Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 149
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 4 350
Идеята никой не иска да я схване,а тя е толкова извисена ooooh!
Въпроса е да поговорим за обувки днес,обаче да се оплакваме само от откъртени токчета е монотонно и скучно,та за това говорим кой коя обувка си мокри,от което ще последват съвети как да си я пришием след разлепянети и така.....

# 4 351

И , ако- не, то тогава го правиш с широко разтворени крака.... newsm78
Че няма да ги стискам, я. Mr. Green Mr. Green
Точно за да не наводня някой от по-долните етажи.

# 4 352
Руско как на асфалт бе hahahaскрий са поне зад храста край пътя Mr. Green
Виж, като ми дойде на магистралата и го правя до колата, зас отворената врата  Whistling
А там е още по- кофти, щото ми се лепи и прахоляка по обувките-
стават ми кални точки... Mr. Green

# 4 353
Въпроса е да поговорим за обувки днес,обаче да се оплакваме само от откъртени токчета е монотонно и скучно,та за това говорим кой коя обувка си мокри,от което ще последват съвети как да си я пришием след разлепянети и така.....

Лейдито, това е толкова извисено, чеееееее, не го схващам. На мен като ми се разлепи обувка я хвърлям и си купувам нови.

# 4 354
Цомбе, как можа да го цитираш това кафище, дет не се побира у страницата.

В Понеделник май, от 20 ни е резервацията. Ама утре май ще имам друга работа, та мисля да почна от днес.
Нали знаеш, че съм по цитатищата и чаршафищата Joy
Май или юни Wink
Приятно изкарване!
Ние сме от 27-ми.Ще се видим с Минолетка на 28-ми сигурно.Да си попечем заедно дупенцата Flutter

# 4 355
Бомбе, във всички детски магазини има. Моят е на Камера и го взех от аптека. Гумиран е отгоре, слага се в/у матрака, под чаршафа и предпазва пиканото да влезе в него. Не помня колко беше, че го взех преди 2г., ама нещо от сорта на 6 лв.
Ама има ли найлон одтолу?Щот аз имам от Маги едни, дет са с плат отгоре, а отдолу с найлон.

# 4 356
Лейди щом и teo не те разбра мноооого си са извисила Tired

# 4 357
Чао, усмивке Hug
Приятно изкарване Hug

# 4 358
Жозефина, чао и на теб. Лек път и дълги плажувания!
Цомбе, ние още имаме един найлон под чаршафа.  Tired А Галя е на 6. Памперсите много отдавна са забравена история, но нощното напикаване е честичко явление. Даже наскоро Галя се хвалеше на дядо си, че от 10 дни неси е сменявала гащите  Shocked Разбирай: сутрин не е била напикана.
Joy Joy Joy Joy Joy
Това ме подсети за една позната, дето разправяше за някаква, която отишла на козметик за кола маска.Козметичката й казала, влезте в банята да се измиете, а тая й отговорила:"Що?Аз съм се мила преди 3 дни" Joy Joy Joy

# 4 359
Правих едно соц. проучване кой коя обувка си мокри повече, като пишка... Mr. Green
Цомбе, разкажи й, че аз отивам до магазина за кроасанчета Grinning

О, Леопардич!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ба, ше разказвам.И после Тео па да каже, че съм брутална Joy Joy Joy

# 4 360

Лейдито, това е толкова извисено, чеееееее, не го схващам. На мен като ми се разлепи обувка я хвърлям и си купувам нови.

да бе да,а Арената Wink hahaha hahaha hahaha

# 4 361
Аз кат' пра'им нещо го пра'им как си требе.Пикаем у лево ама не само 4ипика  Mr. Greenмокрим си и кокал4ето Joy Joy
Е тва не мога го разбера.......що сите бием у лево newsm78
И аз съм така с кокалчето Joy Joy Joy

# 4 362
Нищо не разбирам, как така пикаете и...си мокрите чепиците? Shocked ooooh!
Вие да не сте мъже?
Или това е поредната гавричка, дето съм я изтървала? newsm78
Ма кат си навън ма, не на седалката.Кат клекнеш, на де ти бие?

# 4 363
Гейло, ти мен уважаваш ли ме Crossing Arms

# 4 364
лимита ми изте4е Cryмалката дзверка не ме оставя на мира,ша отивам в парка да мисла що си4ки пикаме на лево Mr. Greenкато го изисля-о4аквайте вклю4ване

Общи условия

Активация на акаунт