Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 215
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Честито момченце на efg+Eli ! Нека да расте здрав и послушен!   bouquet
Честит рожден ден на Ptigra!   bouquet
Добре дошла на Кроки и сладкия голям бебок! Hug
Кроки може наистина да са колики. При по-големите бебчета започвали по-рано. А против уроки може да му сложиш един червен конец на ръчичката и след като го гледат хора да му миеш очичките.Дъщеря ми като беше бебе много хващаше уроки. Дори ми беше направило впечетление че след като идваше снаха ми в къщи това бебе не спираше да плаче.Много странно но...

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 12:29 от venieivi

# 121
Честито на мамите  с новите бебенца:)
Ангелчо бързо да се  оправя на Миленка и скоро да се прегръщат тримата с татето им:)
Ние от сутринта чак сега зсапахме,много сме нервни,и моя яде през ноща често,някой беше писал,буди се и си иска,ама няма начин,изглежда ще отспиваме и двмата през деня:)
Аз взех чай на ХИП  против колики(незнам колко е добър) newsm78,ама мисля че още му е много рано на моя,предполагам,че след 10 дни ще се обадят,дано да неса много коварни и жестоки и бързо да му отминат. Praynig
Кроки,много сте сладки тримата на снимката,много свежа и готинка снимка:)
Аз ще полегна да издебна момента да си поспя докато малкия дреме,минах и аз на бебешки режим,когато той спи и аз спя,и обратното:) Flutter

# 122
Честит Рожден ден на Ptigra,жива и здрава,усмихната и щастлива мама!!!

# 123
Птигра Честит Рожден Ден! Дано си имаш малка пухкава изненадка подарък за твоя ден!
Бъди много щастлива!

Кроки би трябвало да са колики, иначе за уроки се връзва червено конче или се слага синьо оченце...аз не съм слагала нищо. Измий му очичките, ако искаш  Heart Eyes

Марти, Елито е все пак по-голяма 3 месеца за тях са си доста  Heart Eyes Тя знае че в коремчето има бебе. Като види друга бременна също обяснява че има бебе, а за нашето казва че е братче. Другите са бебета, нашето е бебе братче. Изненада ни много че е направила такава връзка...вярно че почти винаги е с нас на консултация, но чак пък да е разбрала че като търкалят ехографа по корема ми се вижда бебето. Е, ние и обяснявахме че на екрана се вижда бебето. А после пък че щом там е черно и като се роди ще е черно  Mr. Green Растат и разбират повече отколкото си мислим. Сега и обяснявам, че другата седмица бебето и мама ще са в болницата и ще идват да ни виждат, а после бебето ще спи в кошарката. Тя започна да му слага възглавничка и бебето кукла в неговото креватче. Незнам само как ще реагира, че ще е бяло hahaha скоро ще се чуе  Joy

# 124
Иви,малката кукличка Ели,ще бъде страхотна,грижовна кака!

# 125
  • Ланкър, планините Овнерог
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ptigra!!! МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

Крокодиле, добре дошли!!! Много свеж аватар.....За уруките в къщи си имам шише със светена вода още от като Танти беше бебе. Не знам какво са й правили на тази вода, но на цвят си е като току що налята. А и мисля, че действа.  newsm78

Тиги, чак сега видях малкия. Ма той голям бонбон. Много коса, много нещо. Като за две жени....

Иви, това с негърчето е много яко. Като виц. Тя Констанца нищо, че уж е по-голяма, беше решила, че ще имаме момче, защото на ехографската снимка бебето било с къса коса.  Mr. Green

# 126
Само толкоз ли Crossing Arms?
Я раздуй повече, че те мислим Hug...

беше ми криво 2 дена направо неможех да се побера в кожата си сигурно някой ме беше ур4асал #Crazy неможех да се позная,незнам мъжът ми как ме истърпя а и тъпата му майка така ме вбеси уная ве4ер небеше звъняла от месеци нито се интересуваше как съм що съм.Разбра 4е дъщеря и няма да се прибере от англия и няма да си види вну4ката и сега пак при нас опря АЙЙЙЙЙДЕЕ НЯМА НУЖДАА ОТ ТАКИВА БАБИИ #2gunfire кога ще ли сме да и идем на гости "на марта в сряда" ще отида БАСИ НАГЛАТА ПА4А  и на вси4кото отгоре в 10 4еса ве4ерта се развъняла и то не на дом тел ами на неговия защото знай 4е аз ще вдигна домашния #2gunfire беее ко да говоря пове4е ТО ИМА ГОЛЯМА ПРЕД ИСТОРИЯ сега не ми се разправя НО ЗА МЕН ТЯ НЕЕ МАЙКА ЩОМ ДЕЛИ ДЕЦАТА СИ #2gunfire

Ako не бях те чула по телефона вече, щях да си помисля, че не е добре да те срещам по улиците, току виж си ме застреляла по погрешка Mr. Green

Гита
,абе вашите деца са много изобретателни и с голямо въображение Sunglasses
Кроки, вързвай червения конец.

# 127
Малките човечета са големи сладури откъде ги измислят просто незнам  Mr. Green И всяко едно е толкова уникално Heart Eyes

# 128
  • Пловдив
Здравейте.честито на новите мами,да са им живи и здрави бебчовците.Аз нямам време,но влизам всеки ден да видя коя мама е родила и много се радвам за всички.Като казах на мъжо как си честитим и той ми вика ''Вие като приятелки сте станали във форума''Казвам му,че толкова време сме си споделяли за бременността и сега няма как да не се радваме за всички.
Ние сме добре,но малкия много наддава.За 10 дни е наддал 700грама и педиатърката вчера ни се скара.Аз пък ходя на нагрявки,защото раната от секциото започна да се подува,но за сега не виждам подобрение.
Като имам време ще ви пиша повече.На все още чакащите-леко раждане и стискаме палци всичко да мине бързо и скоро да се похвалите.

# 129
Кроки, и ние се затъжихме за теб! Благодарим ти за споделената емоция! Ти си една здрава лъчезарна мама, нали?
Може Лъчко да свиква с обстановката у дома още. Явор плаче, когато си дойдем от разходка - въздухът ли му идва повече, хората ли - не знам. Аз за уроките не знам - на нас ляля му ни върза едно конче и му мия очичките. Ей така да съм сигурна. И Лъчко спи като моето човече - с ръчички до бузката. Прибрани дечица, ей! Да сте здрави и ти да си спокойна мама. Моята майка специалано те поздравява за избор на име (любимото й).
Ама благодаря ви за похвалите на мушицата Явор! Гита, верно много коса имаме. В болницата го правеха като таралеж и аз така се хвалех  Embarassed Embarassed Embarassed Оле, винаги съм знаела, че мъжките мами прекаляват с похвалите за децата си. Станах като тях, брееееееееее

# 130
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ELI+EFG!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО И МННООООГО ДА ГО СЛУШАТЕ!   bouquet
Момичета, много благодаря за цветята и пожеланията.  Hug Както се казва златни ви уста!
Исками се да ви почерпя сега с торта и нещо мн, мн студено /например шампанско/, а като се скрие слънцето - да почерпя с ... кой каквото пожелае. Но ... лошото е, че днес няма да се видим, а даже и на картинка не мога да почерпя ....  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed ......... Embarassed  Embarassed   Embarassed .... срамота .... а който ме знае с компютържия даже спя ... аууууу .... е вече съвсем ме досрамя  Sad
Но ... поне още веднъж ви благодаря  newsm51 и ви  Hug всички

# 131
Ирка все ще ти казвам ,ама понеже сега пак гледах снимките - абе твоя сладур направо ти е одрал кожата!Голям красавец ще стане Sunglasses

# 132
Ребус  love001

# 133
Хей, тук като гледам отново е затишие!  Sad

# 134
Хей, тук като гледам отново е затишие!  Sad

КАТО ПРЕД БЕБЕ БУРЯ!
ЧАКАМЕ ВЕСТИ ЗА НОВИ БЕБЧЕТА!

Общи условия

Активация на акаунт