На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
 Tadaдобър ден и от нас,честито на празнуващите,да са живи и здрави,вирус никога да не ги нападни.
newsm51добре дошла и на новата мама-Юлия,влизаща в нашата компания.Преди да се омъжа и аз живеех в къща и ми беше трудно в началото да свикна в блок но...свиква се.Нека всички месечинки малки, вземат своите залъгалки и на мама да помагат с радост да я  възнаграждават.

# 196
Добро утро - бих почерпила с кафе, ама не знам от къде ги намирате тези хубави картинки, така че ще си остана само с желанието
В същотото положение съм,ама никой не помагаааааа smile3518 smile3518 newsm45 newsm45
Нещат да си издават картинките,ей!!!!
jenny_b -аз знам че след като е кръстено вече детенцето,кръсника му го облича(т.е. той трябва да е купил дрешката)в бяло .Цвета е символ на новото,чистото,неопороченото,а децата са точно такива.Доколкото знам обаче не е задължително да е в бяло облечена.
 smile3525 smile3525 за новата мама -забавлявай се в нашата компания. newsm10
За водата-имаме кана Брита и ползвам нея без да преварявам.
Безаварийно шофиране на новите шофьорки и  smile3516  на
benighted   за новия монитор.От кога искам и аз такъв,ама НЪЦКИ.Завиждам да знаеш Sick Sick
Оттеглям се в ъгъла да завиждам и да се срамувам на спокойствие Embarassed Embarassed Embarassed

jenni_b       ето какво намерих
ОБЛИЧАНЕТО НА КРЪСТЕНИЯ В БЯЛА ДРЕХА е знак на получената от него духовна чистота и напомняне, че той трябва да води добродетелен и свят живот. Заедно с бялата дреха новопокръстеният получава също кръстче, което ще му напомня, че християнският живот е изпълнен с изпитания, които могат да бъдат преодолени единствено с помощта на Разпнатия на Кръста Господ Иисус Христос. Това кръстче той носи цял живот.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 11:59 от dima_dari

# 197
моят Криси също е християнче,обаче не беше в бели дрехи,още повече че за момченце не можахме да намерим чисто бели дрехи.Но според мен не зависи от това с какви дрехи е кръщавано детето-какво ще е то,зависи от неговия характер и неговото възпитание.

# 198
За кръщенето - знам че дрешките трябва просто да са НОВИ. Като символ за това, че след покръстването детето е нов човек.

За картинките - от интернет разбира се ги намираме !!! Просто се копира адреса на картинката и готово!

# 199
  • Бургас
Здравейте и от мен за днес!

Юли добре дошла при нас.Тук е супер сама ще се убедиш  Hug

Карил ние също сме на розовата Девин без да я преварявам защото така и се вдига минерализацията.И АМ правя с нея.А за излизането сами често го правим  Laughing За щастие много се разбирам със свеки и до сега никога не ми е отказала да го гледа.Даже на нея сме го оставяли повече от колкото на майка ми.А супи му давам през ден от кухнята.Един ден супа с 1 сухар един ден манджорното.Много ги харесва Велизар  Flutter

Дил гадничко за свекито щом не се разбирате много ама 2-3 дена ще търпиш какво да се прави   Tired

Софко честита книжка и безаварийно шофиране  newsm01

Иве дано бързо се отървете, че много лошо така  Praynig стискам ви палци.

Честито на днешните ни месечинки, да растат здрави и засмяни!

Това е за сега от нас.Лек ден на всички и ако съм пропуснала някой да ме прощавате ама много на бързо ви изчетох  Embarassed

# 200
Юле, добре дошла в ноемврийските редици!
Дил, желая ти здрави нерви и по-малко дразнещи прояви от страна на свекито!
Роня, от няколко дни нашият режим е преобладаващо с кърмения - отказва попара, пюрета, плодове...Направо в чудо съм се видяла. Но успокоителното е, че спинка 2 пъти по 2 часа през деня, значи не гладува... newsm78  Карил, аз супи не съм давала още, но е пробвал някои от "човешките манджи". Много обича и доматче. За водата - преварявам тази за попарата...а друга - още не ползваме /за пиене/  Shocked
Иве, дано бързо се оправите! Praynig
Д-р Дженд, честито тату!
За дрешките на кръщелника - и аз знам, че детенцето трябва да се преоблече с нови, но не е задължително да са бели.
Софко, честито и на теб! Направо ти завиждам в какви невероятни условия ще шофираш и паркираш - моята драма по софийските улици...Като си спомня какви са пътищата у Щатско....
Ето и малко морски снимки от Никълчето. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=90

