.Много добра майка е и аз много и се възхищавам как сама отглежда и визпитава детето си.
А това, което ми прати по Skype си върви...
на времето вуйчо ми, с който имаме 12 години разлика, ме направи фен на Depeche
на времето вуйчо ми, с който имаме 12 години разлика, ме направи фен на Depeche 

... ето, ама качеството е лошо: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=51 ако се чудите защо така изглежда ръба на парчето мокет, което бяхме сложили с цел пълзене- ами обрамчвам го, защото ядем бримки иначе... поредния ми безумен проект от който не мога да си почина 
чудя се дали си въобразявам... 
Влизаме в салона, жената започва да ме подстригва, след около 10 мин Гери, обаче, се събужда. И - стресната, че е в някакво непознато помещение - рев, след това свободната фризьорка реши да помогне, надвеси се над нея - рев, че някаква непозната и наднича; аз реших, че като ме види ще се успокои и вдигнах облегалката - да, ама не - като видя, че на майка и са сложили нещо "страшно" на врата и някаква леля и прави нещо също толкова страшно с някаква страшна джаджа - рев, рев, рев... Жената ме приключи набързо, и ми предложи ако не ми хареса или имам забележки да се върна за дооправяне. Да де, ама ще трябва да е пак с Гери, и засега си стоя така - хубава, лоша, това е
.
! От 09.08 сме в София ама едва сега се докопвам до компа! Върнахме се по-рано от предвиденото,, че много дъжд, много нещо
! Опитах се да ви изчета, но не много успешно! Дадохме другия комоп на свекитата в Испания и сега е голям зор! Не ни стига 1 комп за 3-ма души!
! Кажете има ли друго дете като моето което да пищи като заклано независимо дали е за кеф или щото му е криво!? Вече ще се побъркам!
!
!
!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=46
ох, мнооого е благ 

Дани все мрънка тези дни...А сега го изкъпах, яде а се буди пет пъти...пак пи мляко..От зъба горе ли е...незнам. Та така че НЕ СЕ СЪРДЕТЕ АКО НА НЯКОИ ОТ ВАС не отговарям, или ..нещо забравям да кажа, и няма дуплика
от моя страна, просто вкъщи е страшна лудница. Лягам много късно, почти час след полунощ, домакинство, големите момичета много много не си дават зор да ми помагат и....
. Водачът се опита да я пресрещне и да я спре, ама не стана! Моят кон и той като наостри уши
, готов беше да последва кобилата! Успях да го спра и в тоя момен гледам кобилата търчи покрай дърветата с бясна скорост, вирнала опашка, а Мариянка по назад седи на земята, хваната за рамото! После тя ми разказва как след като минали през клоните на един бор и очилата и паднали, усетила че животното едва ли ще спре и решила че е по добре да падне каскадьорската и така се метнала с рамото напред! Добре че беше взела това решение, защото кобилата беше скочила от хълмчето на пътя и при тоя скок можеше не само рамото и да пострада! Следващите дни я боля рамото и катеренето в Харамийската пещера отпадна от графика! По тоя повод отидохме в Смолян на 08.08. Посетихме Планетариума, а после те продължиха към Кърджали, а ние отидохме на връх Снежанка. Такъв вятър ни духа там, че на следващия ден бяхме болни и понеже пак заваля решихме да съкратим почивката и се върнахме в София!
!