Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 201
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 4 290
Здравей   bouquet Не можем да се засечем в последно време. Какво ще правите днес с малчо?

# 4 291
добро утро  Hug

# 4 292
Добро да е  Grinning

# 4 293
Здравей   bouquet Не можем да се засечем в последно време. Какво ще правите днес с малчо?

Заминаваме за Събота и Неделя на вилата на едни приятели,някъде до Кюстендил.Което ме подсеща, че не съм почнала да събирам багажа.То не ,че има  много да се взима де.Даже леглото на малкия няма да взимаме.Ще го пробвам на нормално легло един път, да видя как ще спи......Най-вероятно ще се изръси на земята Joy
Добро утро Hug

# 4 294
Сложи 2 възглавници на земята и няма да имаш проблеми. Започнахме процедурата по премахване на нощен памперс, по желание на Сашо  bowuu

# 4 295
Добро утро!  newsm03

# 4 296
Хао Heart Eyes Hug

Гери Heart Eyes Hug
Окоча Hug Hug
Хапче Heart Eyes Hug
ПухИто Heart Eyes Hug
Гейли Heart Eyes Hug

# 4 297
Къде сте? Кажете Добро утро и изчезнете  Mr. Green

# 4 298
Сложи 2 възглавници на земята и няма да имаш проблеми. Започнахме процедурата по премахване на нощен памперс, по желание на Сашо  bowuu
Бах мааму ooooh!Аз се опитвам да махна дневния още.През деня е с памперс, само когато спи и като трябва да пътуваме някъде с колата също.Понякога на по-кратки разстояния не му слагам.Баси тъпите памперси, с Маги нямах такъв проблем.Нямаше 2 годинки, когато й го махнах.

# 4 299
Къде сте? Кажете Добро утро и изчезнете  Mr. Green
Е ме ма, пишем си фермана Mr. Green

# 4 300
Кажи му, че ще стане голям като кака, ако махне памперса и ако не си, го запознай с опикаването на разни обекти навън. Незаменимо е  Mr. Green Взех му една степенка за у нас, за да опикава старателно и тоалетната чиния. Ако татко му го светне, ще стане още по-добре. Нали това са си мъжки работи  Laughing

# 4 301
# 4 302
Добро утро, спамърчета  Grinning!
Пия си кафенцето с вас и изчезвам по задачи ,защото утре заминаваме на почивка newsm68

# 4 303
# 4 304
Кажи му, че ще стане голям като кака, ако махне памперса и ако не си, го запознай с опикаването на разни обекти навън. Незаменимо е  Mr. Green Взех му една степенка за у нас, за да опикава старателно и тоалетната чиния. Ако татко му го светне, ще стане още по-добре. Нали това са си мъжки работи  Laughing
С опикаването нямаме проблем.Обожава да опикава на вуйчо си терасата JoyНавън е без памперс.Сеща се.Сваля си гащите, изпъчва се максимално напред и пика.Не иска да си хване пишката, докато върши дейността, но за сметка на това като е свършил, си я изтръсква JoyМного е смешен на тоалетната чиния, защото не му достигат някакви си 3-4 см и се повдига на пръсти, и си я пльоска пишката отгоре, и пика JoyИ с дрисъка сме добре.Казва си.

Общи условия

Активация на акаунт