Юлчето засмяно гука сладичко на мама

• 11 180
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Пак аз-  waveyОх,след малко ще трябва да изляза на разходка с малкия за първи път,че от утре майка вече е на работа,а мъжо все си измисля разни задължения,така че ще трябва да имам тренинг,а малкия ще трябва поне веднъж да е излизал,че с каката по малко от 2 часа навън не ни мърдат.Само,че аз нямам никакво желание да го извеждам,не ми се иска всички в квартала да го зяпат,да го тормозя и да му обличам специални дрехи за навън.Имам нужда от спокойствието,което имах с Надина-тогава не познавах почти никой и ми беше много по-незатормозяващо.Най-кофти е,че ще трябва да ходя на места с деца колкото щерката за да може да се наиграва тя,а там не е много безопасно за бебока.Относно къпането,аз когато е акал и му мия дупето слагам по малко на ръката си от сапуна на Клоран,някак все едно не съм го мила,ако е само с вода.Косата му мия със шампоанче през ден,през ден и в коритото,но ми се иска да почна всеки ден в коритото,че много добре спи после-проблем е че каката все виси при мене докато го мия и преобличам,така че сама не мога в коритото засега.Твърдо съм на Себа мед,откак се белеше яко и дефламола не му помогна,а от Себа меда стана по-добре.Мариска,относно дектарина в листовката пише,че става и за профилактика.

# 31
Рени, много благодаря за снимката   bouquet
Честита месечинка, Миксилена!    bouquet
До сега плакахме и ние. Дадох и лекарство за коликите и заспа почти веднага.
 Да се оплача - за по малко от две седмици съм си докарала един гаден пулпит. Толкова се бях уплашила, че не усещах нищо и зъболекарката се уплаши да не съм направила гангрена  #Crazy И тя и педито твърдят, че няма опасност за беба от лечението.
И още да се оплача от вътрешните си шевове - още излизат.
Но сред тия лошотии има и нещо хубаво - най сетне си намерих дънки които ми станаха  hahaha

# 32
  • sf
аман от тия колики!  Twisted Evil
ника, верно си приличат нашите разбойници. и аз все си викам, сега ще го оставя да реве и тоя като писнеееееее, и аз изпрквам! мъже, пфууу, все им нещо криво, все им някой виновен  Crazy

за срещата , Заимов 17ч , аз съм за  Peace

# 33
  • София
Вики оплакваш се от мъже ли? LaughingПри мен и кучето е мъжко,като се замисля ако свеки дойде може да дайда на срещата,но без МЪЖЕ. Joy

# 34
Ейййййййййййййй направо съм бясна, какви тъпанарки има не е истина. Точно слезнах до Фантастико с малкия в кенгуруто и си купувам пъпеш и едно бабе посяга към малкия. Щяла съм да го ударя Shocked След това ми бута пазарската количка към мен и вика "Слагайте, слагайте", викам й "Товас си моята количка" и оная ми се хили....След това пред блока една комшийка ме вижда и " ОО ето я смелата майка, дано да е здрав". Едва ли не ще го простудя като съм извела до магазина с боси крачета.
За капак от яд съм купила грешен памперс- за над 7 кг, та ще ида да питам после дали мога да го сменя....

# 35
  • sf
Цитат
Вики оплакваш се от мъже ли? При мен и кучето е мъжко,като се замисля ако свеки дойде може да дайда на срещата,но без МЪЖЕ.

ехаааааааааа, Иве, кой като тебе   bouquet 
Рокси, аман от бабички, аз вече не им се впечатлявам. то собствената ми баба/ другата, а не тая от Ботевград/ като й казах преди време, че Вероника се прибира от морето в сряда и тя отговори " аха, ами дано се прибере"  Crazy #Crazy нямам думи!

# 36
Рокси много ми е познато това твое приключение .Мен пред блока ме гледат като извънземно като извеждам малкия с боси крачета или като не го завивам че духало а то в количката 100 градуса ама какво да ги правиш #Crazy

# 37
Благодаря ви, момичета Hug  bouquet Уж не съм суеверна, ама ми стана гадно.
Абе изобщо тая седмица ми мина под знака на злобните баби, следващата ще я отстрелям ( дано да няма такава де).

# 38
r0ksi мен пък за слинга са ме заяли... познати и непознати
толкова малко бебе навън, сгънато в тоз шал и ще падне всеки момент...
Имаше и още забележки, но си ги пускам покрай ушите и не ги помня вече
Но пък днес ме питаха това бебе дали аз съм го раждала. И като казах да - била съм имала страхотна фигура  Mr. Green

# 39
  • София
Рокси, бабата от първия етаж постоянно ми викаше "Булка, че го умориш, манечко е още да излиза", а сега е на вълна "Айде честитто, момче ли е, момиче ли е", аз 5 пъти и казвам че е момиче и след 2 дни пак пита  Laughing
Но днес връщайки се от разходка ме изненада спрял ток, та оставих количка при нея, помогна в нужда жената, но пак ме пита "момче ли е"  Laughing

Ех, Беболинчо много мило въпросче, моята фигура е една, по скоро ще ме питат пак ли съм бременна  Laughing

# 40
  • София
За срещата в събота или неделя ще е?

Ние в събота правим погача, но ако е в неделя ще се включа.

Ника, ти до Южния парк ли си? Аз всеки ден съм в Южния, търся си компания за разходка, ако някой има желание да се видим.

# 41
munka77, не съм до южния парк, но съм близичко и ми е удобно.  Peace Та можем да спретнем една разходчица тия дни. На мен обаче часа ми е проблем щото нали се кърмим на 3 часа,та там да се крия по пейки... ама ще го измислим де  Grinning

ПИТАНЕ!
Имам почти цял пакет Памперс 2, но се оказва, че на бебо са му малки.  Shocked Някой, иска ли ги, че иначе трябва да ги хвърля?!?!?!?!?

# 42
Nikka, вчера го отренирах това с парка без да се крия Peace

# 43
Моята мома спи само на  лявата страна и днес педиатърката ми се скара.Каза цяла седмица да я слагам само на дясно ,да я подпирам с нещо,защото може да й се деформира главичката  Praynig
Днес за пореден път се уверих че това дете си се наяжда за 5-10 мин и след това всичко е игра.
И мойта като я зяпнат-оххх колко е мъничка,охх голи крачета  #2gunfire От блока са я кръстили-певицата-много плачела............защо така.Хора без работа
И аз реших вече хич да не се крия а да си я кърмя навън  Peace

# 44
  • София

Marisasav, аз вчера купих бебинос ама малкя хич не го харесва и го плюе или го повръща.... Ти преди или след ядене ги даваш?

Тези какпи така и не съм ги опитала, но малкия такава физиономия прави като му ги напъхам в устата, че съм сигурна - ужасни са на вкус! Давам му ги след ядене, обаче, нищо, че ги мрази - помагат...

Общи условия

Активация на акаунт