Някой ми се струват доста страшнички,но са красиви и след време малката много ще им се кефи 
Мами,най-после сложихме ваксина
Как плака милия...станах вир-вода от страх.И още се притеснявам,че два дни няма Т,сега пак имаше 37.Но това отлагане е вече 2-3 седмици ,явно по обяд преди сън му се покачва Т.Стискайте палци да мине безпроблемно както с първата 
Още не съм давала на малкия супичка - днес ще правя една и съм сигурна ,че ще му хареса.Нищо не отказва това дете.Снощи бяхме на зеведение-в един момент беше много изнервен,че ние ядем,а той като сомалийско дете ни гледа и се разбесня.Чудех се какво от масата да му дам и...да не припадне някой
-дадох му кокалче от пилешко крилце.Ако ви кажа с какъв ентусиазъм го оглозга
Да ми е жив и здрав! 
Свекито е на почивка.Преди малко се чухме и ми каза да стягам багажа,като се върнат да отиваме ние.Нямам думи-пу-пу-много ми е хубава свекървата.От нея получавам по-голяма помощ,отколкото от майка си!Няма да коментирам,че изпълнява всичко,точно както съм и заръчала и не си позволява никакви своеволия с дете ми,докато майка ми постоянно е контра на всичко,което кажа

Отивам да свърша нещо,докато малчо спинка и да се поразсея малко,че все глупости из главата ми.

БРАВО! 

...а аз тъкмо си мислех, че повече няма да има такива горещини...нямам търпение да идва понеделник, че да отидем във Велинград на хладнина... 
. Но днес е значително по-добре. Прояде и пропи вода. По активен е и най вече се усмихва, защото вчера само плачеше. Надявам се утре и шума в гърдите да спре.

. Сигурно трябва да излизам на терасата в хола да не го чувам как реве, че да ми е по-леко