"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 107
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
magesta ние от самото начало сме си с столче.Нашето е от 0 до 18кг.Не съм го гледала каква марка е ?!!Подарък е! Хубав,мекичък уж дишащ ,обаче на  Бойко гърба е все мокър (в жегите де).Материятя е на места нещо като плюш,останалото кожа ,демек търсете нещо по естественно ,като материи ,че да не спарва.
В количката уж седим,ама движение трябва да има.Да седна да изпия нещо спокойно ,трудна работа.Имаме червейче в дупето и все се катери на някъде (на мама се е метнало) Embarassed На едно място бързо ни писва и чрез езика на тялото с малко хленч ,понякога с истерия ,пием ядем набързо и хукваме.Но поне докато тикам проблеми почти няма.И по добре ,че с тия 10,500кг вече ми е малко зор да го разнасям на ръце.
Нас излезе ,че бцж-ваксината от родилното не ни е хванала и утре наново.
А някой знае ли нещо за ядките.Орехи ,бадеми и т.н. Те алергени ли са или могат да се дават по малко?
И накрая да се похваля ,че днес ми дойде след 2 седмици закъснение,ама спекохме с мъжлето #Crazy .То от няколко дена ми ставаше едно лошо ,в колата още повече.Ужас!! Помислихме ,че сме се обебили ,ама теста вчера успокои топката ,а днес съвсем се успокоихме.Вие използвате ли някъкви предпазни мерки или като нас викате "Пазиии сеее"?Май ще трябва да вземем някакво решение newsm78 ,но не ми се гълтат хапове.Пък и кърмя още.
Честит рожден ден ! mutsankaМного положителни емоций да те спохождат непрекъснато!!!Бъди жива и здрава.

# 61
Преди малко преживях егати шока.Понеже си имаме куче-средноазиатка.И нещо беше откачила,почна да скимти на вратата,надраска я яко.Излезнах и не можах да я успокоя,буташе се да влезне вътре,много се бях притеснила за малкия,откъде да знам какво  й е станало на кучката.Викнах комшията,той се качва на втори етаж,на терасата горе да види дали там няма нещо или някой заради който да иска да влезе вътре Трола(така се казва кучката).Обаче горе всичко си беше оки.А кучката птодължаваше да скимти яко и да се бута за  да я пуснем.
 А то какво се оказа-моето бебе се разхожда тук с проходилката и отишъл до радиатора,на който виси каишката на кучето и си я взел и си тропа с нея и си играе.А отвън се чува тоя звук и Трола щурее.Изнесох аз каишката навън и тя к'ат я видя направо откачи,закачих я на едно дърво и тя мирна.И сега си лежи преспокойно навън.Малкия виновник спи,а аз още не мога да се съвзема.  Sick

# 62
Момичета, имам спешен въпрос!
Някой купувал ли е вече обувчици за прохождане? Откъде в София? Какви трябва да са? Колко парички е оптимално да се дадат? Надявам се, че за максимум 30лв могат да се намеря свестни обувки за първи стъпки?!? newsm78

Другата седмица заминаваме на село с бебка, за една седмица, та искам да имаме обувчици, за всеки случай, защото вече проявява интерес към премествнето на крачетата, като стои изправена.  #Crazy

И ще има ли среща? Аз ще бъда там в 16.30 -17.00, пък който дойде - дойде!

# 63
tini-mini и bla bla мерси за отговорите и линка,много полезен ми беше Hug
Аз също давам на малкия само сурови плодове,сега им е сезона,но праскова мислех да не давам,защото някъде бях чела,че е алерген,пък и една позната ми каза наскоро,че дъщеря и която е месец по-малка от Георги се обринала жестоко от праскови и чак на антибиотици било детето ooooh!А пък много витамини има,като гледам на вашите дечица нищо им няма,да взема и аз да дам на малкия да си облажи душичката Mr. Green
Георги не стои в кошницата за кола/все още сме с кошница/ Rolling Eyes Направо е един малък ад,когато тръгнем на път някъде,то и затова все на близки разстояния отиваме,най-далеч до селото на баба му.Само в мен иска,ама то и тогава едва го удържам,даже вече има поражения в колата причинени от него Sunglasses
И мен ме интересува дали сте давали ядки на децата.Понеже месо не смятам да му давам ме интересува за орехите конкретно,дали мога да ги смеля на прах и да ги прибавя към зеленчуковото пюре например newsm78
mamp21 какво ще правим с нашата срещичка?Айде да се организираме,maiche не пише,но сигурно ни чете редовно и на Адриана можем да пишем и да се съберем Hug
di_ ти ще идваш ли скоро насам?

# 64
Aз пак да спамя .... извинете ме за хиперактивността дето регистрирам ....  Embarassed Praynig
desidm, столчето ви много добре изглежда, каква марка е то ?
За ядките - един от най-силните алергени са ! Може би една от последните храни за въвеждане ,заедно със шоколада / не , че се въвежда задължително шоколад , де  Wink/ . Мисля след 2 рата година чак беше.  Peace
mamp21 , а проба манту, няма ли да правите ?  newsm78
На нас на последната консултация моята докторка откри нещо, което окачестви като белег и ни се размина ... иначе и аз се бях настроила на вълна боцкане.
За предпазните мерки , толкоз ни е страх от обебване ново , че .... избягваме секса  Wink safety first  Laughing Sunglasses
шамЕнет, точно за обувчиците ми беше и другата размислация ... Wink Grinning
Имаме нужда от нови, ама се чудя пак буйки ли да взема или директно за прохождане нещо да потърсим 1-2 номера по-големи.
"Колев и Колев" са фаворитите май по известност на марката, но са цифра яка ...... Crossing Arms
От моите майчета - информаторки от парка чух, че в момента даже имали промоция 30 лв . Смятай какви са цените без нея - от 45 лв нагоре ! Rolling Eyes
macko , сирене можеш да добавяш към зеленчуковото пюре  Peace , апропо масълце - също, ако самото пюре не съдържа . Hug
A ето и тема от форума по този повод : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=213390.0

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 23:10 от Magesta

# 65
desidm, столчето ви много добре изглежда, каква марка е то ?
мисля че марката беше Мони и съм много доволна борда които е отпред е на 3 позиции.зависи от бебето всъщност разширява пространството му/може и да се вдигне и минава назад,а може и от болчетата напълно да се махне/ има едно такова като втора облегалка мека/това бялото което е и колана минава през краката и ръцете също може да се коригира и самият стол е на 3 позиции/седнало,полулегнало и не съвсем легнало/ как го обясних само дано сте се сетили

# 66
  • Русе
magesta правихме проба Peace ,но не го е хванала ваксинката!
EASpirit хайде ,ако искате другата седмица в понеделник или вторник,че нашето хайманливо семейство пак ще зачезва извън градо.Аз също заради месото питах за ядките ,но явно ще изчакам.

# 67
Добро утро! Hug

Честит Имен Ден!  newsm51

На всички именници и рожденници!
   bigdance2

Да са живи и здрави, много щастливи и всичко най-хубаво!
  newsm10

# 68
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!!
Нека Бог и Божията Майка да са с вас и да ви пазят винаги,вас и вашите деца и всички деца по света.Нека се помолим днес за един по хубав свят,който да завещаем на нашите деца и в който да живеят спокойно и сигурно.

bouquet

mamp21 няма проблеми,когато кажете тогава,нали все пак трябва да се съобразяваме една с друга Peace

# 69
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ПРЕКРАСНОТО ИМЕ МАРИЯ!!!
Обувчици за прохождане и ние купихме миналата седмица, български са, но не съм погледнала марката.По принцип в повечето детски магазини има.Педито каза, че най-важното било да обхващат глезенчето, така че като стъпва бебо да е устойчив и да не се криви крачето.Взехме ги за 23лв., като по-затворен, висок сандал са, сладурски са.
Ядките- поне след годинка и половина, знам.
Ще се появя на срещата към 16ч., но кажете точно на кое кафе, щото си спомням, че бяха три.А ако метнете едно телефонче на лични, ще е много добре, да не се завея някъде Laughing
Хайде весели разходки от нас! Heart Eyes

# 70
Добро утро от нас.Ние сега се излюпихме,ядохме и мислим да ходим да се разхождаме.

# 71
liletka толкова късно ли става малкия?Леле ти си голяма късметлийка Peace
Ние се завърнахме набързо от нашата разходка..ако мога така да я нарека.Моето малко диваче изобщо не иска да стои в количката,само прав стои,а не мога така да го разхождам  ooooh! Поотъркахме няколко пейки и се прибрахме..Направо незнам как ще я караме така Tired

# 72
Да в 8ч си ипива млякото и пак заспива.Не винаги де,понякога лежи и си трайка в креватчето.

Има ли някой който дава извара?Моля споделете.И за тия овесени ядки ми стана интересно.Как?какви?

# 73
  • София
Ей Магеста мн мерси, мн полезно линкче- ще пробваме различни от попарта закуски, на първо време май овесени ядки,а може и кус-кус Wink
Извара давам от купешките пюрета на Овко- има плодови с извара Peace
Обувки за прохождане има в Скай сити в магазина на Колев и Колев- миналата седмица се засякохме с Дидето-тъкмо бяха оборудвали Еленка с мн сладки-мисля че каза 25лв.

# 74
  • Русе
Благодаря за поздравите!
Сега да взема да почерпя ,че нали съм Мария!
Извара дадох ,но от готово пюре на Ганчев.Нямахме проблеми.
Честито на всички празнуващи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт