На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Мария,дано това да е било първото и последно падане..никога повече да не се повтаря, че наистина си е страшно..Ама и някои проходилки са ..мани, мани..

МЕРЕЛИН,
честито християнче!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА НИЯ !!   bouquet

# 136
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, МЕРЕЛИН! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО!
Много е сладка Ния.

Днес пътувахме към Обзор и на връщане  Ради рева неистово в кошницата за кола. За първи път не искаше да седи в нея и беше направо неутешим. Аз от доста време обмислям да купуваме следващия размер столче /Ради ми расте едър и скоро кошницата ще му е тясна/. Някой вече има ли стол  9-18 кг., каква марка е и съответно доволни ли сте.

Лека вечер!

# 137
Az sum edin poviahnal kopur...  Mr. Green

# 138
Честит рожден ден на raliar и grig! Бъдете живи и здрави, весели и щастливи, обичани и обичащи!

lina d, Тедката от два месеца се вози в столче за кола...кошницата му беше и малка, и тясна, и неудобна...взехме Bertoni Concord и направо се родихме...препоръчвам ти го... Peace

Ние изпратихме татито Sad и след малко ще излизаме на разходка! Simple Smile
Приятен ден и много целувки от нас! Heart Eyes

# 139
  • Бургас
Добро утро!

Честир рожед ден и от мен на raliar i grig.От здраве и любов да не се отървете!

# 140
  • Бургас
Това трябваше да е букет ама  Rolling Eyes сега пак ще опитам

А Велизар е добре слава богу  PraynigВчера окло половин час го беше страх от проходилката и после .... елате го вижте.Не е повръщал.Сега е буден и си играе в кошарата.Дано само с уплахата сме се разминали

# 141
Честит рожден ден на Григ и Ралиар!
Бъдете здрави, обичани и красиви!
И много радост от малките бебешоци....

Мария 86, радвам се, че е нямало последствия. Наистина стресът е голям. Hug
Рени, запали си свещ, че ви се е разминало. Направо ангелчето му си го е запазило да не направи по-страшна беля.   Представям си ужаса, който си изживяла! Praynig
Мерелин, да ти е жива и здрава малката християнка! Направо е като фея, пу,пу,пу... Hug

# 142
Честито на raliar и grig  newsm59 Да сте живи и здрави, и по-често да се разписвате в темичката

Ние днес пътуваме към Балкана, така че ще се "видим" пак след седмица Grinning 

# 143
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА raliar И grig! ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, МЕРИЛИН!

# 144
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГРИГ!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАЛИАР!!!!!

ЧЕСТИТО ПОКРЪСТВАНЕ НА НИЯ-СЛАДУРИЯ!!!!!!

Цвети - браво за шофьорската книжка  Peace

Маша много се радвам, че Мишето вече прави толкова много неща, все така да продължава  Hug

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА grig I raliar! Желая ви здраве и щастие!  bouquet
Мерилин честито ти христянче!
Ох момичета Дани е много зле. От вчера започна ей така изведнъж да кашля и от снощи е толкова зле Sad Не може да спи милото само като се изкашля и се дави, като диша и хрипти. Сутринтта ходихме на доктор и ни казаха че има спазми на дробовете, изписана ни Проспан капки и капки за нос правени. Ето и сега се опитва да спи но.... Tired

# 146
Гадамер, добре дошла! Hug
Рагтайм, слагала ли си българската ваксина за коклюш? baby_neutral
Цвети, честита книжка!   bouquet

# 147
Маша не съм. Слагахме Пентаксим. Това му е първото боледуване. Имам подозрения че Дани се зарази от едно дете в един детски магазин. Беше болно и кашляше по същия начин а майка му го беше завряло вътре сред много малки деца и бебета а то си кашляше наволя тичайки. Докато се осъзная вече седеше до количката ни и кашляше на Дани в лицето. Уж веднага го махнах но май белята е станала. Яд ме е на тази майка. #Cussing out

# 148
Честит рожден ден на Ралиар и Григ!!! да сте живи и здрави! много късмет и любов!

Рагтайм, има едно кремче за кашлица, за мазане на гърдичките...ама незнам дали може да се ползва при малки деца, ох, как се казваше Бебе....??? мале, забравих....Аз лично съм доволна от Мукоплант на Тайс, давах на Дани когато беше на 3-4 месеца. Може да правиш и синапени лапи, но те са по-капризни, трябва да знаеш как, 4 лъжици брашно се бъркат с 1 лъжица синап, слагат се върху два- пласта марля и се налагат върху гърдите или гърба, но извън гръбнака и сърдечната област. Държи се около 5 минути, като се проверява - порозовее ли кожата - МАХАТ се. Почиства се кожата с влажна кърпа и се намазва с мас или крем. Те дейстат хиперимиращо, и загряват в дълбочина. Аз така едно време лекувах каките..
ДАНО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ МОМЧЕТО! Ако няма температура, може да направите една разходка в планината, кислородотерапията май е доста важна..

Желая на всички хубав ден!!!

# 149
Ралиар и Григ, да сте живи, здрави и много щастливи!!!!
Рагтайм, слагай на малкия много физиологичен разствор. Милата душичка, сърцето ми се свива като си представя...Дано бързо се оправи  Praynig
Леле и при нас положението с лапането е трагично!!! За части от секундата е напъхал нещо в устата, след това реве неистово като бръкна да го извадя!
Рени, дано никога повече не ви се налага да посещавате Пирогов!!!
Лина, ние много отдавна сме със столче за колата, а не с кошница. Нашето е на САМ, на шейна е одолу и при пътуване, когато Вики заспи му дърпам шейната, за да легне столчето и да му е удобно на детето. Доволна съм, като изключим това, че много запарват столчетата, но явно всички са така.
Мерелин, честито християнче  Heart Eyes
За гърнето - аз слагам Вики просто ей така. Усещам момента, свалям памперса и го слагам. Играем си 2-3 мин, той си свършва работата и става. Изобщо не го държа насила, пределно ясно ми е, че милото не би могло да се котролира на тази възраст. Пък и не бързам - има време ще се научи! Няма ненаучило се детенце, просто някои свикват по-късно, някои по-рано.
Мина, за буденето нощно време - придърпала съм си едната лежанка в стаята на ситния и като прекали с мъркането и аз се умора от среднощни прелитания от едната стая в другата - полягвам на нея и заспивам там  Mr. Green
Но с това люлеещо се легло значително си облекчих живота  Hug Много съм доволна!
Момичета, оставям ви и отивам да правя обяда на Вики.
Пазете децата и себе си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт