На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
julia asenova ДОБРЕ ДОШЛА на теб и Питър!!!
Разкажи повече за вас...

Лека нощ на всички малки и големи!

# 181
влизам само за малко, за да ви кажа, че ни повали страшен вирус. с много висока Т, която не спада, повръщане и разтройство. Tired
засега само Ваяна удържа фронта. дано не се разболее, че за малките е опасно. Praynig

# 182
Иве, стискам палци да се оправяте бързо и малката Ваяна да не се разболява!  Hug

julia asenova, добре дошла в отбора!  Hug

Мерелин, честито ти християнче!

Григ, Ралиар, честит ви рожден ден! Много щастие, късмет и любов! Ама много лъвици се подвизаваме тук, ей!

Тали, дай линк или снимка към люлеещото се легло. Май и аз искам да пробвам, че снощи съм ставала над 10 пъти. Много е неспокоен Марти през нощта, май пети зъб ни избива. Иначе започна много да се заиграва сам с играчките си по половин час, нещо което преди беше мисия невъзможна. Много е подвижен и всеки ден ме изненадва с нещо. Днес му купихме малко играчки, че отдавна не бях му купувала нищо, а пък като бяхме на гости на едно приятелче прояви жив интерес към всякакви музикални играчки на батерии и чак ме хвана срам, че не съм се сетила да му купя. Иначе легенчето за къпане, няколко купи, тенджери, лъжици и черпаци са му любима занимавка, но на първо място са дистанционното, телефона и мобилните ни телефони.

Хайде лека вечер, дано да ставаме по-малко тази нощ и утре всички да сме се наспали!

# 183
iviche, дано Ваяна не се разболява, а вие по-бързо да оздравявате!

Рагтайм, стискам палци и за Дани! Наистина инхалациите помагат. За малки бебета е по-добре да се овлажни въздуха в стаята, където спят.

Кaril, давам понякога супа. А след като започнем да вземаме храна от млечната кухня, ще давам всяка вечер.
Ние също излизаме цялото семейство, рядко сме без Ради. Лятото няма проблем, защото първо той е още малък - не ходи и второ много ми е приятно да сядаме отвън. В Бургас няма ресторанти за непушачи, така че зимата няма да може да излизаме. Но сега компенсираме.  Laughing
Изворните води не преварявам, преварявам само чешмяна /само да кипне/, а от есента смятам да спирам преваряването и да минем на чешмяна вода.

Благодаря за инфото за столчетата. Сега ще ги разгледам и на живо в някой магазин.

julia asenova, добре дошла!

# 184
Григ, Ралиар, честит рожден ден! С пожелания за здраве, щастие и късмет!
Мерелин, да ти е здраво и честито прекрасното християнче!   bouquet
 julia asenova, добре дошла!   bouquet
Ивиче, искрено се надявам, скоро да се отървете от гадния вирус  Praynig Hug
Ragtime, дано Дани оздравее бързичко  Praynig
Карил, Гого пие/ако 10-20 милилитра се брои/ розов Девин /не преварявам/, супа/от кухнята/ не ще да яде /но пък батковците много я харесват/. Нещото, което обожава от нашата трапеза е печени/на скара/ тиквички с копър и чесън  Shocked  - изпада в екстаз само като ги подуши... а как ги мляска с беззъбата си уста... За излизането с половинката без деца - само 2 пъти ми се е случвало, откак се е родил Гого  Sad
Силве,  и Гого още си няма зъби, но това не ме притеснява - при всяко детенце е строго индивидуално. Нашите батковци се озъбиха - Иван на 10 навършени месеца, а Димитър на 9 навършени. Нашето съседче се сдоби с първо зъбче на 15 месеца, но за сметка на това  всички зъбчета пробиха почти наведнъж и неусетно - без мрън и рев.
Дени, как върви съгласуването на проекта? Намери ли се?
Моят мил съпруг, ме сюрпризира преди час, че съкровището/майка му/ ще ни гостува 2 -3 дни - да си починела малко  Sick Така, че от утре съм не с четири /броя и законния съпруг/ деца, а с пет  Crazy. Май трябва да почерпя.... ама не, като я изпроводя живот и здраве .... тогава  Wink
Честито навършване на  девет месеца на Дарко и Марти!   bouquet
Лека нощ и сладки сънища!  Hug

