Отговори
# 60
  • offshore & overseas
Здравейте, момичета!  bouquet  И късмет на всички в бременеенето!!! preggo

Реших този път да се запиша, та всички да "чуят", че още преди да ми е минала умората от първото бебче baby_neutral, искам ВТОРООООО newsm32 newsm32!

Предишните два пъти не успях да се запиша тук. Първия път, защото форумът още беше в сферата на добрите пожелания, а втория, защото Каля биде зачената светкавично бързо.Heart Eyes

Аз все още май нямам шансове за бременност, защото цикълът ми липсва от 7 май 2006 г., но когато-тогава...

newsm23 А, да поръчам тук и второ бебче за сестра ми, че тя не пише в този форум, а вече й е време.Mr. Green

Моля, изтрийте този постинг, ако не е за тук!

# 61
  • София
Здравейте!!!
ЧЕСТИТО ПЪРВОМЕСЕЧИЕ НА МЪНИЧКИЯ КОКИ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НА МАМА И ТАТИ И ДА ПРАЗНУВА МНОГО МНОГО МЕСЕЦИ И ГОДИНИ!!! smile3525
Голди-стискам палци за утре, душко!!! Ще видиш, че всичко ще е наред! Hug
Гери-споко бе, ще си прекрасна булка и сватбата ще е супер! Heart Eyes
Аз се побърквам вече с моя цикъл-чудя се дали да не се обадя на докторката да я питам защо толкова закъснява... newsm78
Позволихме си два пъти да правим секс, но то беше преди 5-6 дни, т. е. към края на цикъла, но не ми се вярва нещо да се е получило...Сигурно е нормално това закъснение след лапаро...знам ли. Вече нямам търпение да идва тъпата лелка, да минава и да се включвам и аз в списъка!

# 62
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала тук, но имах нужда от почивка, после бяхме на море и така Simple Smile

Много се радвам да видя тук толкова много нови бременлийки Simple Smile Момичета, много сте ми скъпи и няма да ви изброявам по имеенно, но честито и леко бременеене   bouquet

Асенце, не очаква душа да те видя тук Simple Smile Добре дошла и бързичко да тичкаш към отчетните Simple Smile Асенце, благодаря ти (ти знаеш за какво)  Heart Eyes

И така, при мен нещата седят така, на 10 август не чаках, направих тест за бременност и се оказа положителен. Имаше обаче един проблем, за който намерих тема в проблемното и писах там, 4 дни след овулацията ми бе направен рентген на корем. Първо се доверих на гинеколога, който ме изражда, и който препоръча да направя аборт в 8 г.с. След ред сълзи и сополи се съгласих на този вариант, до вчера. Вчера се обадих на един куп специалисти, неонатолози, радиолози, АГ и т.н. и те ме убедиха че няма никакъв риск за бебето, така че със съпруга ми решихме да си оставим бебчето. Просто се моля да е здраво и толкоз  Praynig

Друг е въпроса че в момента съм толкоз изнервена че няма накъде Sad Ще е цяло чудо ако не направя спонтанен аборт, отново Sad

Това е момичета,

Много целувки и се грижете за себе си  Heart Eyes

# 63
Еййййййййййй, тия доктори за нищо го нямат тоя аборт!!! Все едно зъб ще ти вадят!
Мила ритка, според мен много правилно си се ориентирала да запазиш бебето. В крайна сметка и специалистите са те обнадеждили, нали? Аз имам позната , която по време на бременност се разболя от шарка, и  според лекарите 99 процента е сигурно, че бебето няма да е здраво - и тя рева, и се моли, укрепи се с вяра и роди 100 процента здраво момиченце, дето днес е  на 12 години! Така че смело, и аз се моля с теб всичко да е наред  Praynig
Да не казвам, че всъщност абортът е доста сложна операция и много често оставя негативни последствия, не само психически, но и здравословни. Даже най-често след аборт има риск за извънматочна бременност. Не искам да те плаша, но това си е намеса в хормоните на човека. Още веднъж браво за решението ви с таткото и здраво бебче на финала Hug

# 64
Mili momi4eta,az sum edna goliama novobranka. doh  priatelja mi se opitvame da imame dete ot mnogo vreme,no ne se pilu4ava.M mi svurshi na 30.07. i ot togava vseki den bebepravim.Interesno che onzi den usetih naprejenie nisko dolu i tupa bolka nisko v djasno newsm17S  .Moeto mom4e namira apetita mi za hrana po-goliam ot predi i gurdite mi sushto Laughing.Pravja si i ovulacionni testove vseki mesec 5 dni sled datata na M.Dnes sutrinta otnovo si napravih  Ovu test-ei taka da vidja kakvo stava i ima 2 bledi 4erti, tova mi e 3 test ot 3 dni s podobni 4erti4ki-no sa mnogo bledi.
Simptomite koito vie ste usetili se prepokrivat s moite na 90%.Gadi mi se i mi se vie svjat.Zashto stava taka? :?Moje li da sum bremenna? :?Ima li takava verojatnost? Imam vreme do novata M,no ne iskam da bia falshiva trevoga.Mom4eto mi mnogo se zaradva ot simptomite.ot4ajano iskame da imame detence  Praynig.Pija i folieva kiselina po 1 put na den.
Kajete mi..da vjarvam li na tezi simptomi:
1.Bolka nisko dolu,po4ti kato menstrualna (v4era usetih neshto kato pukvane)
2.4esto urinirane,kato pri nastinka
3.bolka v gurdite,kogato ne nosja sutien,no samo ot stranata na grudnia kosh.
4.umora
5.ospivane
6.boli v glavata

Nqkoi imal li e podobna falshiva trevoga. newsm78
Moga li da sum zabremenjala 2 dni - 5dni sled M?????

# 65
ritka ЧЕСТИТО!!! Една огромна прегръдка от мен  Hug и поздравления за решението да оставите бебето  Praynig , вярвам че всичко ще бъде наред  Peace и Майчето ще бъде една страхотна кака на малкото човече...   baby_neutral

# 66
Благодаря ви момичета  Hug Heart Eyes Hug

Просто си нямате на идея каква подкрепа сте ми   bouquet

# 67
Риткооооооооо Hug Ами здраво ще да е туй бебе. Къде ще ходи, та да не е здраво Heart Eyes Само спри да се тероризираш вътрешно и външно... дори ако питаш мен си намери предлог да се поразкараш от работа Mr. Green Трябва ти емоционална почивка, а за такава трябва да си по далеч от всякакви дразнители. И една гола отпуска не е достатъчна Naughty
Ех, че новинааа!!! Много хубаво стартира седмицата (аз понеделник не го броя за ден, винаги ми е някакъв междинен такъв - или към неделята, или към вторника)

# 68
Асинка, аз хубаво ще се разкарам от работа, ама в събота си купихме една хубава кожена гарнитурка, ама на кредит Wink А с таз нова система за болнични душа, още един кредит не мога да изплащам  Crazy

Ама, като дойде гарнитурката в събота ще си почивам на нея  Wink

Хайде момичета, да останат само отчетни, никакви чакащи и нечакащи  bouquet

# 69
  • Варна
Айде Добър ден и от мен и много   EFP тази седмица!
Голди стискам палци утре на прегледа,но знам че всичко ще е наред.Веднага след това отчет. Mr. Green
Ритка честито и всичко ще е наред.  bouquet

# 70
Честито на всички бременни мацки  Laughing Само такива неща да се чуват и да са ни на късмет и на нас  Wink   bouquet

Верич, аз забравих да кажа да ме преместиш към 26.08  Embarassed че пак бях като един часовник  Thinking

# 71
  • E-CLM & CH-VD
Nqkoi imal li e podobna falshiva trevoga. newsm78
Moga li da sum zabremenjala 2 dni - 5dni sled M?????

Доколкото разбрах, всичко, което описваш са симптоми по-скоро на овулация. Няма как да усетиш толкова рано евентуална бременност, тъй като имплантирането става около 7 дни след оплождане.

И пиши на кирилица. Peace

# 72
tanina1, това са симптоми на овулация/само някои  де, другите може и да са провокирани от силното ти желание за бременност/. Продължавайте да бебеправите тия дни усилено и след около 2 седмици ти пожелавам да видиш двете чертички!!!

Ритка,от сърце стискам палци всичко с бебенцето да е наред. За теб много спокойствие и силна храна:)) Много ми стана интересен тоя д-р,който препоръчал аборт в 8 г.с. Как пък реши точно тогава да е... Да си расте в теб още близо месец и тогава да го маха... Вярвам,че сте взели най-доброто решение и се  Praynig през април да гушкаш едно сладко овне:)))

# 73
Здравейте и от мен  Hug
Чета от известно (само на мен  Wink) време и е крайно време да се представя с няколко думички.
Спрях хапчетата миналия месец, но решихме с любимия да не си даваме зор, пък каквото стане. След като ми премина първоначалния стрес и ужас от типа "ами сега, ако стане", яко съм се запецнала на фазата "каквото има ще става" и бух с главата напред. Та да видим. Още чакам първия мензис без хапове, та не знам точно кога ще цъфне. За овулация да не говорим.

Та така. Приятно ми е да ви чета, може по-нататък да потърся и съвети, ако се наложи. Стискам палци на чакащите.  Grinning

# 74
ВЕРИЧ,този твой списък явно е вълшебен.благодаря ти много и от сърце ти желая успех на теб и на всички останали момичета във форума. Hug                                                                                                                                   

Общи условия

Активация на акаунт