Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,мами!  bouquet

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ С ВЕЧЕ ПОЯВИЛИ СЕ БЕБЧЕТА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСЯТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,PTIGRA! bdbaloniБЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА! newsm51
Аз като се гледам май няма да изкарам до края,та очаквам появата на бебо.В понеделник ще ходя до болницата,пък да видим дали ще се вредя с някой ден за планово секцио.Мислите ли,че е късно,при положение,че термина ми е на 30.08. ?Питам,защото една мама ми каза,че е трябвало да отида по-рано.
Леко раждане на всички!И една голяма  Hug от мен.

# 106
  • вкъщи
муна 33 за бургаската болница ти трябват дрешки.пелени им слагат като се родят,а на др сутрин 
ве4е ги обли4ат с дрешки.може боди,може и блузка с ританки.
ние снощи хи 4 не спахме,сега гледам едвам едвам.какаов да го правя тоя моя син,на всеки 2 4аса яде,нааква се постоянно,през деня си отспива и ве4ер 1crib

# 107
  • ГОре на черешата...
Добро утро, мамчета!

Честит син на Евгени и Ели! да расте здрав, силен и красив и много да ги радва!

Кроки, добре дошла! Голям сладур тоз Лъчко бе, как ще го опазите от момите Wink?

...док така нежно ме бръкна че чак ми стана кеф :oops
Crazy

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ptigra[/b]
Кроки добре дошла  Hug Hug Hug, Лъчко е страхотен.
Тиги, Явор е много сладък.

# 109
добър ви ден

# 110
 Честит син на Евгени и Ели! Да е жив и здрав!

Кроки, добре дошла. Много ме разчустваха тези няколко реда, които си написала. Толкова искренни и мили думи, а малкия е прекрасен.

# 111
  • ГОре на черешата...
Само толкоз ли Crossing Arms?
Я раздуй повече, че те мислим Hug...

# 112
Само толкоз ли Crossing Arms?
Я раздуй повече, че те мислим Hug...

беше ми криво 2 дена направо неможех да се побера в кожата си сигурно някой ме беше ур4асал #Crazy неможех да се позная,незнам мъжът ми как ме истърпя а и тъпата му майка така ме вбеси уная ве4ер небеше звъняла от месеци нито се интересуваше как съм що съм.Разбра 4е дъщеря и няма да се прибере от англия и няма да си види вну4ката и сега пак при нас опря АЙЙЙЙЙДЕЕ НЯМА НУЖДАА ОТ ТАКИВА БАБИИ #2gunfire кога ще ли сме да и идем на гости "на марта в сряда" ще отида БАСИ НАГЛАТА ПА4А  и на вси4кото отгоре в 10 4еса ве4ерта се развъняла и то не на дом тел ами на неговия защото знай 4е аз ще вдигна домашния #2gunfire беее ко да говоря пове4е ТО ИМА ГОЛЯМА ПРЕД ИСТОРИЯ сега не ми се разправя НО ЗА МЕН ТЯ НЕЕ МАЙКА ЩОМ ДЕЛИ ДЕЦАТА СИ #2gunfire

# 113
Добро утро!!!

Аз едвам се отлепих от леглото-така ми се спи, но пък и се схващам и не мога да мръдна.
Май вече искам да раждам. Tired

Вени, ти пак ли шпионираш Joy

Тони, айде да се видим около обяд, че после май като чета, няма да се видим скоро,Пък и дават дъжд от тези дни.

# 114
Честито синче на efg+Eli,да им ежив и здрав юнака,да ги радва и слушка!!!
Кроки,добре дошла!Изглеждате прекрасно и тримата!

# 115
  • Видин
Честити бебоци на Милена, Теди и Ели. Да са ви живи и здрави и много ама много да ви радват.
Ели е с моя термин Peace Peace Peace
Честит рожден ден на Ptigra. Много радости и късмет в този ден.

# 116
МАМИ  Hug и аз се радвам ,4е отново съм при вас!Ама не можете да си представите колко много!
Обаче май хвана някаква урока малкия ,за пръв път пла4е толкова упорито! Sad Какво да направя ,за да го предпазя от това? newsm78

# 117
Здравейте!
Ние сме все още 2в1! Не се изненадвате нали? В 13ч ще ходя до болницата да ме видят , ако им кажа че искам не системи (минали са 4 дни от термина) дали ще ме включат? Офффф ще видим после ще пиша какво е станало.
Честито на новите мами!
Добре дошла на Кроки! Прекрасни сте!

# 118
Олеее, колко нови бебенца  Heart Eyes Да са живи и здрави и честито на майчетата   bouquet

Аз днес съм в последни приготовления, тъй като утре пристига моето майче  Party

# 119
  • София
Честито на Теди и Ели!
Да са им живи и здрави рожбите!

Честит рожден ден на Ptigra!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Кроки, добре дошла отново Hug. Малкия Лъчо е истински бонбон Heart Eyes. Да ви е жив и здрав. Може да започват коликите и това да е причината да плаче толкова много. Иначе за уроките нищо не мога да те посъветвам.
Иви, Елито ме уби с бебето - негърче Joy. Тя рабира ли вече, че ще си имате още едно бебче? При нас Дани все още не е наясно, че след няколко дни ще ни се увеличи семейството.

Общи условия

Активация на акаунт