НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 360
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Кърмя, ама ми предписаха еднокомпонентни хапчета без естроген, които стават за кърмачки... при тях цаката е да се пият точно навреме... Е точно тоя вид не регулират цикъла де, ама пак по- добре с тях, отколкото без тях!!!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 15:19 от sofkobofko

# 256
  • Бургас
Нито спиралите, нито презервативите са 100% сигурни. Моята гинеколожка навремето разправяше, че досега само от Durex презервативи не е имала бременна пациентка...

Имам една приятелка която бута бебе-Durex на годинка и един месец  Mr. Green
За съжаление си гледа детето сама защото оня тъпунгер я заряза в четвърти месец  #2gunfire.Много добра майка е и аз много и се възхищавам как сама отглежда и визпитава детето си.

# 257
Кърмя, ама ми предписаха еднокомпонентни хапчета без естроген, които стават за кърмачки... при тях цаката е да се пият точно навреме... Е точно тоя вид не регулират цикъла де, ама пак по- добре с тях, отколкото без тях!!!

Не знаех, че има такъв вариант... Честита ви снимка за паспорт!  Mr. Green

Нито спиралите, нито презервативите са 100% сигурни. Моята гинеколожка навремето разправяше, че досега само от Durex презервативи не е имала бременна пациентка...

Имам една приятелка която бута бебе-Durex на годинка и един месец  Mr. Green
..
Което потвърждава горния ми пост, че когато има да става - ще стане  Mr. Green.

# 258
eй, чак сега успях да разгледа снимките на БСофия- наистина няма по-Убаво от номврийче- толкова е сладка тая малка принцеса.... други снимки не успях да разгледам- нещо нета не е в ред

Деничка, къде ги намери тия файлове с тия разширения,бе?!??!!! ИСКАМ и аз на Велинград- ама вие през работни дни ще ходите, а.

Уолкъра ни е от Марсел- не пише на него нищо- днес ще кача снимки- иначе съм виждала и на Чико- скъпички са, но си заслужава- моя е купен от една мама от форума и е супер запазен и всичко му свири!!!

# 259
# 260
ЛЕЛЕ!!! Shocked Shocked ShockedАМА СОФИ и МАРИЯ 86   ооооох, припадаааам  Crazy
приличат си Shocked

# 261
Деничка, къде ги намери тия файлове с тия разширения,бе?!??!!! ИСКАМ и аз на Велинград- ама вие през работни дни ще ходите, а.

Ами изтеглих Baby Einstein - Neighborhood Animals от Замундата и като отворих папката има четири файла, които са съответно с разширение ".md0", ".md1", ".mdf" и ".mds" newsm78 newsm78 newsm78 А това, което ми прати по Skype си върви...
Във Велинград ще ходим около 27.08. ...още не сме се уточнили с мъжо, защото той ще ходи в командировка в Полша и всичко зависи от това кога ще се върне...

Роси, благодаря за поздрава! Hug на времето вуйчо ми, с който имаме 12 години разлика, ме направи фен на Depeche Peace

# 262
..
Роси, благодаря за поздрава! Hug на времето вуйчо ми, с който имаме 12 години разлика, ме направи фен на Depeche Peace
Пак заповядай!  Hug

# 263
Роси, то всъщност паспортнните му снимки ще са тия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=48... дано не ни върнат заради отворената уста. Виж как рева междувременно горкия- пак в снимка.бг, ако искаш.
Тази в профила ми не е стандарна, защото главата му е по-голяма от инч и три-осми...  #Crazy
Голям рев беше в магазина и Самоделкин ги направих тия снимки вкъщи пред една мърлява врата.
Ух, от непрекъснато мрънкане и реване съм луднала вече...
И постинга го пиша от незнам кога вече...

Да се похваля- оказа се, че много хубаво мога да подстигвам- дойде ни бебешкия комплект за подстригване- има машинка с 4 накрайника, жълта перелинка с лъвчета, ножица, гребенче и гумена книжка с животни за разглеждане... И сега какво стана- книжката я разглеждаме нонстоп, ама докато се беше заплеснал по жълтата перелинка, която така и не можах да му сложа защото мърда като шило аз с машинката и с ножичката го остригах модерната- късо на врата и ушите и дългичко отгоре... не исках да експериментирам преди да съм го снимала за документи, ама добре стана... дори и по дебел и по голям изглежда така подстриган като момченце... трябва да видя дали се вижда на някои от новите снимки и да кача... Simple Smile... ето, ама качеството е лошо: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=51 ако се чудите защо така изглежда ръба на парчето мокет, което бяхме сложили с цел пълзене- ами обрамчвам го, защото ядем бримки иначе... поредния ми безумен проект от който не мога да си почина Mr. Green Купила съм си едни боички, ама кой знае кога ще рисувам.... поне се чувствам човек като си ги разглеждам  Whistling
Ами така с моите фикс идеи бях до тука... отивам да видя заспал ли е в джъмперуто...

П.П имам чувството, че може би Данни е малко нещо лунатик, защото го намирам седнал и ревящ нощем, ама не ми изглежда буден...  newsm78 чудя се дали си въобразявам...

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 17:57 от sofkobofko

# 264
Роси, то всъщност паспортнните му снимки ще са тия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=48... дано не ни върнат заради отворената уста. Виж как рева междувременно горкия- пак в снимка.бг, ако искаш.
Тази в профила ми не е стандарна, защото главата му е по-голяма от инч и три-осми...  #Crazy
Голям рев беше в магазина и Самоделкин ги направих тия снимки вкъщи пред една мърлява врата.
...

Екстра са снимките, дано наистина само няма проблем заради устичката... винаги ми е било много странно как успяват да ги правят снимките на толкова малки дечица. Във връзка с рева на Данни пред фотографа - ако знаете каква случка имах с последното си подстригване... Отивам с децата, като Гери блажено спи в количката, и аз си викам: Сега или никога!  smile3508 Влизаме в салона, жената започва да ме подстригва, след около 10 мин Гери, обаче, се събужда. И - стресната, че е в някакво непознато помещение - рев, след това свободната фризьорка реши да помогне, надвеси се над нея - рев, че някаква непозната и наднича; аз реших, че като ме види ще се успокои и вдигнах облегалката - да, ама не - като видя, че на майка и са сложили нещо "страшно" на врата и някаква леля и прави нещо също толкова страшно с някаква страшна джаджа - рев, рев, рев... Жената ме приключи набързо, и ми предложи ако не ми хареса или имам забележки да се върна за дооправяне. Да де, ама ще трябва да е пак с Гери, и засега си стоя така - хубава, лоша, това е  Crazy.
Честита машинка за подстригване! Освен да вземеш и мен да ме дооформиш  Laughing, пък Гери ще си играе с Данни през това време.

# 265
  Здравейте, сладкишки  Hug! От 09.08 сме в София ама едва сега се докопвам до компа! Върнахме се по-рано от предвиденото,, че много дъжд, много нещо  ooooh!! Опитах се да ви изчета, но не много успешно! Дадохме другия комоп на свекитата в Испания и сега е голям зор! Не ни стига 1 комп за 3-ма души!
  Ужас, мъж ми е болен, Боил пищи, а Велизар и аз сме на прага на истерията от тях двамата  Crazy! Кажете има ли друго дете като моето което да пищи като заклано независимо дали е за кеф или щото му е криво!? Вече ще се побъркам!
 В Триград си изкарахме много хубаво, ама сега нямам време и настроение да ви разправям! Като намеря такива и снимки ще ви пусна  Peace!
  Благодаря ви за милите пожелания за рождения ми ден и честито на всички Лъвици които съм пропуснала! Сончееееее, на тебе специално, ти си знаеш защо, с пожелания Вики скоро да започне да спи по цяла нощ  Mr. Green!
  Добре дошли на новите мами в нашата сплотена групичка  Hug!
  Цунки от нас с Боил   bouquet!

# 266
[/b]Данно СОФКОБОФКИН - Павароти - ОЛЕ!!! hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=46  Joyох, мнооого е благ Hug
ВеееечеПетя, много готин аватар Peace
БИНАЙТЕрени ДОБРЕ ДОШЛА!! Чакаме с нетърпение и ЛЪВ-ско настроение снимчици безброй! Hug

Момичета колкото пъти гледам албума, толкова повече се влюбвам в нашите мушмороци!!! Hug

Момичета, понякога НЕМОГА или забравям каквото съм си намислила да пиша- да го напиша #CrazyДани все мрънка тези дни...А сега го изкъпах, яде а се буди пет пъти...пак пи мляко..От зъба горе ли е...незнам. Та така че НЕ СЕ СЪРДЕТЕ АКО НА НЯКОИ ОТ ВАС не отговарям, или ..нещо забравям да кажа, и няма дуплика  Joyот моя страна, просто вкъщи е страшна лудница. Лягам много късно, почти час след полунощ, домакинство, големите момичета много много не си дават зор да ми помагат и.... Close Tired Tired Tired

# 267
Здравейте мами ние преди малко се върнахме от село прекарахме си добре а Боки  започна да казва вечв дай и тата до преди казваше само мама и папа ще се научи да говори добре ама няма да е скоро.

# 268
Честит празник, момичета   bouquet!
Честит празник на всички именнички   bouquet! Бъдете живи и здрави, винаги лъчезарни и усмихнати и дано красивите ви имена ви носят само щастие и късмет   bouquet!

# 269
И така, набързо за нашите Триградски преживелици!
05.08 - пристигнахме следобед, разгледахме селото, хапнахме и ни валя дъжд
06.08 - след закуска тръгнехме към Ягодинската пещера пеша през планината. Разстоянието е околко 7-8 км и го взехме за около 4 часа, като спирахме да храним децата и се крихме от дъжда! Преживяването беше страхотно, но за съжаление нямам снимки от най-стръмните изкачвания и слизания, защото валеше и беше много хлъзгаво. По едно време с Вали решихме да се сменим и аз да понося Бу, защото заваля и двамата не се събираха под дъждобрана! Тук е мястото да благодаря на Мариянка, че се беше сетила за дъждобрани, защото аз нямах никаква подготовка за дъжд! Боил като добро дете проспа почти целия път, докато Емка в раницата беше първа кипра-клюкаринка  Mr. Green! Като стигнахме там първата ни работа беше да си уговорим обратния транспорт до Триград, щото бяхме мокри, уморени и... с деца  Mr. Green! Хапнахме, постоплихме се и разгледахме пещерата.
07.08 - разгледахме дяволското гърло и отидохме да пояздим с Мариянка. Нито тя, нито аз се бяхме качвали на кон!!! Качиха ни - нея на една кобилка, а мен на кон и ни пуснаха с един водач на разходка за половин час! Е да, ама след 15 мин. нейната кобилка пощръкля и хукна нагоре по хълма към гората  ooooh!. Водачът се опита да я пресрещне и да я спре, ама не стана! Моят кон и той като наостри уши  ooooh!, готов беше да последва кобилата! Успях да го спра и в тоя момен гледам кобилата търчи покрай дърветата с бясна скорост, вирнала опашка, а Мариянка по назад седи на земята, хваната за рамото! После тя ми разказва как след като минали през клоните на един бор и очилата и паднали, усетила че животното едва ли ще спре и решила че е по добре да падне каскадьорската и така се метнала с рамото напред! Добре че беше взела това решение, защото кобилата беше скочила от хълмчето на пътя и при тоя скок можеше не само рамото и да пострада! Следващите дни я боля рамото и катеренето в Харамийската пещера отпадна от графика! По тоя повод отидохме в Смолян на 08.08. Посетихме Планетариума, а после те продължиха към Кърджали, а ние отидохме на връх Снежанка. Такъв вятър ни духа там, че на следващия ден бяхме болни и понеже пак заваля решихме да съкратим почивката и се върнахме в София!
  Ами това е накратко! Собствениците на хотелчето са страхотни хора, храната беше превъзходна и с удоволствие другата година пак бих отишла там, ама без Боил, за да можем спокойно да правим преходи в планината! Забравих да кажа, че по време на прехода от Триград до Ягодинската пещера, Вили ни беше водач и така бързо се движеше, че от време на време трябваше да му викаме да спре. Момиченцето на снимките е сестрата на Мариянка! С Вили станаха голяма комбина  Mr. Green!
  Ето ви и обещаните снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&view=1&photo=73
  Лека нощ, че вече едва гледам   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт