Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 743
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

Оф, ма, ревло, пак недочела кат ората и бърза да зарони крокодилските. Върни се само една страничка и ЧЕТИ Hug Hug Hug

# 3 916
Ооооооооооооооооооооооо, как сте дами?  Mr. Green

Бомбе, къде ти е русата грива? Аватарът е зашеметяващ, както и предположих преди време  Grinning

# 3 917
...

Я сички дебеланки в две редички, строй се, преброй се!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3519

Таа па! Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 3 918
Добър ден.
Сега на злобни и дебели ли ще се делим? И аз, к'во да се разчекна ли? Mr. Green

# 3 919
...

Я сички дебеланки в две редички, строй се, преброй се!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3519
Де се слагаш па ти у първа дивизия? Дебеланка съм аз -над 70 кг. , ама няма да кажа колко и на какъв ръст. Stop Mr. Green

# 3 920
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

Оф, ма, ревло, пак недочела кат ората и бърза да зарони крокодилските. Върни се само една страничка и ЧЕТИ Hug Hug Hug

Четох бе, четох всичко.

Аз се правя бе! Нали написах, че искам да съм 49, а сега съм 52-3, демек съм от слабите-злобни  Whistling

Grinning

# 3 921
Добър ден.

И аз така  Crossing Arms

# 3 922
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

Ай ся да ми споделиш къв е случая, А?

Кой казал, че си злобна, казвай бързо да го размажа? Mr. Green

# 3 923
  • София
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

Четох бе, четох всичко.

Аз се правя бе! Нали написах, че искам да съм 49, а сега съм 52-3, демек съм от слабите-злобни  Whistling

Grinning

Хе, и аз искам да съм 10 см по-висока и с гръдна обиколка, която не е с отрицателни стойности, ма НА, не стаа, затва си злобея на воля Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 924
Добър ден.

И аз така  Crossing Arms

Начи вие сте от разчекнатите! Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 3 925
...

smile3519
Де се слагаш па ти у първа дивизия? ...
Ми не съм злобна, следователно съм дебела.... Thinking
Освен това имам гънки на корема....факт! Grinning
Ай, отивам да правя коремни преси! Ама ще ям! Whistling

# 3 926
Добър ден.

И аз така  Crossing Arms

Ами хайде всички да почнем да се чекнем tongue

# 3 927
Е кво излезна ся, аз нищо не искам, харесвам си се точно такава, квато съм си. Всичко си харесвам, от кой отбор ша играя? newsm78

# 3 928
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

И кво, тогава съм аз, така ли? newsm78

Всичко стана по повод долният цитат, а ти Пети сама си каза, че с тоя лаф индиректно, т.е. косвено съм те нарекла злобна, което не е така.
И последно, Тео, никой на никого не завижда и Пети тук няма злобарки независимо от килограмите им.

Имам една приятелка, която постоянно е на диета.
Всеки 3 дена гладува, а всеки четвърти казва:
"Бала съм му мамата! По- добре да умра дебела и сита,
отколкото слаба и гладна!!!"  Laughing
Правилно!
Моят свекър казва, по-добре да съм добродушен шишко, отколкото слаб и злобен Peace

# 3 929
И кво станА ся?

Злобната съм аз? Cry

И кво, тогава съм аз, така ли? newsm78

Всичко стана по повод долният цитат, а ти Пети сама си каза, че с тоя лаф индиректнио, т.е. косвено съм те нарекла злобна, което не е така.
И последно, Тео, никой на никого не завижда и Пети тук няма злобарки независимо от килограмите им.

Ехххх, и ти, винаги си толкова сАриозна. Естествено, че е така, що са дърляте бе. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт