Отговори
# 90
Добро утро!
Днес стават 7 години откакто сме заедно с мъжа ми и ви черпя:
РиткаHug! Вярвам, че всичко ще е наред и сте взели правилно решение!
Ели, честита първа месечинка на малкия юнак!   bouquet
Рожбе, ужасно е това, което ви се е случило!
Аз едва гледам, нещо по нощите взех да вампирясвам, а през деня ми се спи.
Лек ден и  Hug!

# 91
Добро утро и то мен Hug
Рожбе, разбирам ужаса, който си изживяла..., но можеш ли за секунда да се поставиш на мястото на тази жена? В смисъл - майка си, тя също е майка... и сигурно не иска деттео й да изглежда така или да се държи така. Повечето хора с такива увреждания пият някакви седативи, но... В крайна сметка тя не може да го затвори в клетка.
По-добре ще е за теб да не се обвинявамш - нищо не си могла да предотвратиш. Хубавото е, че сте се разминали само с уплаха. Честно да ти кажа за мен много по-безотговорно е да оставиш нормално, здраво, разбиращо дете да се люлее като бясно на площадката, при условие, че виждаш бебета да щъкат наоколо.
Прегърни детето си и се радвай, че е здравичко Hug А днес е такъв ден, че е хубаво да идеш и да запалиш една свещичка на Богородица. Тя би разбрала всяка майка Hug

Честито на имениците, ако има пишещи в тази тема  bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави, обичани и щастливи, а скоро да видят заветните две чертички Heart Eyes

# 92
  • Видин
Добро утро!  bouquet

Чакам с нетърпение Голди, да докладва хубави новини! Simple Smile
Рожбе,  Hug Hug
Ели, честит ви първи месец!Вчера съм ви проуснала, затова днес на патерици, но нека ти  е живо и здраво детенцето!  bouquet
Кали, пиши как си, душко?
Слав, расте ли Дуди?Бунтува ли се вече? Laughing
Евелинче, честита годишнина!  bouquet
Момичета, днес е Богородица - дано чуе молитвите на всички и им изпълни най-съкровенните желания!
Praynig Hug

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 10:06 от Жаклин

# 93

Кали, пиши как си, душко?

Жаки, какво да ти кажа...Нямам никакво право да се оплаквам, но не съм добре.
Пълен парцал съм...Само ми се повръща, едвам устисквам, понякога и не устисквам, де  Sick
Само лежа и се влача из апартамента, рошава и дрипава  Shocked Rolling Eyes
Нямам сили за нищо. Тази седмица детето го гледат бабите, но другата си е с мен и просто не мога да си представя как ще се грижа за него  Sick
Имам си кървене, но не много.
Чакам с нетърпение да мине този период (който с първата бременност продължи 3 месеца  ooooh!) да започна да се радвам и аз  Hug
Надявах се 2рата бременност да ми е по-лека, но уви
Само си повтарям, че е за добро и някак издържам.
 Hug

# 94
здравейте мацки и от мен.
аз искам първо да кажа на малкия Коки да му е честит първия месец в дивата джунгла Hug
Рожбе,душинка не се коси пиле.гуши малкия и забрави случката.този човек е болен не го съди,той достатъчно е осъден от съдбата.а колкото до мен ми аз съм убава оти по рождение съм си така ма Mr. Greenма ти до сега не си ми обръщала фнимание и не си забелязала Laughing
аз да ви кажа брачедката дето ви се похвалих че лежи милата бременна се оказа че днес ще и правят аборт че бебо не се развива.милата ми толкова го иска и тя това бебе а то гледай какво става.пусто съдба начи много ми е мъчно Cry
а искам да споделя нещо което ме тревожи.
значи вижте ми графиката и в дните в които съм отбелязала цикъл държа да отбележа че е било много слабо течението а сега няколко дни след цикъла имам някакво течение което е розовеещо.последния път когато видях такова нещо се оказах бременна.затова вчера отидох и си направих един тест и беше отрицателен.е какво може да е причината за това розово зацапване.аз имам час за утре за гинеколог но малко ме притеснява да чакам до тогава.някой ако има идеи да споделя какво може да е
пожелавам ви лек и спорен ден.и междо другото днес е СВЕТА БОГОРОДИЦА,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И ДАНО МАЙКАТА НА ВСИЧКИ МАЙКИ БДИ НАД НАС И  НИ ПОМОГНЕ ДА ИМАМЕ ДЕЧИЦА Hug Praynig

# 95
Кали, миличка, аз бях така почти цял месец. Много по-тежко ми беше, отколкото с Благун. А за повръщшането не ми се говори. Между другото лекарите ми казаха, че когато жената има неразположения - бебето обикновено се е захванало здраво. Лежи си и се наслаждавай на спокойствието, че другата седмица малкият едва ли ще прояви разбиране  Wink. И си използвай бабите максимално. Силно те  Hug!

# 96
  • БУРГАС
Добро утро и от мен, момичета и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Голд, чакам си новините и кафето вече трети ден!  Naughty Въобще не ми се измъквай!
Кали, как си душко? Пиши, че те мислим и тебе!
Ритка, вярвам че ще родиш най-прекрасното, здраво бебе! Радвам се за решението ви!
Рожбе, подкрепям Асинка! И теб подкрепям, но мисля че нещата имат две страни и е хубаво да виждаме и другата позиция!

Момичета, усмихнете се и мислете позитивно! Да не виждам отчаяние, че отдавна не съм дърпала уши, ама по-старичките знаят като се развихря кво правя! Кучето отляво ряпа да яде! Wink Айде, отидете на църква днес, запалете по една свещ и се помолете! И СЕ УСМИХНЕТЕ!!!

# 97
Здравейте, момичета, и честит празник!

Присъединявам се към Stella_B: запалете свещичка днес, помолете се от цялото си сърце и повярвайте, че Св.Богородица ще ви дари с най-прекрасния дар! Аз лично искрено вярвам в това.... Все пак, какво друго ни остава...  Praynig

На всички бремелинки, на които им се гади и не се чувстват съвсем в кондиция, искам да кажа да си мислят за малкото човече, което расте в тях и така да се опитат да надвият неприятните неразположения. И се пазете!   bouquet
Рожбе, разбирам те, мила, как си се почувствала. Другото дете не е виновно, че така е постъпило, но ти все пак си майка и никак не е приятно да станеш свидетел на такава сцена...
Evelina_r, честита годишнина, мила! Още много по 7 да празнувате с твоя любим!   bouquet
Саксофонче, пожелавам ти успех в разговора с мъжа ти! Добре е да се изясните и най-вече да се залавяте сериозно за работа! luvbed

И на мен ми е много трудно понякога да разговарям с моя мъж. Той определено ме заподозря, че напоследък искам секс само с мисълта за бебе... И това никак не му се нрави. Даже го играе обиден  Crossing Arms
Въпреки че то всъщност не е точно така. Наистина ми се иска да си направим бебче, но иначе имам и страшно желание за секс, просто заради самия секс. Ама какво да ги правиш - мъже! Ако не искаш секс - що не искаш. Ако пък си прекалено активна - що искаш толкова много...

Успешен ден, момичета!  newsm51

# 98
Добрутро и от мен!  bouquet
Рожбе сигурно си преживяла много страх и дълго си мислела само за тоя случай, тъй че ти съчувствам, мила. Но и оная майка със сигурност й е още по-тежко - цял живот да го гледа това осакатено дете.. Sad никак не е лесно. Радвай се сега че при теб всичко е наред, че дечко ти е жив и здрав, и забрави по-бързо за случилото се Hug
Мушенко, по- миналия месец и на мен ми тече по слабо , но за разлика от теб преди мензиса имах няколко дни със зацапвания, а не след, но нищо тревожно, нито бременна бях. А между другото сега се сещам че преди години съм имала такъв случай като твоя, но пак не беше бременност. Като казвам на гинеколожката, вика няма нищо. Е, душицо, само това мога да ти кажа Hug дано всичко при теб е наред Praynig
Евелина, честита годишнина!   bouquet
На всички ви само хубав ден   bouquet Hug  bouquet

# 99
Здравейте, момичета!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
След дълго отсъствие - отново съм на "бойното поле" newsm47
Много се радвам за всички момичета видели  EFP, за нашата скъпа мама Ели и сладкия бебок Константин - Ели, миличка още веднъж - да ти е жив издрав бебока и много, много да ви радва! newsm51
На всички НЕчакащи пожелавам в най-скоро време да минат в "Отчетни" newsm17 newsm17 newsm17
Хубав ден на всички! newsm51

Верич - пиши ме в списъчето за 30.08!

# 100
Една виртуална по4ерпка от мен Hug
Имени4ка сьм Flutter
Картинка немога да ви прика4а,понеже веднага ми из4езва нета,с4итайте 4е е ол-инклузив Mr. Green

4естито и на останалите...Живи и здрави
Целувки на вси4ки...

ПП Тук в Италия този празник е много на по4ит...

# 101
Pretty, много се радвам да те видя отново в редиците   bouquet  bouquet  bouquet

Рожбе, съжалявам за случката! Не е виновно детето  Cry Не дай Боже никому!  Rolling Eyes Все пак си представям какво си преживяла... Shocked

Ритка, честито! Взела си правилното решение, аз бих постъпила по същия начин  Peace Всичко ще е наред!  Hug

Стела, снощи те сънувах  Mr. Green Бяхме се събрали на форумска среща около някаква маса, а ти не спираше да шеташ. И си викам: абе, какво се е разшетала тази мадама, като е толкова бременна  hahaha Joy hahaha Joy Само това помня  Grinning

Ох, отивам пак да повръщам  Sick #2gunfire

# 102
благодаря за съветите момичета.утре така или иначе си имам час при доктора той ще кажи.
Вериччччччч ама аз съм за 12 пиле не за 7.премести ме молти се.
Рожбооооо верно ли бе си именничка.незнаех душинка.ми да си ми жива и здрава и само хубаво да ти се случва.и скоро пиле да се радваш на още едно детенце Hug  bouquet

# 103
  • Видин
Рожбе, честит имен ден! Жива, здрава и много обичана!  bouquet Hug
Кали, търпи мила, друг начин няма. Дано скоро да премине неразположението и да се чувстваш "много бременна и доволна" Grinning Hug
Стелче, как сте с коремчо? Дебелееете ли? Wink

На новите момичета- добре дошли, на другите- добре завърнали се!  bouquet

# 104
  • мъничко градче
Хей момичета добро утро и весел празник на всички именнички , само се подавам и изчезвам да празнувам с моето майче ,че ми е именничка. Целувки на всички и това е за всички именнички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт