Отговори
# 195
Къде се губите момичета?
Айля - тази рецепта звучи много вкусно.
Да се похваля вчера нямах сладки нарушения.Днес за закуска ябълки,за обяд пиле на скара + салата,следобед ябълка и за вечеря риба + салата.Вода минимум 2 л.Е това е планираното меню за деня.Очаквам да се включите и вие с примерни менюта.
Лек ден на всички!

# 196
мен лично много ми харесва, правя го без лук, и сварявам картофите първо, после запичам   bouquet

# 197
Здравейте милички. Grinning
В момента хрупам едни сливи... невероятно удоволствие ...
Юзерче ,менюто ти е страхотно  Peace.
Моето за днес е :закуска- плодове, обяд -агнешко месце със салата от зеле, вечерята не съм я измислила още  Thinking.
Вяра ,непременно да се запознаете със Софи  Laughing.
Видях снимките в подписа ти ,децата са големи сладури, а мама Вяра изглежда по скоро като кака Вяра Wink.
Мистика ,и аз имах доста дълъг период ,в който не се изкушавах да хапна нищо неразделно.
Обаче сближаването ми с една съфорумка се отрази пагубно на моя хранителен режим  #Cussing out.
Ей ,научи ме тази жена да пия, да ям какво ли не ,направо ме развали  Close.
Е и аз не останах по -назад ,като я зарибих с разделно хранене Mr. Green.
Това в кръга на шегата  smile3503
Установих ,че проблемите ми със стомаха вече не са толкова сериозни ,след около 6 години разделно хранене и сега мога да си позволя да ям много неща, без да ме боли или да се подуе.
Мади ,а ти от колко време си на разделно?
Софи ,тази твоя сладурана става все по- хубава ,да ти е жива и здрава/ одрала ти е кожата/.
Регенце, къде си ,добре ли се чувстваш ?
Мише ,след време и това подуване ще отшуми, поне при мен стана така.
Желая на всички един прекрасен ден! Целувки Heart Eyes. Чао.

# 198
Здравейте wavey
Аз имах малки прегрешения вчера Embarassed 1 парчре пица.
Иначе днес мисля на обяд да хапна една пилешка супа, а за вечеря печена скурия или щука със саладка.
Лек и разделен ден на всички  love001  bouquet

# 199
Здравейте, момичета!

Благодаря ви, че питате как съм. Истината е, че през почивните дни по-рядко намирам време за компа. А то бяха едни почивни дниии-само ядене и спане. Да, написах в друга тема, че ще се храня разделно, големи обещания дадох, ама вчера се провалих малко  Embarassed. Днес мисля да ми е плодов ден, че едно грозде даде баща ми, трябва да се яде. Не пиша много в темата, защото нещо ми става-не мога да спазвам режими, загубила съм сякаш мотивация. Непрекъснато редувам глад с преяждане и ефектът е пагубен  ooooh! Не съм ви забравила, редовно ви чета, ама толкова ме е срам  Sick.

# 200
  • София
Здравейте момичета,
целувки и хубави емоции от мен!!!  Hug Hug Hug

# 201
  Привет и от мен Hug
  Мина,къде се загуби,мила WinkЦелувки и на теб Heart Eyes
  Вяра,задължително трябва да се запознаем PeaceПиши ми на лични Wink
    Реге,недей така,мила-пиши ни,независимо,че се намираш в такъв период,я вземи "пример" от мен-ту криввам,ту влизам в правия път,но съм редовна в писането WinkЕдин съвет от мен-не се вторачвай прекалено във всяка хапка,и не допускай да бъдеш обсебена от мисълта за това,дали се храниш правилно или не!Не казвам,че трябва да се храним безразборно,без да мислим какво слагаме в устата си,но от собствен опит знам,че прекаленото, понякога, отчитане и броене на всяка калория и килограм,може да доведе до хранително разстройство Confused
  Мише,ти пък-1 парче пица за прегрешение ли го броиш Wink
  А що се отнася до менюто,то досега съм само на диня и 2 нектарини,още не знам какво ще ям до вечерта/не правя планове,че лесно се провалят Wink/,но пък мога да споделя какво ядох вчера:
   до обяд- плодове
   на обяд-булгур със зеленчуци
   по някое време-тиквени семки и няколко бисквити "Житен дар" с фибри/ама тях-доста след семките Grinning
   вечеря-салата+ риба тон
   Оставям ви,надявам се в добро настроение,
   целувки Heart Eyes

# 202
  • Варна
Момечета здравейте!!!!Калида благодаря ти че винаги се сещаш за мен  bouquet  bouquetАз съм на слънчев бряг работим,но от утре съм решила твърдо на РХ.Малко ми е трудно тук със тази бърза закуска.Кажете ми какво хапвате когато сте на вън.А аз съм по 15ч на вън.Пребирам се във 11и тогава вечерям.А са и много часове през които по често се сещам за хапване.  bouquet

# 203
Здравейте момичета,

...Мади ,а ти от колко време си на разделно?...
Алекс, аз съм новобранец още - само от 8 месеца. Започнах в началото на тази година докато ви четях тайничко...

Здравейте момичета,
целувки и хубави емоции от мен!!!  Hug Hug Hug
в двоен размер за теб Hug

Аз не мога да се включа с меню, защото си имам пак проблеми /за които не ми се говори/ и не ям...

Целувки на всички и приятен ден

# 204
  • София
Момичета, все още съм бременна, но искам да мина на разделен режим след раждането, защото смятам, че няма да навреди на кърмата ми, но ще слабея с него. Имам един въпрос - по таблицата виждам, че месото не се съчетава с мазнини. Това означава ли, че месо и яйца могат да се ядат само варени?

# 205
Как така месо и яйца? newsm78....месото можеш да комбинираш със зеленчуци,домати и гъби...само Peace

# 206
Момичета, все още съм бременна, но искам да мина на разделен режим след раждането, защото смятам, че няма да навреди на кърмата ми, но ще слабея с него. Имам един въпрос - по таблицата виждам, че месото не се съчетава с мазнини. Това означава ли, че месо и яйца могат да се ядат само варени?

има предвид яйцата сварени да се ядат

месото сварено нали така  Heart Eyes

без мазнини чиста работа Wink

# 207

Вяра ,непременно да се запознаете със Софи  Laughing.
Видях снимките в подписа ти ,децата са големи сладури, а мама Вяра изглежда по скоро като кака Вяра Wink.

Алекс,благодаря ти за хубавите думи
И аз днес съм доволна от себе си:
До обед на една кутийка нат .сок,
Следобед един резен диня,
За вечеря хапнах салатка от зеле и малко шунка.
 Как сте с алкохола?На мен понякога вечер ми се пийва по една чашка ракийка,но гледам да не си го позволявам често Embarassed
 И да ви се похваля ,малката днес беше за първи път на градина.Сутринта влезе с        голям мерак,изобщо не е плакала.Като я взех беше много доволна. newsm68
Софи и аз ще се радвам да се запознаем.
Ние събота и неделя често ходим в парка до битака.

# 208
Добро утро разделни!
Клер - месо с яйца не е правилна комбинация.Както МИСТИКА ти е писала месо може с безскорбялни зеленчуци,яйцата също се комбинират с безскорбялни зеленчуци.Месото може на скара или в тавичка да го запечеш без мазнина,а яйата може варени или на омлет.Пърженото не се препоръчва,но ако ти се хапвяат яйца на очи - хапни.
Вяра - не разбрах какво си хапнала за обяд или него си го прескочила  Crazy
Мади - 8 месеца никак не е малко! Peace
Софи - рибата на скара ли е или от консерва?
Алекс - ти къде обядваш?На работното място или в ресторантче близо до него?
Реге -    Hug
Лек ден на всички!

# 209
  • Варна
Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук. В интерес на истината преди два дни седнах, изчетох цялата тема, написах един мноооооого дълъг пост и когато го публекувах нета ме изхвърли най-позорно. Ядосах се и не писах наново  comp03 Днес отново намерих време, но няма да пиша толкова много. Разделна съм отново, нямам нарушения последните няколко дни. Днес съм на няколко домата сутринта, на обяд хапнах зеленчукова супа, за вечеря мисля една рибка на скара със някаква салата да спретна. Ами това е от мен, хубав, слънчев и усмихнат ден ви желая.   bouquet
Да не забравя само да поздравя всички нови момичета в темата -  Hug

Общи условия

Активация на акаунт