити, господин докторът авторитетно заяви, че нямало да се нарани наистина така, и че някои бебета дори посинявали от рев  Shocked Mr. Green...

Ами, след обичайните процедури след вечеря и като се започна вършеенето на спалнята с нос и дупене във въздуха го занесох в неговия креват...
Данни този път рева наистина силно точно 20 минути след което се умълча... Ние с мъжО, очаквайки едночасово дране, както се беше случвало преди 4-5 месеца решихме, че може да се е задушил и панически влязохме да го видим- той спеше...
Тъй като исках да съм сигурна, че диша си сложих ръката пред лицето му и той взе, че се събуди и се дра горкия още 15 минути... извода? Другия път няма да го проверяваме дали диша, защото той определено си диша....

После по обичайния тертип, младежа се събуди след точно 2 часа, и издънката в плана беше, че аз се събудих на дивана до него давайки му да суче, вместо да го оставя да си поплаче и евентуално заспи... ами не беше гладен, и след като 3-4 минути го оставих да се лигави го върнах обратно в креватчето и отидох да си легна въпреки неговия рев... след около 3 минутно дране заспа...

Следващото будене беше един час след предишното (спазва си схемата на ежечасно будене малкия другар)... пак плака и аз пак отидох при него, въпреки, че не трябваше, но предвид полиомиелитната му ваксина от ходенето при доктора, исках да видя дали няма температура и добре ли е... нямаше температура... пак ми стана жал и му предложих да суче, но той пак само се лигавеше на цицата и аз отново го оставих да си пореве в леглото...  май след около 2 минутно плакане заспа тоя път...

Имахме още едно събуждане един час след гореспоменатото, но този път бях твърда и не влязох при него... и незнам кога е спрял да плаче, но скоро трябва да е било...

4:30 сутринта, когато плака за последно аз станах и му дадох да суче и този път Данни добре се насука и си заспа после (приплака веднъж като го слагах в леглото, колкото да се отчете).

Значи имахме общо 4 будения нощес (не са много), но наистина нужда от мен Данни имаше чак в 4:30.

Та така, относно гадната американска система- казват, че ако се прилага с постоянство и твърдост 1 седмица- проработвала... ще видим... От утре няма да го проверявам толова много, защото той си е ок, въпреки канския рев...
Ох и ако знаете как изглежда изправен в леглото в тъмното, гледа към вратата и ревеее... и да става сам може и да ляга, само дето аз не съм го знаела...

А, бащицата дори не се будеше от среднощното реване, явно и той мотивиран, защото преди той настояваше да си го вземем при нас и да си го гушкаме, че щяло да му стане нещо....

Ще видим довечера как ще е и мисля да пиша след около седмица до десетина дни дали най- сетне се е научил да спи нощем малкия ни Данни...  Tired

# 244
Sofko,без да знам,че това е американската сиситема Simple Smile съм пробвала този вариант и трябва да ти кажа,че действа.Може да изглежда жестоко,но...така се наспива и после е бодър и усмихнат.Аз съм бодра и усмихната и всичко е О.К.Не се терзай-ще се научиш да разбираш кога има нужда от нещо и кога просто мрънка от нерви.

# 245
Точка, мерси за окуражаването, имах нужда Wink   bouquet

Рагтайм, дано страшното да е минало вече, щом казваш, че има силички днес малкия красавец... По- бързо да оздрявява ви желая!!!!

# 246
Рагтайм,как направихте този бронхит?Простуда или нещо студенко да си му давала?Ох,дано бързо се оправи детенце,знам как стомаха ти е топка Praynig

# 247
Геле и Цвети, май и друг път съм те виждала да надзърташ насам  Grinning
ЗАПОВЯДАЙТЕ ОФИЦИАЛНО В НАШАТА БОЙНА ДРУЖИНА, МОЛЯ  Peace Grinning
Деничка ще те включи, ти само кажи Simple Smile... тюх, избяга!!!

# 248
Здравейте сладурки  Hug

Да ви кажа от няколко дни искам да се включа с мнение, но все нещо става и всичко се затрива.

Първо да поздравя Дилянка - бравос за точния подход към свеки  Peace и благодарим за почерката  Laughing

Софко, желая ви Успех от все сърце, дано съвсем скоро да се похвалиш само с едно ставане нощем. Всъщност и Габи се буди към 4:30 за сукане.
И ние сме почти изцяло на кърма, жегите +растящи горни зъбки са сериозна причина за безапетитие и какво да правя .. подавам цица  Tired
Роня, за доматите слушах днес Д-р Антонова каза, че може, но без люспите, няма проблем със семките.
Рагтайм, дано Дани се оправи бързо, мъчно ми стана за детето  Praynig

охх, исках още да пиша, но отатък става страшно ... тез зъби ми идва да ги хвана с клещите и ад ги издърпам, вече не се издържа  #Crazy

И само да ви кажа, че по всяка вероятност интервюто ни ще е октомври месец, то не останало .. въъъх!

bouquet

# 249
И аз имам повод да почерпя. На днешния ден преди 8 години си казахме "да" с милото. Наздраве:

ragtime, дано Дани бързо се възстанови  Praynig  Hug
Снимките са страхотни. И бебоците и мамите са много готини   :
   love001
sofkobofko, докладвай ако има резултат, май и ние така ще правим вече. УСПЕХ!!!
Рени, в колко часа си на зъболекар? Според прогнозите за утре го дават да е много жега. А в парка срещу УНСС няма много сянка. Освен да седнем на някое барче.

T@LI, браво на юнака, все така да расте.
Честито на днешните месечинки!   love001

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 15:24 от mamaminion

# 250
  Кязи, честито и още 100 години любов и хармония да има във вашето семейство   bouquet!
Утре съм от 8:30 до 9:30 на зъболекар. Ако искаш да го оставим за другата седмица виждането / аз ще имам още посещения при зъболекар  Tired /, че наистина е ужасно горещо! Днес се прибрахме към 11:30 и щяхме да се разтопим от жегата!
  Гери, направо нямам думи да изкажа възхищението си от вашите планински подвизи! Браво за ентусиазма!
   Дано болните сладури скоро се излекуват!
   Аз да отчета моя палавник - вече 2 пъти пада с проходилката  ooooh!! Незнам как го прави тоя номер  Tired!
     Хайде, лек ден! Ние пак ще излизаме!

# 251
  • Бургас
ragtime и аз се моля бързо да оздравявате  Praynig

mamaminion да ви е честита годишнината и още много пъти по толкова да празнувате   bouquet

sofkobofko ние сме в една стая с Велизар но като го слагам да спи гледам да го оставям сам.Ама само гледам  Tired След 15-20 мин. рев отивам при него лягам на леглото и стоя там докато заспи.Може би трябва да ставам по-твърда, но как ще стане това  newsm78. Сигурно трябва да излизам на терасата в хола да не го чувам как реве, че да ми е по-леко  ooooh!

Това за сега от нас  Heart Eyes

# 252
Мамаминьон, честит ви празник! След 92 години щастлив семеен живот пак да ни почерпиш Wink
Софко, ако твята схема проработи...  Tired жал-нежал ще я пробвам... Въпреки, че постепеееено моя Вики започва да спинка по повечко... една нощ ме вдигна само ЕДИН път! Направо на другия ден бях - егати пауъра! Спала-спала...  Party
Аз всъщност седнах да писателствам отново, защото докато миех съдовете ми хрумна нещо и докато не съм забравила да споделя с вас: Искате ли през известен период от време да събираме по някой лев /10 до 20 лв за да не си тежим на бюджета, пък и не всеки може.../ и да купуваме по нещо за дечицата в домовете. Мисля, че Мерелин ще каже най-добре как можем да го направим. Можем да събираме всеки месец по 10 лв и в края на месеца да купуваме нещо, можем да събираме и половин година по 10 лв на месец и после да купим за някой дом нещо повечко... Може да открием една сметка в която да ги внасяме, или ако има начин чрез e-pаy, ще е най-удобно сякаш... Естествено няма да е задължително всеки да го прави всеки месец, но тези от нас които могат, нека го направим,а?  newsm78
Момичета пред Унсс наистина няма хубава сянка и достатъчно пейки. Но... може да идете в НСА - полянки, чистичко и има сенчести места  Peace
ragtime, миличка, силно се надявам час по-скоро да се оправите и да ни напишеш хубави новини! Много прегрътки от нас и бързо възстановяване  Heart Eyes
Рени, с колко колелца ви е проходилката? Казват, че тези, които са с 6 броя се обръщали, а тези с 8 колелца не се обръщат. Ако вашата е с 6 броя мога да ти заема нашата /която е с осем/ - Вики не я ползва изобщо, а чакаме братовчетка около Коледа и чак догодина ще ни е нужна отново. Та ако кажеш утре я меткам в колата на Андрей и ще ти я докарам до Младост, само ми звънни по телефона ако я искаш  Peace
Гери, като гледах снимките ти и се сетих, че преди години се качвахме до в. Вихрен, на връщане почти бягахме от една буря Simple Smile)) Беше страхотно! Няма по-хубаво нещо от природата! София е едно много щастливо дете с родители като вас!!!
Хайде, хайде пак от мен "довиждане"   Whistling

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 16:09 от T@LI

# 253
Здравейте момичета влизам набързо че моето чаве се е вкиснал яко,а пък аз имам да уча за изпит и не знам как ще стане.Довечера пак ще влезна,че ми проглуши ушите #Crazy

# 254
Гери, страхотни са снимките ви от Пирин. Но по едно време ме хвана страх за Софи  Laughing Браво за смелостта ви  Peace

Цветоулавящи кърпички внасяше и дистрибутираше нашата фирма, а ние с Габи в корема ми до последно ги дистрибутирахме в Източна БГ, но за съжаление италианците решиха, че ще изтеглят бизнеса си, въпреки, че нещата бяха тръгнали много на добре .. както и да е, вече никой не ги внася тези безценни кърпички. Аз се бях заредила здраво, но вече слагам само в краен случай  Laughing Друг подобен продукт на пазара - нема  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт