На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Уфф момичета направихме 3 опита с гърнето и нищо  Tired.Последния път го накарах да изтрае в него само 10 мин. иначе първите два само докато седне и иска да става.Занимавам го с играчки даже му дадох дистанционното да си играе но НЕ.Никаква не я свърши.Как ще се учим не знам.Вие как се справихте и как се справяте и до сега.Аз ще продължа да упорствам, пък да видим какво ще стане  ooooh!

Dr Jend честито тату и от мен.

Въобще не съм и правила опити още  Peace И аз, като Цвети и Мишенце, смятам, че още е рано за приучване към гърне...

Мина, Моника не се буди нощем, пу-пу Незнам дали е от режима или е до дете - тя си е така от бебе, и Дани беше така  Peace Иначе режимът й е горе-долу следния:

Обикновено се буди към 7.30-8
8 ч. - 200 мл АМ
12.30 ч. - Зеленчуково или месно пюре - около 200 гр
13 - 15 ч. - сън
17 ч. - Кисел или каша - около 200 гр
18 - 19 ч. - сън
21.30 ч. - 250 мл АМ с бисквити Плазмон
Към 22 ч. заспива
Понякога се случва нощем да промрънка насън, но давам биберона и това е  Peace

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 14:16 от ВечеПетя

# 121
  • Бургас
Мина нашия режим е почти същия като на ВечеПетя:

Буди се към 8 (има и изключения в които става към 6, 6:30 но си играе в кошарата)
В 9.00 около 200 гр. попара/кус-кус с масло и сирене
В 13.00 супата или пюрето от кухнята
В 17.00 крема от кухнята
В 21.00 240 мл АМ

М/у храненията му давам плодове и бисквити не за десерт.Той тези дни и слънчо прояде като гледа другите деца навън  Tired.До сега му носех и му давах от неговите бисквити ама не то гледа чуждото пакетче.И така със слънчо са захранихме  ooooh!

Лек следобед на всички   Hug

# 122
Здравейте, мамчета и татко! Hug
Тези дни нещо не ми се пише и само ви чета... Wink ама после ще има "да наваксвам с материала" и докато Тедката и татито спинкат реших да драсна някой друг ред...

Рени, голямо премеждие, но важното е, че не е имало последици...вече за минута не оставяме сам Теди...винаги е пред очите ни, че знае ли се... Tired
pepipetia, бързо оздравяване на Гери! Praynig Наистина много ви се насъбра напоследък, но важното е да имате вяра, че всичко ще се оправи и съвсем скоро лошите неща ще сзад гърба ви! Simple Smile
karil, и Тедката е от групата на четящите книжки с устата си Mr. Green голямо мачкане, плюнчене и глозкане става Laughing взела съм му от книжките с дебелите корици и направо им разказва играта ooooh!
Dr.Jend, честито ти тату...и аз съм любопитна какво е, а още повече къде е?!? Embarassed
masha, Теди от две седмици се изправя сам...сложа ли го по гръб, както казва татко му, като котка веднага се обръща и или лази, или се хваща за нещо и се изправя... Simple Smile
Мина, нашия младеж в повечето случаи се буди 1-2 пъти нощно време...е, имало е единични случаи, когато няколко дена подред ме будеше на всеки час Sad Та като се размърка, му давам водичка и биберона след това...
За гърнето - и аз не съм правила опити още...смятам и да не правя скоро...

Нашият тати утре заминава в командировка в Полша и сега ще стягаме багаж, а като се върне 2 дена почивка и отиваме във Велинград с наши приятели с детенце на 1 година и 3 месеца...нямам търпение вече...

Приятна неделна вечер! Heart Eyes

# 123
Привет и от мен!!!
Нека и аз първо да се извиня на
РЕНИ за провалената среща, но и аз като Есма незнам защо чаках потвърждение. Много се скофтих, наистина съжалявам Embarassed  Hug Добре че ви се е разминало с приключението.

Гимнастика и ние не правим, той бебо е достатъчно подвижен. Понякога докато се търкаляме двамата на леглото е по спокоен и тогава му правя малко масажче и това е.
При нас изхожданията са също различни всеки път, ако е карал само на кърма са по редки, ако е ял твърда храна по гъсти, но не и твърди.
Pepipetia, стискам палци при вас всичко да потръгне най - накрая и детенцето да се оправи. Представям си колко ти е зле Hug

За отварянето на очите си ги отварям, ама се случва понякога и да съм разсеяна. Както вчера например, докато се ровя из нета, гледам набарал кутията с клечките за уши и налапал една, но имаше 2 с липсващи памуци сигурно ги е глътнал  Shocked
Dr Jend честито тату! Наистина какво е?
Какво може да прави Каан - пълзи, изправя се от легнало в седнало положение, изправя се прав хванат за някъде, ходи държейки го за ръцете, даже за ръката, защото не иска да му хващат и двете ръце, стои сам изправен стъпал на краката си и пази много добро равновесие,  прави и сам 2-3 крачки.
Ние СЕ будим нощем и то много често да ядем и пак заспиваме.
За режима няма какво да ви пиша, защото сме много нередовни, понякога ядем, понякога караме само на кърма. Иначе заспива вечер към 22.30 часа, сутрин се събужда към 10.00, после заспива към 12.30 до 14.30, към 17.00 часа спим пак до към 18.00 часа и така.

Лек ден на всички!

