В ЯНУАРСКИТЕ тумбаци, ритат напето моми и юнаци!

• 15 741
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Kam отивай на място по телефона е трудно да се разбереш със сестрата. Аз знам че в четвъртък и отидох тогава но мисля че когато и да отидеш ше изкара списъка и ще ти запише час. При условие че е една лекарка наплива е голям. За фм можеп да отидеш когато си искаш аз съм си го нагласила на 20 седмица защото Калчева предпочитала тогава.
мелиса здравей, обадих се за всеки случай по телефона в кабинета на калчева, но за съжаление за тази и следващата седмица нямат часове а след това излиза в отпуска. явно ще трябва да търся другаде или просто да се размина с ФМ което никак не ми се иска...

# 136
  • София
Здравейте и от мен, най-после да се включа в новата темичка Simple Smile!

Добре дошли на новите Януарски мамчета  Hug!
Честито на всички разбрали цвета на радостта си, както каза Iramira (много ми хареса този израз  Crazy)!

Слънчогледче - дано всичко да е наред  Praynig. До колкото знам, по-опасно за бебето е да се кара шарка през първите три месеца, след това не е толкова страшно.
Филип@, дано дребния да е добре и да не се е изплашил много.
За коремчето - моето вече си личи, даже онзи ден ми отстъпиха място в трамвая, оф, стана ми едно такова ... приятно  Blush.
Надявам се и аз другата седмица да разбера какъв ще е нашия бебок  Heart Eyes - на ЖК съм.
Оф, и за ФМ - нямам идея къде да отида - след като Марков не се знае дали ще приема във Фемина, а не успях да си запазя час за до 14ти, за Димитрова отзивите нещо не са много nice напоследък, та сега вече тотално се обърках. Остават два варианта - единия във Фемина - пък при който се падна, другия в Токуда, при д-р Колева, за която изобщо нищо не съм чуала. Та сега съм изпаднала в една огромна чуденка  newsm78.
Ремонта и ние го почваме след 2 седмици - ще идват да ни слагат дограма, после латекс на стените и боядисване на вратите (и смяна на някои от тях), после ще ходим да си купуваме нова спалня ... иии така  Crazy.
Целувки на коремчетата и до скоро  Hug!

# 137
  • София
Кам80, и аз живея в Бургас отскоро и срещам мн проблеми с тукашните гинеколози. Ти при кой ходи на консултации?

И какво мислиш да правиш с ФМ след като ЕДИН ЛЕКАР ПРАВИ ТОВА НЕЩО В ТОЗИ ГРАД? Направо съм възмутена!

# 138
Кам колко време ще е Калчева в отпуска пак бе тя се уля. Целия юли не работи ама всъщност какво ли я интересува.  Аз имах 2 часа но го отказах единия ако знаех че няма да има щях да ти го дам. За ФМ може да се ходи и по късно няма точно фиксирани седмици така че ако е 10 дена в отпуска записвай за септември. Ако не до варна майчин дом там 2 дни преди това се записваш проблеми няма.

# 139

Оф, и за ФМ - нямам идея къде да отида - след като Марков не се знае дали ще приема във Фемина, а не успях да си запазя час за до 14ти, за Димитрова отзивите нещо не са много nice напоследък, та сега вече тотално се обърках. Остават два варианта - единия във Фемина - пък при който се падна, другия в Токуда, при д-р Колева, за която изобщо нищо не съм чуала. Та сега съм изпаднала в една огромна чуденка  newsm78.

Аз ходих при д-р Колева в Токуда, бях си записала час за ФМ, но се оказа твърде рано и ми направи другия преглед "нухална......" не си спомням точно как го нарече. Честно да ти кажа не съм доволна. Не каза и една дума през целия преглед. Накрая дори я помолих да каже дали всичко е наред, след като се е взирала 15 мин. в този монитор. Тя отсече, че всичко е наред и това е. Нито документ, нито заключение. Абе млада докторка, нямам нищо против младостта й, ние всички сме такива, но много още има да учи за отношенията, защото аз дори не разбрах дали е добра или лоша. Нищо.

Сега си записах час във Фемина, след като моят генеколог ми препоръча д-р Врагалева. Тя е ученичка на д-р Димитрова до колкото рабрах и заедно с Марков са се учили от нея. Каза, че и тя е добра, пък и прочетох добри отзиви. Д-р Марков ми каза да звънна на 5 септември. Тогава ще е ясно какъв график ще си прави на новото място и ме предупреди, че ще звъннат поне 100 жени тогава Simple Smile. Така че заложих на по-сигурното - час във Фемина при Врагалева.

# 140
  • София
Аз утре или в сряда ще се видя с д-р Марков и ще питам по конкретно кога и къде ще преглежда,после ще пиша.