# 185
Моят мил съпруг, ме сюрпризира преди час, че съкровището/майка му/ ще ни гостува 2 -3 дни - да си починела малко  Sick Така, че от утре съм не с четири /броя и законния съпруг/ деца, а с пет  Crazy. Май трябва да почерпя.... ама не, като я изпроводя живот и здраве .... тогава  Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 186
Питър се роди недоносен  и лежахме доста време в болница,но за щастие след това не съм имала проблеми с него,расте си нормално и е едно много добро и кротко бебе,поне беше до преди един месец,вече започна да ми прави малко белички и да ми се инати,но няма как,расте и почва да разбира.Живеем в с.Мърчаево,намира се между София и Перник,в къща,на досния етаж живее свеки #Crazy,имаме магазин за хранителни стоки,с които главно се занимава мъжа ми,а аз си гледам детето,помагам му и следвам.Това е от нас,ако се сетите нещо питайте Hug

# 187
Добрютро!!!  Hug
Някой да налива кафето моля, че бързам!!!
Взех си изпита за шофьорка с нула грешки и се почва от днес една...  Crazy Пистаа!!! Бягайтеее  Laughing!!!!

Кога ли ще стане шофьор от мен незнам, но смятам Данни да го возя, чак като обърнем седалката му с лицето напред- демек след първия му рожден ден... до тогава- ще бръмкам сама- да се ошлайфам..., че шубето си е голям страх!!!!
Хайде, от мен да мине, аз ще черпя днес... Прекрасен ден на всички!!!!!!!!   bouquet

# 188
Добро утро мами!!! ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС!!! ДА са ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

СОФКО БОФКО, честито УСПЕШНО ИЗКАРВАНЕ НА ШЕФьорския изпит!!! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЛеко и безаварийно каране!

ДЖУЛИЯ, аз имам ДОСТА мераци да живеем оКОЛО СОфия и на скоро като ходихме до Перник, на връщане минахме покрай Мърчаево. Хареса ми. Особено във високата му част..Блазе ти, че детето ти расте на чист въздух!! Пък и Рударци е на близо. А с транспорта как е??ИМа ли проблем? Иначе за цените на къщите знам - УЖАСНО са високи! Rolling Eyes

АЗ ЧАКАМ КУС-КУСа да се свари и Дани чака търпеливо до мен...

Мерси за отговорите,..СЕТИХ СЕ ОЩЕ НЕЩО ДА ПИТАМ....САМО НИЕ ЛИ НЕ СМЕ ВАКСИНИРАНИ или има и още някой , имам предвид - ДТК-то newsm78
ЧАО и лек ден!!

# 189
Честита месечинка на двамата красавци Дарин и Мартин!   newsm18 newsm18...Все синеоки и стройни да растат!

Юли, добре дошла.  Hug И аз ти завиждам за живота в къща. Да ти е живо и здраво момченцето! Заповядайте с Питър в снимковия ни албум.

Иве, ПУ да не ви тръшне вируса!  #Sniper

Дени, ние сме ЗА масовия рожден ден. Какво стана с организацията? Брой ни де...

Дил, честито! Вярвам, че жената ще ти бъде отмяна Simple Smile

Софко, КОНГРАТС за книжката и благодаря за питието! и аз още не съм шАфьор, ама все си мисля, че там У запада шъ ми е по-лесно Simple Smile Туй нашето РАЛИ в БГ нигде го нема. Айде успех и умната с газта!   car003

Карил, ние сме ФУЛ с всички ваксини  newsm78

Ние пием ДЕВИН с роз. етикет и я преварявам - педито ми каза, че ако купувам повече от 1/2 литър  е добре да го правя.

И накрая един въпрос: Мами, акото променя ли се по консистенция след въвеждане на месото или няма такава точно зависимост? Софко, нали си ЕКСПЕРТ, казвай! Simple Smile

# 190
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами аз пак ви казвам довиждане за няколко дни  Blush
Надявам се Иве да мине по-бързо гадния вирус  Praynig

Добре дошла на новата мама и новото ноемврийче   bouquet А опознаването ни ще стане най-добре с много редовно писане тук  Wink

И мами моля ви дайте акъл за тоалета за кръщенето - нямам спомен да съм виждала някъде в София такива роклички  Rolling Eyes

# 191
  • София
Добро утро - бих почерпила с кафе, ама не знам от къде ги намирате тези хубави картинки, така че ще си остана само с желанието  Hug

Карил, първо за размерите на бубите - ами те са малко под средните норми за 10 месеца  Grinning в рамките на нормата, но под средното за страната. После за водата - ами и аз им давам Девин розов етикет... От Торн спринг се отказах, защото общата й минерализация е доста висока. Не преварявам. Ако сколасам преварявам чешмяна за АМ, но често не успявам и ползвам Девин. Не съм предлагала още супи... караме я на пюренца. Днес ядоха грис. А, и ние сме още без третата ДТК ваксина. Планът е да я сложат след един месец. И третата хепатитна не е слагана още.
За зъбите - Станислава още няма нито един... Юлияна има 2.

Софко, честито! Все пак си е успех - с 0 грешки! Лек път!!!

Дил, е и на теб честито - уредила си се. Ха наздраве, че ще имаш нужда от подкрепа  Laughing

Юли, добре дошла и от нас. Колко голям се роди бебо? Моите госпожици се родиха в началото на деветия месец по 2200 и прекарахме 2 седмици в болницата (е, аз откарах и месец и половина преди това за задържане).

Иве, много гадно - ох, дано минава бързо и малката да пропусне... Успех.

Поздрави и хубав ден   bouquet

# 192
...
И мами моля ви дайте акъл за тоалета за кръщенето - нямам спомен да съм виждала някъде в София такива роклички  Rolling Eyes

Имаше много сладки роклички в "Oviesse" в CCS - по спомени Wink, ходих там миналата седмица.

Хайде днес кафенцето да е от мен: .

Ивиче - стискам палци бързо да се оправите, а Ваяна да я подмине!!!  Praynig

Джули/Юле - добре дошла!  Hug И аз завиждам, че живеете в къща, на чистичко и тихичко... пожелавам на всички ни някой ден да живеем в уютни къщички, а не в апартаменти.   Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАРТИ /изгората Wink/ и ДАРИН!!!

Софко - честито, моме!!! Знаех си, че ще се представиш достойно!!!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 09:44 от Роси74

# 193
  Влизам да се похваля: имаме си нов 20" LCD монитор! Много съм доволна  Mr. Green, направо е огромен в сравнвение със старата 17-ка  Mr. Green! Скоро ще си имаме и нов комп  Peace Laughing!
  Боил се сдоби с нови дрехи от Испания и с проходилка! Направо ми е мъка сега  Tired! Дърпа покривката от масата, отваря пералнята, отваря шкафовете и ми разнася олиото насам-натам, яде на батко си учебниците, къса ми цветята и куп други поразии, направо е неудържим  Twisted Evil  ooooh!! А как пищи и се кара ако му взема това с което играе...  ooooh!! Супер проклетийка е  Rolling Eyes!
  За водата - пие Девин с розов етикет или Бебе, която е на Торн спринг! Не я преварявам. Супи му давам, ако взема да ги сготвя, ама напоследък кара само на цица  Laughing!
  Пепипетя, давай на Гери чай от шипки, безмлечна оризова каша и никакви пюрета, само цица! А на лекар ходихте ли?
  Иве, дано на Вая и се размине  Praynig, ама като знам какъв е гаден тоя вирус...дано не съм права!
  julia asenova, добре дошла в компанията   bouquet!
  dil, моите съболезнования  Mr. Green  bouquet!
  Мацки, аз в четвъртък съм отново на зъболекар! Там съм на 100%  Mr. Green! Който иска да се видим - да пише тука, че да знам да остана в парка след процедурата Mr. Green!
  Софко, ха четито! Хайде така да изкараш и кормуването и после смело   car003 с вчтър в косите  Joy!
  Уффффффф, да взема и аз да ги изкарам тия шофЕрски курсове, че като ви гледам взе да ме хваща срам  Embarassed!
  Марийче, нашите ваксини са така - 2 полио, 2 хепатитни, 1 ДТК и 1 БЦЖ! Ама няма смисъл да бързаш с ДТК-то, защото може да ви се обостри АД! А ти купи ли ДТК-то или не го беше взела?
   Хайде, цунки  Kissing Heart! Ние излизаме. Оххх, а следващите дни ги дават пак 40 градусови жеги  sweating!

# 194
Имам въпрос за кръщенето - задължително ли е дрешките да са бели?!
Водата - в началото давах изворна, девин, други разни.. сега от 2 месеца поне давам НЕ изворна, а от кана Брита.
Софко и Цвети - честити ви книжки Simple Smile
Иве..  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт