Разкажи повече за вас...
Лека нощ на всички малки и големи!

Така, че от утре съм не с четири /броя и законния съпруг/ деца, а с пет
. Май трябва да почерпя.... ама не, като я изпроводя живот и здраве .... тогава 

Така, че от утре съм не с четири /броя и законния съпруг/ деца, а с пет
. Май трябва да почерпя.... ама не, като я изпроводя живот и здраве .... тогава 
,имаме магазин за хранителни стоки,с които главно се занимава мъжа ми,а аз си гледам детето,помагам му и следвам.Това е от нас,ако се сетите нещо питайте

Пистаа!!! Бягайтеее

...Все синеоки и стройни да растат!
И аз ти завиждам за живота в къща. Да ти е живо и здраво момченцето! Заповядайте с Питър в снимковия ни албум. 

Туй нашето РАЛИ в БГ нигде го нема. Айде успех и умната с газта! 

А опознаването ни ще стане най-добре с много редовно писане тук 

в рамките на нормата, но под средното за страната. После за водата - ами и аз им давам Девин розов етикет... От Торн спринг се отказах, защото общата й минерализация е доста висока. Не преварявам. Ако сколасам преварявам чешмяна за АМ, но често не успявам и ползвам Девин. Не съм предлагала още супи... караме я на пюренца. Днес ядоха грис. А, и ние сме още без третата ДТК ваксина. Планът е да я сложат след един месец. И третата хепатитна не е слагана още.
, ходих там миналата седмица.
И аз завиждам, че живеете в къща, на чистичко и тихичко... пожелавам на всички ни някой ден да живеем в уютни къщички, а не в апартаменти. 
/ и ДАРИН!!!
! Дърпа покривката от масата, отваря пералнята, отваря шкафовете и ми разнася олиото насам-натам, яде на батко си учебниците, къса ми цветята и куп други поразии, направо е неудържим
! А как пищи и се кара ако му взема това с което играе...
! Супер проклетийка е
, ама като знам какъв е гаден тоя вирус...дано не съм права!
!
!
с вчтър в косите
!
! Ние излизаме. Оххх, а следващите дни ги дават пак 40 градусови жеги
!