# 201
здравейте и от нас
Ина пие само преварена вода ,тъй като нашата е чиста и планинска.когато пътуваме пие на Девин розов етикет
супички яде от 2 седмици-мама ги прави и много и харесват засега
Добре дошла на новата мама Юлия!
Честита  месечинка на празнувнащите
За вируса е много гаден но минава за един ден и Ина го изкара най-леко в сравнение с цялото ни семейство
И ние излизаме рядко без децата ,но не защото няма кой да ги гледа ,а защото всичките ни семейни приятели имат такива деца-по един батко и по-едно бебе
приятен ден на всички
за рокличка за кръщенката и ние в момента търсим но до датата 16,09,2007 има още време-така че гадамер ако намериш първа пиши ,ако не и аз ще пиша
докато творих и хоп времето ми изтекло и сега ще публикувам с друго име

# 202
Момичета, благодаря ви за комплиментите!  Blush  Hug  Grinning

Dr.Jend , възхити ме с тази смелост именно на това място  Mr. Green, май болеше достааа?!

За болката-а-а-а, к'во да кажа...  newsm78 Боли малко повече от епилиране с ел.епилатор на същото място.  Mr. Green Сиреч, няма проблем!  Peace

ДЖЕНД, голяма смелост се изисква според мен за тату, най-вече от гледна точка на съмнителната хигиена в някои студия. Но за теб съм сигурна, че си избрал най-СИГУРНОТО ! Тату-то ми харесва, за мъж е добре, но жени с подобни не ме кефят..Мими избрала ли си е вече..? Свързвате ли го символично с нещо или - просто картинката ви допадна.. newsm78 Аз бих избрала кратка сентенция на латински, и най-подходящо ми се струва да е на врата, под косата ми..Незнам защо..така си се представям..Преди харесвах на глезена, но сега ми е малко...демоде..

Карил, в София има голям избор от студия, не е като Пловдив. Отиди и провери на място, с твоето опитно око няма как да се подведеш.  Peace Аз за всеки случай предупредих с какво си изкарвам хляба и не мога да се оплача.  Grinning Стерилния протокол на работа в това студио надминава немалко лекарски и зъболекарски кабинети.

Адашката ти още не си е избрала точния дизайн (няма да сме близнаци, я), но ще бъде нещо като trible плетеница във формата на "V". Като тези на кръста над дупето. Така ще скрие и белега от секциото, и някои стари ранички от епилиране.  Mr. Green

Аз обичам трайбъл татуировки, въпреки, че са много разпространени и малко вече демоде. За мен модните тенденции нямат значение, когато харесвам нещо. Много ги любя и драконите... Ако бих си татуирал нещо на друго място, пак ще е дракон. А комбинацията трайбъл и дракон на това интимно местенце много ме кефи, като за мъж. В интерес на истината около година разглеждах най-различни дизайни. Когато харесах този, един месец променях някои неща по него, махах елементи, добавях нови, докато накрая стигнах до крайния резултат. И вече завършен, пак го гледах около месец. И всеки път като си го зяпах, всеки път ми харесваше.  Heart Eyes Тогава си казах: "Айде пич, праскай си го вече!"

Моя съвет към вас е да не бързате да си слагате тату.  Stop Узрейте за идеята, подберете подходящия за вас (защо не и за любимия) дизайн  Thinking и чак тогава действайте. Връщане назад няма, ей! Та с кеф да си го показвате и на внуците, и на правнуците!  Mr. Green

# 203

Ма к'ва хубава коса има Ники, Vesseto s! Пу-пу!  Hug Само за букли! Аз като женски татко, се за панделки и прически мисля, тю-ю-ю-ю-ю, аман.  Embarassed

# 204
Здравейте, банда! Grinning
Ние днес ходихме при моите баба и дядо - хем да видят Тедката, хем да си изпера Чиполиното, че скоро смятам отново да го подкарвам...на младежа му избива четвърти зъб, но отново е 2-ри резец...та явно ще се подвизава известно време като граф Дракула Mr. Green
Нашият тати снощи е спал с юрган в Полша, а ние изпукваме от жега Tired

dil, а пък моята свекърва замина на Хисаря вчера...звъни по едно време и ми вика:"Пламчо е пристигнал, всичко е наред, сега пътува към хотела"...аз й обяснявам, че сме се чули, а тя веднага смени темата и взе да се хвали: "Аз се настаних, ходих на плаж, всичко е идеално...догодина и вие ще отиде на почивка и вашето време ще дойде" Close Какво трябваше да означава това?!? newsm78 В понеделник отиваме във Велинград с наши приятели за една седмица, но тя явно не го брои за почивка, защото сме с малкия...абе все прави някакви изсказвания, че направо съм  Twisted Evil
За къщата - намериха се нещата и сега уж всичко върви по план...пу пу... Praynig
sofkobofko, ха, честито ти тескере! Grinning
karil, Тедката е с всички ваксини - БЦЖ, Пентаксим, противохепатитна
ronja, "пилците ще се броим на есен" Wink Като се върнем от Велинград ще отида до баните да разговарям с управителя, да видя какви условия ще има относно капаро и вечерята...
Роси, благодаря за кафето Hug
Рени, честити ви придобивки...на мен от проходилката краката са ми тук-таме сини ooooh!
Иве, стискам палци Ваяна да мине между капките, а на вас скорошно оздравяване Praynig Praynig Praynig Страшен е тоз вирус - две мои познати стигнаха до болница с мъниците си, защото не можаха да спрат разстройството и повръщането, та се бяха обезводнили сладурите Sad

За снимките:
1.отивате в Google
2.кликвате върху "Изображения"
3.пишете това, което ще търсите...например "торта"
4.кликвате върху "Търсене на изображения" и ви излизат различни снимки
5.след като си изберете снимка с десен бутон на мишката кликвате върху снимката и избирате "Properties"
6.появява се прозорец, от който копирате Address (URL)
7.връщате се в прозореца за писане на съобщение и натискате този бутон
8.в полето за писане се появяват скоби...между тях пействате копирания адрес на изображението

Приятен следобед! Heart Eyes

# 205
  • на странно място ......
Хелоу мамцорани!!
Дил, esma успокоихте ме, че се бях притеснила за тез зъбки, но то дете без зъби няма така че...................... е нали съм мама все за нещо трябва да се притеснявам!!! Embarassed
За водата ние пием какавто дойде, или Девин розова или Торн спринг или преварявам чешмяна.
Супи не ядем щото много водни а Диляна това не го признава за храна, макар че пробвах онзи ден да надробя хляб в една моя пилешка супа и си хапна доста голямо количество детето, та май така ще процедирам със супите.
Dr.Jend, а уж на мъжете прага на болката бил по-нисък newsm78, аз на това място ако мина с епилатор ще припадна  Embarassed, само леля козметичка пипа там  Whistling
Vesseto s, ама Никича е страшен сладур и тез букли даже мацките не могат да се похвалят с такива още! Mr. Green
sofkobofko, честита книжка и умната ей!
Юле, добре дошла!
Хайде лек ден и цун от нас!

# 206
Роня,
Експерта ще ти отговори-
на Данни, акото от месото става изключително миризливо, с тъмни места тук там и по- твърдо ми се струва, но това за твърдостта може и да не е от месото, ами нещо аз да му правя така диетата без да знам...
Мерси за честитките!!!!!   bouquet

# 207
честита книжка на софкобофко!
Дени не се стягай на свекървите те затова са тук да ни тровят живота ,че синчетата им са им избягали
Мами я кажете мнения за детска кухня Ози -има реклама че ще доставя храна и тук-моля споделете

# 208
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing Laughing Laughing
Ние се завърнахме от почивката  и сме много доволни и заредени с нови сили.
Ето ви малко морски снимки на Борис и се връщам да чета и ще пиша подробно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=99

Само, честити книжки на Софко и на Цвети! Безаварийно шофирине, ви пожелавам!  Grinning
Ей, домъчняло ми е за вас.. и за бебоците  - първо ще разгледам снимките Simple Smile

# 209
Здравейте!
Егати жегите настанаха отново!  Shocked
Юлия, добре дошли в отбора   bouquet
Иве, бързо да оздравявате!!!!  Praynig
Мина, утре ще ти покажа снимка на нашето легълце. Ние го взехме тук от София, от едно малко магазинче в Младост. Вносителят е някъде от провинцията, леглата са Турски. Цената на леглото е 355 лв, доставиха ни го за 15 лв и ни го сглобиха за още 40 лв.... но много трудно за сглобяване беше. Имало едни на Бертони за които ме предупредиха ще са много не качествени. Нашето по-късно става на голямо легло с нощно шкафче и бюро /люлеещата се част става на бюрце/
Рени аз пък в четвътрък пак ще ходя на Младост. Няма да мога за парка...  Tired
Момичета хайде другата седмица, ако е по-прохладна да си спретнем среща в Зоо-то, може да се мотаем цял следобяд вътре има и катерушки, кафенце... А?   Thinking
Карил, моя син папа супи когато му сготвя. Пием Девин /изворна/ и не я преварявам. А и ние като Жени и дима-дари имаме кана Брита и мислех да започна да давам от нея. Но прочетох в книжката, че трябва да се внимава при използването й при хора с проблеми в бъбреците и бебета... та се чудех  newsm78
иххх, събудихме сееее...  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт