Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 59 784
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 5 025
Моя мъж не може да проумее,
че аз не искам да почна работа,
защото ще взимам един тон пари,
а защото имам нужда да съм на вън.
Да мисля за нещо друго, освен за това дали е
изчистено, сготвено и изпрано.
Да се срещам с по- различни от майки в градинките хора,
които говорят само за деца.... Crazy
Не може да проумее, че съм съграсна и домати
на пазара да продавам, само и само да не съм си в къщи! Mr. Green Crossing Arms

О, Бомбич! Heart Eyes Hug

ама ние сме сестри по неволя,май-- ooooh! Whistling Whistling

при мен винаги се набляга на момента със заплащането,,ако мога да докарам над 2000 лв да започвам инак нямало смисъл ooooh! ooooh!
минимума е 1 500 Whistling Whistling
Клонка и аз съм така,то така свиква човек ,че си е странно направо ooooh!
успяхме само за 6 дни да идеме заедно на Гърция,сега има една революционна идея за планина --след 28 август,обаче дали newsm78 newsm78

# 5 026
  • София
....и после к'во да о4аквам -да гледам внуци newsm45

hahaha hahaha

Ми, аз вече с таз идея живея, бе.Да стана свекърва.Да гледам внуци.Колко опит натрупах в отглеждането Joy

# 5 027
Абе като цъкна в пощата на нови.. и ме връща 100 страници назад Mr. Green щото не съм ви чел от вчера.. то бива спам, бива, ама чак пък толкова..

Са отивам да играя със съкв. на тенис долу пред блока Mr. Green
Изключи си пощата! Mr. Green
И тренирай, тренирай! Имаш нужда, щото аз съм свръх- сила! bowuu

пай сеееее

# 5 028
... и после к'во да о4аквам -да гледам внуци newsm45...
....и дотогава ще сме отишли да оспамваме бг бабба.... Joy Joy Joy

# 5 029
докато малката беше в количка ,в парковете и градинките мислеха че съм самотна майка Crossing Arms Crossing Arms,
много гадно ми беше,сега посвикнах Crossing Arms

# 5 030
докато малката беше в количка ,в парковете и градинките мислеха че съм самотна майка Crossing Arms Crossing Arms,

ОООо, сестрО! Hug Joy

# 5 031
  • София
....,сега има една революционна идея за планина --след 28 август,обаче дали newsm78 newsm78

О, а ние стоим и зяпаме Дискавъри, гледа съпружеското тяло някакъв филм за големите реки и техните обитатели...Красота!!!
И вика, че трябва да направим някакво такова, по-дълго и далечно пътешествие Joy Joy Joy

Е, ако наистина е вярвал на думите си, значи съм в сериозна опасност, сигурно планира някое сафари без моето завръщане.Друга мотивация да идем някъде заедно за дълго време, не откривам Thinking

# 5 032
Абе като цъкна в пощата на нови.. и ме връща 100 страници назад Mr. Green щото не съм ви чел от вчера.. то бива спам, бива, ама чак пък толкова..

Са отивам да играя със съкв. на тенис долу пред блока Mr. Green
Изключи си пощата! Mr. Green
И тренирай, тренирай! Имаш нужда, щото аз съм свръх- сила! bowuu

Да бе да, hahaha
Е не бе, не! smile3502

# 5 033
  • София

Ха-ха-ха...
Мене даже чичката от батута, дето синът ми му е най-редовният клиент, един ден седна до мене на кафето и със загрижен тон ме попита имам ли си мъж #Crazy Joy Joy

Споделих това със законния и той се впрегнА, та отиде да му се представи.
Оттогава оня ми вика "госпожа" Joy Joy Joy

# 5 034
А за нашите по4ивки  Sadмои4кия строи хотели на Велинград в момента.И по4ивката там в хотела на едни приятели.Той сутрин излиза ве4ер се прибира а аз по щял ден ;по4ивам; с децата #Cussing outсега ще ходим до морето,другата събота ма квато съм късметлийка времето ще се развали Mr. Green

# 5 035
Що праите бе?За ко се жалвате?

# 5 036
  • София
А за нашите по4ивки  Sadмои4кия строи хотели на Велинград в момента.И по4ивката там в хотела на едни приятели.Той сутрин излиза ве4ер се прибира а аз по щял ден ;по4ивам; с децата #Cussing outсега ще ходим до морето,другата събота ма квато съм късметлийка времето ще се развали Mr. Green

И моят така - строи на 3 места на морето.Нас ни ситуира по средата и ни "обхожда".
През зимата сме стратегически разположени в Банско.Там се застроява Разлог и Баня...
Веселко си прекарваме Joy

# 5 037
Цомбе кой се оплаква,хвалим се бе жена-от мъжете Mr. Green

# 5 038
У, пепел ти на езика ма...и ние заминаваме на 27-ми на море.Не ми разваляй хубавото време, щот ща намеря и щи скъсам трътката Twisted Evil Joy

# 5 039
Цомбе кой се оплаква,хвалим се бе жена-от мъжете Mr. Green
Ох, кат ви гледам как се хвалите....да зема тогава аз да се оплача, а?

Общи условия

Активация на акаунт