# 124
Мина,
нашият график всеки път го пиша..Подобен е на останалите, с изключение, че яде АМ раноооо сутрин, после има втора закуска..За трик за сън - немога да ти кажа..Дани промрънква нощем даже напоследък скача веднага прав..в тъмното..Но му бутам бибата, КОЯТО ВЕЧНО МУ Е НА ВРАТА и заспива. Яде към 05-06 часа АМ, после към 8-9, 10 втора закуска - попара, или кус-кус..Вечер кашата е към 8-9 часа, но май ще трябва да изместваме по-късно, за да става по-късно и сутрин..Каша яде по около..150 мл АМ най-много.. и слагам каша докато се сгъсти...

ЕСМА, ама как така са в долна граница близначките..ХОРА АЗ ОТ ДВА МЕСЕЦА НЕ СЪМ БИЛА НА КОНСУЛТАЦИЯ И НЕЗНАМ КАКВИ СА ВИСОЧИНАТА И ТЕГЛОТО ЗА ВЪЗРАСТТА -. 9 МЕСЕЦА???? Shocked Shocked ShockedДани е около 8.400  по меренето вкъщи на кантара..Това излиза че е баси малкото...а?????

ДЖЕНД, честит дракон! Доста гореща точка си избрал за тату-то! Пожелавам ти ДА ПРИЛАГАШ СПРЯМО МИМИ СТРОГИ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ Joy Joy Joy Joy Joy

# 125
ДЖЕНД, честит дракон! Доста гореща точка си избрал за тату-то! Пожелавам ти ДА ПРИЛАГАШ СПРЯМО МИМИ СТРОГИ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ Joy Joy Joy Joy Joy

Ха така. От къде разбра!?!?! Какво и къде!?!?!

# 126

Погледни в последните публикации на Dr.Jend и ще разбереш Peace

# 127

Погледни в последните публикации на Dr.Jend и ще разбереш Peace

Малиииии!!! Wink

# 128
  • Бургас
Момичета Велизар падна с  проходилката  Cry Падна назад на главата си и само ако знаете какъв звук се чу.Направо се изприщих повярвайте ми.Това стана към 16.00.Поплака само 2-3 мин. и сега отново е в паяка и си джитка насам натам но аз още съм притеснена.Звънях на педито и тя ми каза да го наблюдавам за отпадналост, повръщане и да не го вадя днес на слънце.Няма нито синина ни нищо но въпреки това ми е доста притеснено.Че и мъжа ми днес е в пожарната и ще се върне чак утре сутринта.Много се уплаших наистина.Стоях на 2 крачки от него и говорех с майка ми по телефона, всичко пред очите ми стана.Нито се спъна нито нищо, просто подскочи и се изтласка назад, проходилката се надигна и... Вече не знам какво да очаквам от това дете ooooh!Даже и пред очите ми стават белите  Tired

Та това е от нас за сега.Исках да ви се оплача малко  Cry.Ние тази вечер няма да излизаме, така че съм на линия.

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте момичета  Mr. Green

Най-накрая и аз да се докопам до нет - правим един ден пауза в Сливен и затова..иначе днес пристигнахме от Априлци - там изкарахме страхотно, хубаво време, готина компания бяхме с 5 деца, от които 3 бебета, басейн, въздух, коктейлчета на бара и.....т.н. Преди това направихме обиколка на Родопите - Триград /поход до Ягодинската пещера, Дяволското гърло, яздене на кон и падане от него на моя милост/, после Смолян и Планетариума там, после Ардино и Дяволският мост, след това язовир Кърджали и "Главатарски хан". Горещо ви го препоръчвам. Естествено Перперикон, където Аз Пак паднах и после Априлци.

Ема е добре, вече където и да отидем й казват "Усмивката", последно така я нарекоха рецепционистките на хотела в Априлци - нон-стоп се смее и усмихва, писука и ръкомаха, дава пръстче за боц, дава чао понякога, пълзи със скоростта на Спиди Гонзалес, пипа навсякъде и когато й казвам "Неееее!!!!!" умира да се смее, хитрушата  hahaha

Снимки ще кача чак в началото на септември като се върнем. Утре отиваме за 3 дни на риба с приятели (без Ема), а после за 3 дни ще отскочим до морето. И след това живи-здрави се прибираме  ooooh! Апропо вече започнахме да мислим къде да прекараме Нова Година и къде да отидем на ски.  Crazy

Сега ще се върна назад да чета, предполагам, че съм изпуснала много, но ще гледам да наваксам. Хвана ме абстиненцията, ей....!

# 130
ДНЕС МОЯТА ДЪЩЕРЯ СТАНА ХРИСТИЯНЧЕ
ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО ЗА ТОЗИ СВЯТ ПРАЗНИК В НАШЕТО СЕМЕЙСТВО

БЕШЕ МНОГО ГОТИНО ,НО И ГОЛЯМА ДАНДАНИЯ-ЩЕ ПОКАЗВАМ ПОСЛЕ СНИМКИ

# 131
eto edna malka snim4ica samo a ostanalite kato gi de fotografkata

# 132
  • Бургас
Да ти е живо и здраво малкото християнче.Много да те радва и слушка

smile3525

# 133
МЕРЕЛИН,да ти е жива и здрава Ния! smile3525 newsm51 smile3525
mariya, как е Велизар? Sad надявам се всичко да е наред и да сте се разминали само с уплаха Praynig
gadamer, добре си се завърнала, макар и за малко Hug Наслука и хубаво време! Peace

Спокойна нощ, малки и големи, момичета и момчета! smile3524

# 134
Мерелин, да ти е живо и здраво християнчето  Hug
Мария, дано всичко е наред с Велизар  Praynig То май не остана ноемврийче, дето не е падало и удряло главичка  Crazy  А тепърва колко има да падат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт