Ние днес ходихме до Витоша , до Рийвър сайд. И със слинга малко по нагоре...Но бях със фини сандалети
с камъчета... РЕНИ, добре че е бил малкия дявол, наистина трябва да си отваряме на осем очите!
ЗА МАСАЖА, който си го може - го може..НО при нас това е абсолютно невъзможно, защото аз пампата едва сменям, камо ли масаж - като ШИЛО В ТОРБА Е!! не престава да се върти подскача, изправя се на бързи обороти..Чак ми е странно като го гледам отстрани, особено нощес като се събуди и веднага скача като на пружина
ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА - 37 градуса е абсолютно нормална. При тези жеги особено..НО вече "прекрачи ли" тази стойност \даже в някои нови учебници съм чела за норма 37.2
\ ИЗАБЕЛА, това с аките е нормално, според мен. Децата вече ядат доста \повечето, де\ неща. Температурите се менят. ПОнякога пият повече, друг път по-малко течности..ТАка че..Не мислиш ли, че е излишно притеснението..Ако вече се касае само за разстройство, рядки изпражнения попиващи в памапата, неколкократно на ден и т.н..Това е вече обезпокоително..На коремчето се чува усилена перисталтика\бълбукане\
МАРИЯ, за наддаването на тегло, съм на твойто мнение...Дани яде нормално..но тооолкова енергия изразходва, че сигурно и като порастне ще е щиглец като мен.
Блазе на тези от вас, които имат кой да им помогне с децата, за да изчистят..Аз затова не ЧИСТЯ

НАДЕТО ВЕЛИНОВА я имаше скоро в скайпа

РОНЯ, тия сухарети по градинките са ми меко казано отвратителни ...Тооолкова нахални са повечето, че нямам думи..Нито ще отстъпят, крещят като вапмипри в лятна нощ
недочуват ..сигурно, ама са и много егоистично настоени към младите мами. Блазе ви за морските разходки! ЦВЕТИ, май само аз не съм ти честитила книжката! ЧЕСТИТО!!!
хАРЕ сега едно четриколче да вземе любимия и ..ще връткаме из Княжево на огледи за
къщи 
Връщам се в предишните страници, за да прочета по-подробно пак, че някои постове съм чела по диагонал, не бях на кеф тези два-три дни и тук не ми се пишеше..
ЛЕКА НОЩ!!!
Не ти стигат другите тревоги,ами и детенце болно...Дано бързичко се оправи.Този вирус с разстройството още върлува 
Аз вече си направих кафенце, че от един час сме будни
Малкия човек ме побърква с това ранно ставане сутрин, а пък късно си лягаме вечер
Броя, броя ама трудно заспивам.
държавата отдавна е абдикирала, ние сме никому ненужни твари. Трябва да има човек мноооого висока заплата, или странични доходи извън нея, за да не му пука колко са 30 лв за пакет памперси. ДА не говорим за майчинството.. Аз за трите деца нямам никакви облекчения. А и повечето хора биха казали и казват - Ама да не си ги раждала
Да не говорим, че дори има реплики \не към мен\ но към други многодетни мами съм чувала и чела- "тая не знае ли че има предпазни средства?, "егати културата" и пр. Направи на малката хранителен режим, докато дриска. Съобразявай се да не даваш разхлабващи храни..Не съм прочела сигурно..но даваш ли лечебно мляко, лекарства някакви? С жилището какво стана? решихте ли проблема?
никаква те нямаше..Аз уж все гледам сина да не лапне нещо, да не се нарани. Добре, че имам и професионална деформация все да съм нащрек ..ама имам пропуски отвреме на време. Като да речем..държа си го аз снощи и му гледам вратлето, че му се е обринало...и докато правя прегледа той "разглежда" една туба с крем за лице..и изведнъж що да видя
малкото дяволче яде от крема 
Даже се бъзикаме с Мама Мими, че

чакайте да се включа и аз,моя хубавец и него въобще не го свърта на едно място.В паяка не иска,на ръце не иска,да пълзи не иска,а само да го държат да ходи,без кръст ще остана,че се и сърди когато го пусна.Ноемврийчетата от сега си личат че ще са с характер...
По принцип с всичко си играем,обаче мерним ли някъде
наистина е от зъбите,ние чакаме вече 5-я .До скоро мами.
телефона звъни.