В ЯНУАРСКИТЕ тумбаци, ритат напето моми и юнаци!

• 15 491
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен  Hug

Алекс, браво за плацентата  Praynig

Аз още не съм решила дали да ходя до София за ФМ при Димитрова утре...или да оставя за Балев във Варна...ако успея да се запиша де. Системата със записването при него ми изглежда много несигурна ...
[/b]

# 16
Хайде и аз да се запиша! Цял ден не ви четох и нова темичка си имаме! Благодаря на Алекс за дизайна и на Кокона - за заглавието!  Wink.
New Valia, аз също съм с предна плацента. Не знам дали е притеснително, но при очертаващото се секцио при мен, може би кръвозагубата ще е по-голяма. Но каквото - такова! Важно е бебче да е добре.
Много е хубаво, че вече обсъждаме и имена. Ние засега сме измислили само женско - Анжела, на татко ми Ангел. Ако е мъж обаче  newsm78... Дано утре на ФМ да го видят!
Иначе сега организирам сватбеното ни тържество. Отначало мислехме да не сключваме брак, но напоследък си променихме мнението и сега ми предстои да свърша и тази работа. В интерес на истината много се вълнувам. Ще бъда булка в 7-мия месец  Simple Smile , но след като 10 години откакто сме заедно, не намерихме време да се оженим, сега няма значение  Simple Smile .

# 17
И аз да се запиша по въпроса с имената. Предишният път аз избрах името, защото уговорката беше аз избирам за момиче, таткото за момче. При нас не важи правилото да се кръщава на роднини, защото не може да удовлетворим всички, а всички са с хубави имена. Пък и аз съм на мнение, че това са отживелици, които ги има само в България (може и околните на нас страни).

Сега пак съм измислила име за момиченце, но нямам никакво за момче. Установявавам, че има много по-малко мъжки имена, които ми харесват, отколкото женски. Е, ще трябва да намерим варянт и за момче в случай, че второто е мъж.

За кафявата линия, моята с предишната бременност се появи в края на 8миия месец и изчезна доста бързо след това.

# 18
 hahaha Joy JoyБраво,assydi ,аз тъкмо се бях отчаяла,че само аз ще съм като облак на тържеството Joy(ей,шегувам се ,и ти пожелавам безпроблемна и слънчева сватба!!!!!)Ти поне дата избра ли си,аз още умувам-какво остава за останала част от тържеството ooooh!То ние няма и да правим нищо по-така,а просто ше си подпишем и после малка вечеря някъде,ама даже и в съкратен вариант ще са около 40 човечета Mr. GreenТой пък реши,че първо трябва да завърши поне 1ят етаж от къщата преди това..,аз заведох дело с/у бащата на сина ми...,предстои ми още 1 ремонт тук,в апартамента..,а и новата учебна година Crazy Shocked
  Така че наистина мове и да го откараме към 8 мес Joyи на снимките да скривам всички гости Laughing
 Пък, ani4kata86,не мисля че ще имаш проблем да го смениш този т.нар.''Доктор''-все пак личния ти издава направление за ''Проследяване на бременност'' и няма значение ти на кой специалист и къде ще ходиш newsm78-поне при мен е така.Аз чакам от началото на юли да се запиша в Токуда(чак  утре ми е часа),ам м/увременно съм ходила при още двама гинеколози(като ме сви корема преди и като дигах кръвното)и отделно  в МД -1ят регистрира бременност и той избяга в отпуск,а 2ят за УЗ за БХС...Така че не виждам проблем да го сменяш-Rh- е сериозно нещо и едно от водещите при раждането,живот и здраве!!!

# 19
Нашата тема пак е най-хубава благодарение на Алекс!

Алекс- страхотни новини
Микки- да и имам проблема на твойта свекърва. (Една от причините да не харесвам моята такава е, че говори на мъж ми на Ванйо или Ване и аз направо полудявам:))
assidy i juleto- определено сватбата ще е съвременна- булката бременна
Валя, чакам с нетърпение да разкажеш как е минал прегледа днес, моя час е чак за събота следобед и нямам търпение вече и аз да отида.
Vesel den:)

# 20
  • Карлово
Хей, супер, ще си имаме и сватби в отбора! Hug Юлето, Асиди, ще бъдете най-красивите, сигурна съм!
Коконке, подсещаш ме, че моята нарича мъжа ми, който е 2м и 120 кг Боянчо hahaha

# 21
  • Canada, ON
Привет и от мен в новата ни хубава тема!

Аssydi, сигурна съм, че ще си супер булка, а и както kokonka беше писала (за златната свиня) - тази година е много подходяща за сватби.

По въпроса с имената - и ние сме в голямо чудене. Искаме името да звучи адекватно на БГ и в английско говоряща страна. Дори се чудя дали да не пусна подобна тема в чужбинския форум, щото идеите ни са твърде ограничени, но ще е по-нататък. Ние имаме проблем с имената - особено с фамилното и не искам детето ни да се сблъсква със същото. Дори мисля да се поинтересувам дали детето ни не може да носи като фамилно име първото име на баща си. Канадските мами, знаете ли нещо по въпроса? То на мъжа ми и първото име не е най-лесно, но поне е по-кратко, щото фамилното Георгиева, изписано с френска транскрибция изглежда така: Gueorguieva и няма да ви казвам какви очи отварят хората като го видят. Свекърва ми няма никак да е доволна ако променим фамилията, но не мога да мисля за нея в случая.
Иначе изцяло подкрепям коментара на Morgy за избора на име. Името е съчетание от звуци, звуците са енергия, отговорността за избора е голяма.

# 22
Кафява мечка- с тази фамилия определено не ти е весело:( В babycenter.com бях чела, че ако фамилията е особена и/или дълга, е хубаво малкото име да е лесно произносимо и кратко, и смятам да се съобразя с това.
Аз съм Тодорова, в най добрия случай Тоудуроува или просто стигат до Тоу ако се престрашат, а последния път в спешното се усетих, че викат мен едва когато въпросната особа заекна на Тоу- Тоу и ми стана смешно, а пък тя просто беше за съжаление, защото не беше успяла да се справи и с малкото ми име на всичкото отгоре.

# 23
Kokonka, o6te 4 h do pregleda. Napravo miasto ve4e ne moga da si nameria ot valnenie. Dano beb4o se nadupi pravilno da go vidiat, e  i nie de. Ot 4.30 sm, posle dokato se priberem .... ama 6te pi6a, obe6tavam.
Az pak sm Dimitrova, no zabeliazvam, 4e ne im e tolkova trudno za proiznasiane. I darja vsi4ki ot semeistvoto da sme s ednakvi familii.
Napravo neznam kakvo 6te pravim s imeto, a i ne sme go obsajdali.

# 24
  • Пловдив
Кафява мечка, сестра ми роди бебе в Щатите, и тя искаше да звучи добре на айнглийски.
В крайна сметка кръстиха бебчето Александър Владимир Ангелов (таткото е Владимир, а фамилията е на сестра ми, защото Ангелов звучи малко по-добре от Стоянов, на английски де Simple Smile )

В последно време много ми харесва името Михаела  Heart Eyes
И въобще имената с М са хубави. Жалко, че нямаме никой с М в рода  Blush , което пък не пречи вече да имаме  Laughing

А междудругото другите ми два племенника се казват Тервел и Кардам   Laughing
 В началото звучи странно, но пък така им отиват тези хански имана  Mr. Green Да са живи и здрави!

Някой спомена, че търси женско име с Л. Та ми хрумна слънчевото име Лъчезара  Peace

Незнам .. има време  Simple Smile

Целувки на всички   bouquet

# 25
  • Бургас
Здравейте мамчета сладуранчета. Laughing Laughing
Да се запиша и аз.
Честито на всички ,които имаха хубави новини.Както и на кандидат булките.

Относно имената.Още не сме мислили по въпроса.Малкия го кръстихме Ясен,името бе изтеглено с жребий от други пет български имена,точно вечерта преди да вляза в родилния дом.Шантава работа,но за нас и петте имена бяха изключително благозвучни и интересни.
Сега незнаем още.Може би ще изчакаме да определят пола на бебо първо и тогава.Отново ще заложим на българското. Grinning На 14.08. съм на фетална при Марков,надявам се да ми каже какво ще бъде.

Много целувки и прегръдки на всички. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Peace Peace

# 26
  • София
Момичета,

Някъде четох къде точно се плаща в МД БХС, на кой етаж се прави, въобще - беше написано с подробности. А сега не мога да го намеря. Утре съм на преглед, след което ще скоча и за БХС.На работа съм после и не ми се губи време по опашки.

Моля, дайте линк  Rolling Eyes...

# 27
   Аз отидох уж с готова снимка от предишния ден,платих си директно на регистратурата,качих се на 14 ет. и тъкмо влязох и започнах да попълвам формуляра и едната сестра се усъмни в снимката,пратиха ме на 2 ет.в 231каб,от там на регистратурата,обратно пред кабинета,направиха ми снимката(УЗ),обратно на 14ет.И веднага ми взеха кръв,а после ми обясни,че с тези данни от доки от Банско бебето на 100%е щяло да бъде с аномалии...Не змам линк,а това е личен опит Simple Smile

# 28
Ето ме и мен най- сетне.
Беба е мома  Embarassed малко срамежлива, но не можа да убегне на ултразвука. Щастливи сме цялото семейство, най-вече дъщеря ми. А пък и новината дойде като подарък на тати, той на 10 август е рожденик.

Коконка, да ти призная честно, ще останеш разочарована от прегледа. Относно руския акцент, не си се объркала. Но няма 3Д преглед, само със стандартния ехограф, не обяснява нищо на присъстващите, в смисъл, че съпругът ми и дъщеря ми не видяха бебе, а само някакви неясни сенки на монитора, защото тя през цялото време търсеше да ми каже пола. Поразкара ме, до тоалетна, наляво , надясно, картината е много неясна, но накрая като хвана каквото и трябваше, стопира, каза че е момиче, показа ми трите линии на .. нали се сещаш и спря ехографа - приятен ден. Просто не отивай с големи очаквания! Дори снимка не ми отпечатаха, направо ме отряза, но не съжалявам, тъй като всичко беше мъгляво и така или иначе нищо нямаше да има на тази снимка.

Чао от мен, влизам в отбора на розовите гащи.

# 29
New Valia честито ти момиченце!!!
Ех и аз вече нямам търпение да видя какво е бебчето ама.... ще почакам още малко.

Общи условия

Активация на акаунт