# 141
Здравейте мами,
чета , вече си говорите за ФМ, аз още не съм се ориентирала - може би ще е правя тук в Пловдив.
И на мен Марков ми каза да му звънна на 05.09 - ама ще видим .

Събота и неделя си починах доста добре .
Ходихме на село при свеки и си хапнахме сериозно, беше много приятно .
В неделята бяхме на разходка до Кръстова гора и там беше готинко .
и днес пак на работа с нови сили .

Весел ден от мен и до после .

# 142
  • Карлово
Филипа, бързо и безпроблемно възстановяване на малечко! Hug
Слънчоглед, нали е страшно в по-раните седмици за шарките, сега бебчо ще е здравичко, ще видиш! Praynig

# 143
Добър ден и от мен! Макар че днес е доста прохладно, аз се чувствам много изморена вече. Чакам петъка с нетърпение, после - отпуск. В последните седмици работата ми дойде в повече, а и сватба организираме. Ако трябва и ремонт да правим - ще се гръмна  #2gunfire .
Филип@, малчо бързо ще се оправи и ще е готов за нови бели  Wink.
Slan4ogled, аз също знам, че шарката е опасна в началото на бременността. Бебчо ще е здрав!

# 144
  • София
Здравейте и от мен,
една седмица бях на моренцето..а вие вече почти нова темичка сте изписали, браво! Wink
Нямам време сега да чета, но само да се запиша че съм на линия вече и когато намеря малко свободно време ще пиша повече!
Весел и прохладен ден на всички ви!!!  Hug

# 145
Кам80, и аз живея в Бургас отскоро и срещам мн проблеми с тукашните гинеколози. Ти при кой ходи на консултации?

И какво мислиш да правиш с ФМ след като ЕДИН ЛЕКАР ПРАВИ ТОВА НЕЩО В ТОЗИ ГРАД? Направо съм възмутена!
здравей ирина, май така като гледам ще се размина с ФМ.Освен това разбрах че така или иначе тя се прави с 2Д ехограф а 3Д е просто нещо като за кеф на родителите. Тъй като нали знаеш че на обикновения 2Д ние простосмъртните така или иначе нищо не различаваме. абе ще се поровя аще малко и ако не намеря в бургас ще разчитам на доброто старо 2Д.
А иначе аз ходя при д-р Иванов и съм доволна. Освен това имам много препоръки за него от мои познати че абсолютно може да разчиташ на него по всяко време и най вече за раждането. Тъй като съм чувала че някои негови колеги въпреки предварителната уговорка като дойде времето ако не са на кеф те отрязват. Единственият му недостатък е че не обича много да говори, но пък когато го питаш ти отговаря доста изчерпателно. Освен това не е никак комерсиален и няма да ти напълни главата с безброй неща които бременната трябва или не трябва да прави. Доколкото знам повечето доктори те пращат на всевъзможни тестове с и без повод. Например доколкото разбирам ако ще правиш ФМ няма никакъв смисъл от БХС, но аз имам позната на която Калчева "горещо е препоръчала" и двете, незнайно защо.
А на ЖК ходя в Меден Рудник при Хърков. По-точно акушерката която работи при него тъй като я познавам лично. Иванов ми предложи да се запиша при него, но аз не го направих тъй като ЖК е само 1 път седмично и чакаш много и второ исках да ползвам доста болнични което при него щеше да ми е неудобно да правя /не че ще откаже, но все пак друго е при лични познати/

# 146
  • до една звездичка
Мамчета, изпращам ви линк към темичка, в която можете да видите изображения на бебоци в различните етапи от бременността.

Мисля, че би ви харесала:)

http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm

# 147
  • София
Блг ти инфото Кам80! Simple Smile
Колежка ми е споменавала, че в Меден Рудник имало някъде 3D. Намирал се в детска поликлиника, до която имало и друга поликлиника. И когато тя е ходила - може би преди 1.5 месец спрямо днешна дата, беше 15лв. До колкото знам при Калчева е бая повече и сигурно и там горе ще стане доста. Аз си мисля да мина да го видя, но сако се каня....

# 148
здравейте, най накрая да се завърна след едно голяяямо премеждие за един преглед.
Нашите гащи са за момиченце
честно казано аз още не вярвам ама ....те си виждат уж по добре от мен. Било рано и т.н. иначе всичко ни е на ред, съвпадаме си точно с датата, дълги сме 11.8см до дупето и сме много игриви!!!!
това е от мен, лек ден на всички.

# 149
  • София
Patenceto,   Hug, много благодаря за инфо-то. Май ще взема и аз да направя като теб.
Slan4оgled - че, ще чакаме след прегледа да кажеш д-р Марков къде ще приема, и ако има представа - какъв ще му е графика.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт