Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 957
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте и от мен ! Ние вчера вечерта се завърнахме благополучно от 10 дневна почивка в Троян или по-точно бяхме в Орешак !
Прекарахме що годе добре , казвам така защото бяхме 4 семейства и съответно 4 деца от , които моето беше най-малко ! Лудницата беше пълна като се има в превид че най-голямото дете беше на 3 год .

DVV пропуснах те днес нещо , но в улисията си да оправям багажи , пране и т. н. забравих да ти звънна , но обещава тия дни да се поправя ! Hug

# 106
Здравейте момичета,
Предполагам че доста от вас са използвали количка Кенгуру   . Моля ако има такива на които ваче не им трябват  да ми пишат на лични , че ми трябва една част , която сме загубили при пренасянето ooooh!

# 107
Здравейте!
Приятна, лека и весела седмичка на всички!
Да дръпна темичката малко напред...

# 108
Здравейте мили варненски мами,

Ще водя моята дребка на море. Резервирали сме стая в х-л Долфин Марина в св. Илия, но ми се ще да я поразходя из морската градина. Та въпроса ми е къде е най-удачно да паркираме (да е около х-л Черно море, по възможност) да не е много далече и да е удобно за детска количка?  newsm78

Благодаря предварително   bouquet

# 109
Здравейте мили варненски мами,

Ще водя моята дребка на море. Резервирали сме стая в х-л Долфин Марина в св. Илия, но ми се ще да я поразходя из морската градина. Та въпроса ми е къде е най-удачно да паркираме (да е около х-л Черно море, по възможност) да не е много далече и да е удобно за детска количка?  newsm78

Благодаря предварително   bouquet
До хотел "Одесос" има платен паркинг който е точно срещу Морската градина Иначе и в хотел Черно море има паркинг, но не знам дали работи иначе из уличките в центъра ама е голяма гъчканица там

# 110
Абе несериознициииии  smile3534 Нямате ли пришки по ходилата от толкоз хойкане? 2 седмици ме нямаше вие само 6 страници сте изписали! Никакви ви няма!
troia, и ние спахме за 1 вечер в Орешака. Какво правихте там 10 дни бе хора?! Ние влязохме в музея в Троян, Троянския манастир, на другия ден отидохме до музея в Черни Осъм и забегнахме към Копривщица. 2 дни хойкахме по възрожденските копривщенски кръчми  Blush и 5 музея и за завършек отидохме в Рибарица (до Тетевен). Пътьом минахме през Етрополския и Гложенския манастир, Съева дупка и вечерта се изплацикахме в басейна на "хотелчето"  Laughing Туй в кратък разказ. Малкото зло беше инсталирано трайно при баба и дядо да се плацика самосиндикално в големия леген на двора. Като се върнахме да си го вземем ако имаше пръчка щеше да ни изгони  Laughing 

# 111
Ауууу Марулковааааа Heart Eyes зетя ми как е? Искам вече да си го видя да знаиш. тебе те не питам как си щото явно си си вяла г...за  Laughing

# 112
Уххх зетя е с гнойна ангина  smile3511 На село е много по-топло от тук и той постоянно потен. Явно го е духнал ветрец и се е докарал. Като се прибрахме петък да го вземем беше добре, а в събота сутрин вдигна температура. Цяла нощ сме топили кърпи и чорапи с оцет. Само това беше признака, че му има нещо. Ние решихме, че проблема е от зъбките защото за 3-4 дни се сдобихме с 3 броя. Тръгнахме в понеделник и той нямаше нищо в устата, а като се върнахме в петък вече беше обзаведен с трите. Фелдшера там му ръкопляска и каза добре, че няма и разстройство при това положение (демек леко сме минали), обаче вчера като го заведох при педи му погледна и гърлото и се видяха гнойни налепи  Rolling Eyes Та сега от това се лекуваме да не сме капо. Иначе дава зор да го водим да ходи. Ако се зсастои по-дълго и направо тръгва да тича. Явно се опитва да избяга от мен  Laughing Паяка е низвергнат и се ползва не повече от 5 до 10 мин.

# 113
Айде и аз да се запиша в тази темичка LaughingДа видя с коя мама ще се запозная във варна Simple Smile

# 114
  • Германия
Мацки, извинете, аз не варненка, но да питам ще ми препоръчате ли читав фризьорски салон там, ако е близо до детска прощадка ще е оптимално, за да оставя там половинката с момците, докато ми разкрасяват главата.
Благодарско предварително!

# 115
Да видя с коя мама ще се запозная във варна Simple Smile

С която си избереш Joy Ако ти е близо морската свиркай след обед сме там Peace

# 116
  • Варна
Булка Марулка , а мойто " малко зло " беше инсталирано трайно в ръцете ми и затова си постояхме на едно място за да ни е мирна главата ! А тези места които ги изброяваш около Троян и не само тях и ние ги видяхме ама си ги разпределяхме по 1 , 2 на ден та да има какво да правим 10 дни! Ходихме дори и до Дряновския манастир за да кръстим 2 от децета , щото Троянския манастир беше в ремонт !

# 117
Имаме си още две зъбчета . Пораснаха и отгоре. newsm44 newsm44

# 118
  • Варна
Отдавна не съм писала в тази тема, но сега имам една странна питанка, пък дано някой помогне на бременното ми шкембаче  Laughing Чак ми е неудобно  Embarassed

Някой знае ли къде във Варна мога да намеря една халва, даже не съм сигурна халва ли е, каквато продават в Етъра до Габрово, само там съм яла такава. Кафява е на цвят, не е лепкава като бялата, но и вкусът й не е като на обикновената тахан-халва. Ако някой случайно се сеща за какво говоря, много ще съм благодарна  Hug Може би има в Пикадили, но не сме ходили скоро, пък и не ни е на път, трябва специално да ходим до там..

# 119
Alexandra, ако не бъркам вида, по сирни заговезни в Бурлекс я продаваха нарязана на малки парчета, защото идвала в големи калъпи от по кило и половина. Мисля, че си е точно тахан халва, но не слънчогледова. Кафява и се троши като я режеш или чупиш? Дано не бъркам. Питай по Бурлексите. Ако не успееш обади се. Имам позната, която работи в Бурлексите. Ще я питам кой е производителя и от къде да ти намерим  Peace
Форумът днес се е побъркал! Освен това на пощата си имам писмо, че е изпратено запитване поради забравена парола, а аз не съм пращала  newsm78 Не вярвам, някой да се опитва да хакерства точно с този ми акаунт  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт