"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 115
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
И да се похваля, че сред ужасните здравословни проблеми с мъжа ми , реших и аз да се поглезя и си купих нова количка Peg Perego Pliko. Животът е толкова странен, че не можеш да знаеш  какво те чака утре , за това оценяйте всеки един момент и си създавайте радости. Лека нощ.

thumbsup Браво, много добре си направила !
Да ти е честита новата придобивка !   bouquet
Одобрявам, това разбиране за живота  Peace

# 91
  • София
Привет!
За срещата Шаменет писах да ме броите, ама айде да затвърдя пак, че ще дойда.
Пепадя мн хубава количка(аз се изглезих с Ариа-та и за сега съм доволна) Wink
Пюрета на Ганчев давам, не съм попадала на такъв случай,обаче ги редувам с Бебивита и Сънвал.
Пожелавам бързо оздравяване и повече поглезване Wink

След преглед на линка за алтернативи на попарата се заредих с кус-кус,бейби грис и овесени ядки и тия дни ще пробвам варианти.
Понтес честито първо подстригване- не се престраши сама а smile3553

# 92
  • София
За утре и аз съм още в размисли ..... 

Ааа, да ги нямаме такива - да доведеш Жижото, че гледай на какви интервали се виждаме, следващия път може да са проходили и как ще пием кафенце!

Pepadg, пожелавам проблемите да са вече зад гърба ви Praynig

macko, ми реших да не го орезиля детето, но гледах как става и мисля, че и за мога smile3508

# 93
Нещо не мога да заспя Cry

# 94
Хайде да спамим тогава  Joy

# 95
Да и да ни изгонят smile3513 newsm43

# 96
  • София
Видяхте ли в последния брой на списание Моето бебе има каталог на играчки на Чико? Споделете ако имате някоя от играчките от каталога: доколко е интересна и занимателна на бебето ви. Ако ви е интересно и аз ще пиша за нашите.

# 97
Ние имаме само една дрънкалка  Embarassed и Теодора не и обръща никакво внимание.

Защо ще ни гонят ве Лилетке..................ние сме такиви хубави хора Simple Smile

Вержи нъл си без нет, какво правиш тук посред нощите аааа?  oops

# 98
  • Варна
я да видя аз кой кукува по това време освен мене  Laughing
зълва ми са на почивка и ме назначиха за ОТЗ на котката и папагалите(респективно интернета Wink ) (те живеят в съседния апартамент  Laughing ) та викам да ви пошпионирам малко  Sunglasses
мойта змейка започна да заспива към 8:30 - 9:00 след като решихме проблема с горните зъбаци. и с мъж решихме да се поглезим малко тая вечер - поканихме баща ми и комшийката на ракийка и салатка  Drunk та зарад 'тва и аз бухалствам Mr. Green (блазе ми утре сутрин  ooooh! )

# 99
Здравейте,
Най-накрая си направихме бургаска среща с moonlаdy и красавицата й Нора.  Simple Smile Пийнахме бира с картофки в морската градина, а малките също полафиха с бебешорски викове и се чекнаха по пейките Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=9

# 100
Някой знае ли продават ли се само чувалчета или покривала за летни колички ?

# 101
Даааааамммммм,май на много мами не им се спеше ooooh! снощи.Аз се мъчих да заспя до 2ч.Май вчера прекалих с кафето,а и пих малко кола Whistling

Току-що се опитах да сложа пак Алекс на гърнето и нищо не става,нещо не го кефи,почва да реве.Мисля да не го насилвам,че после пък хич няма да иска да седи там.

Офф,нещо мислих още да напиша Thinking ,ама не помня какво Tired

# 102
Мерси на Тини Мини за снимките, много беше приятна срещата, малките бяха доста общителни. Mr. Green Аз много плаша на снимката ама това е положението. Mr. Green
Тъкмо се бях оциклила здраво. Ама като заклана, на час трябваше да сменям превръзка. Ужас! И си болеше бая, поприпомни ми контракциите. Вече съм готова за второто. Mr. Green Naughty Naughty Naughty
А напоследък мноооого ми се спи, нощното кърмене е ад, постоянно се боря да не заспя. Някакъв период ще да е.
Е, малко се пооплаквах, ама няма вече.
  bouquet

# 103
Добро ви утро, дами !
Хм .... спамили, спамили ... по 2 -3 реда на пост ! Това спам ли е ?!  Wink
Аз станах днес рано, запленена и аз от темата за гриста и кус куса / забравих да спомена , че вчера допълних домашните запаси и с липсващият ми до момента КУС- КУС на Плазмон/
Ако някой не го е виждал - представляват гранулки с големина : глава на кърфица / без пластмасата/ т.е. микроскопични.
До тук добре ....
Обаче на опаковката пише да се приготвя 1-2 лъжици в до 200-250 мл вода . Хубаво ама това се получи като на Жижо за предния му един зъб само ....а той има още 5 все пак !!!.... Thinking
По своя инициатива удвоих дозата и сега чакам да се събуди да видим как ще го приеме .... newsm78
Мислейки си за предозиране ми се въртят картинки от анимационните филмчета, дето някой изпива или изяжда нещо и на момента започва да расте..расте...расте ...до гигантизъм   #Crazy Sunglasses
Тъй, де ... искам да кажа ....macko или някой друг вещ по въпросите с кус-куса на Плазмон, моля да сподели  Praynig
tini-mini, малките дами са толкова сладки, дружелюбни и миролюбиви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се чуди човек, как само след някакви си 12 тина-15 години ще си дърпат красивите косици за пакостливи проклетници като някои нам познати ни от форума  Mr. Green  Laughing
bla bla ,  аз съвсем наскоро инициирах такова мероприятие ..... за играчките да споделим , да покажем дори ако е необходимо  Peace
За Чико конкретно : мога да се забравя там в магазина им и да ме заключат  Hug
Мисля обаче нямаме от техните нищо освен едни ключове на връзка, които намерих в парка наскоро ....  Grinning
Момичета, за срещичката - има от страната на бившия мавзолей  в градинката на Театъра едно заведение със зеленина -  сервират бира и картофки, цаца също. Аз се съмнявам , че ще изкарам само на кафе и сок ...  newsm78
Ако приемете идеята ще се радвам  Peace
А на алексче , някой звънна ли  ?

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 09:51 от Magesta

# 104
  • София
Ехооо! Сега разбрах за срещата, ще се опитам да дойда! Hug

Общи условия

Активация на акаунт