.Последния път го накарах да изтрае в него само 10 мин. иначе първите два само докато седне и иска да става.Занимавам го с играчки даже му дадох дистанционното да си играе но НЕ.Никаква не я свърши.Как ще се учим не знам.Вие как се справихте и как се справяте и до сега.Аз ще продължа да упорствам, пък да видим какво ще стане 
Dr Jend честито тату и от мен.
Въобще не съм и правила опити още
И аз, като Цвети и Мишенце, смятам, че още е рано за приучване към гърне...Мина, Моника не се буди нощем, пу-пу Незнам дали е от режима или е до дете - тя си е така от бебе, и Дани беше така
Иначе режимът й е горе-долу следния:Обикновено се буди към 7.30-8
8 ч. - 200 мл АМ
12.30 ч. - Зеленчуково или месно пюре - около 200 гр
13 - 15 ч. - сън
17 ч. - Кисел или каша - около 200 гр
18 - 19 ч. - сън
21.30 ч. - 250 мл АМ с бисквити Плазмон
Към 22 ч. заспива
Понякога се случва нощем да промрънка насън, но давам биберона и това е
ама после ще има "да наваксвам с материала" и докато Тедката и татито спинкат реших да драсна някой друг ред...
Наистина много ви се насъбра напоследък, но важното е да имате вяра, че всичко ще се оправи и съвсем скоро лошите неща ще сзад гърба ви! 
Та като се размърка, му давам водичка и биберона след това...
Падна назад на главата си и само ако знаете какъв звук се чу.Направо се изприщих повярвайте ми.Това стана към 16.00.Поплака само 2-3 мин. и сега отново е в паяка и си джитка насам натам но аз още съм притеснена.Звънях на педито и тя ми каза да го наблюдавам за отпадналост, повръщане и да не го вадя днес на слънце.Няма нито синина ни нищо но въпреки това ми е доста притеснено.Че и мъжа ми днес е в пожарната и ще се върне чак утре сутринта.Много се уплаших наистина.Стоях на 2 крачки от него и говорех с майка ми по телефона, всичко пред очите ми стана.Нито се спъна нито нищо, просто подскочи и се изтласка назад, проходилката се надигна и... Вече не знам какво да очаквам от това дете