Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 660
  • 936
  •   1
Отговори
# 120
Лека нощ и от мен момичета...за да не се чудя утре кой от трите варианта да предпочета!

Спокойна нощ и приятни сънища!

# 121
  • нейде там, където ....
Голди, дай линк за тия емотикончета, please! Много молим!

# 122
  • Пловдив
Майче, имах гости, та не можах да ти спретна чаша с чадърче за лека нощ, но това може би става за добро утро Wink

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 02:35 от ЗлаВещица

# 123

Добро ни утро  Heart Eyes

Вчера.

4 яйца варени
   200 гр пиле с кожа
   2 см луканков салам
   100 гр краставица

3 л вода

24 км пеша

Ядох всичко посолено и отводняващият ефект е почти нулев.
   Днес ще е същото , само че без сол  Laughing

Аткинс твърди , че изпадането в състояние на кетоза при всеки организъм  се постига за различно време. Не мога да си намеря книжката , за да цитирам.И то , ако се ядат само протеини и мазнини плюс чиния зелена салата без сърцевината. Най- сигурният начин да се установи е чрез кето лентички. Би трябвало да ги има по аптеките.

Аз лично се съмнявам при Дюканстването да се стига до кетоза , даже и през ударните етапи. Заради млякото и триците. Доста въглехидрати се събират.

Хубав ден ви пожелавам  Hug

Ассе , две седмици ще ви липсвам  Laughing И вие, на мен , толкова  Laughing

Майче , махнаха ли ти дренажите .

# 124
Добро утро  Hug
Айче, Хъфи  Hug
Алтафини днеска скочи в 5:00ч.  Shocked ходих 30мин. да се разкърша- малко тичайки и повече ходейки  Laughing
Кантара не ме кефи особено...ама снощи ядох малко ориз..знам ли...и то го ядох заради р***вото. Оцет пих, йод пих, хапчета пих, вода с лимон пих, прахче пих, ориз и солети ядох...и нищо  ooooh!
Ше мине...така казва Вики  Laughing
Айде успешен и усмихнат ден от мен   bouquet

# 125
Добро утро  Grinning
Айче   Hug
МАй си права , не се бях сетила за млякото....
Кога  заминаваш?

Уси , ако кърмиш трябва да си много внимателна и да не не отлсбваш рязко.
Кърменето ти дава голямото предимство, че изразходваш повече енергия, но това за токсините за съжаление е вярно.
Организма складира токсините в мазнинната тъкан - и ако отслабваш бързо - освобождаваш и повече такива.
Също така според мен не бива съвсем да изключваш зърнените храни - но да са качествени, не хляб.
Яж по малко зърнени - сутрин със закуската.

Вчерашния протеинов ден ми се отрази много добре на кантара.
Днес продължавам. Пилето дето имам няма да ми стигне за целия ден, та се чудя какво да правя после  newsm78
Има време  Grinning

Хубав ден пожелавам   bouquet

Диче  Hug
ще мине   bouquet

# 126
Добро утро и от мен! Hug
Яж по малко зърнени - сутрин със закуската.
  newsm78 Дай идея за зърнени  Simple Smile

# 127
    Хъф , заминаваме в неделя по тъмно  Laughing Никога не сме ходили толкова късно. Боровинките сигурно ще са презрели , но се надявам поне гъби да има след дъждовете. Сигурно ще е и студено. Миналата година имаше сутрини , когато температурата падаше до 3 градуса.

Диче , не се ли стопи с тоз дрисък. Поне някаква полза да има  Laughing

# 128
  Диче , не се ли стопи с тоз дрисък. Поне някаква полза да има  Laughing
И аз на това се надявах,но не би  Rolling Eyes к'ъв е случая идея си нямам  Close

# 129
Ох, забарвих да попитам, ква е таз работа с Дюкан,че нещо не ми е ясно newsm78
После ще подкарам Дюкан, че ми е най-сигурен като начало, а след това
кой знае.
С риск да ми се смеете, Blush все пак съм новобранче и не са ми ясни много неща! Flutter
Дика незнам от кога си така,но препечени филийки и изкиснато сиренце също е към запичащите. Аз бях гепила един летен грип преди месец дето точно така протече и една седмица ме държа,но надали това ти действа успокояващо  Laughing

# 130
  • ГОре на черешата...
Добро утро Hug!

Айче, де ще хайманосваш пак newsm78? Завиждам. Неблагородно Crossing Arms.

Диче , не се ли стопи с тоз дрисък.
hahaha Joy hahaha

Диче, Смекта взе ли?

Моя чер изедник - комшията - тази нощ не бръмча в 4,30 и аз се наспах блажено. Сега съм кукуряк. Ама дребното спи като заклано - снощи изврънка баща му да го заведе на стадиона. Футболистите имали тренировка и той нали е общителен се занимавал с тях /май те с него Mr. Green/ - направил две обиколки на стадиона, бягайки. Тъй овиках дъртия Close - ми това са си 1 600м, днес сигурно няма да може да стане...
Ще го водя на фризьор, да го приведат в ред /че нали незнам кога ще е моментът, да ми е хубаво първото гардже за изписването Flutter.../.

Упс, още едно пъзелче ми го няма Crazy...

# 131
Уси, всичките зърна са зърнени   Joy
За хубава кърма препоръчват овесени ядки,
може да си вариш жито с мед /вкусно, но не особено диетично./
овесени ядки със сирене сутрин е супер вкусно  Peace
Но абсолютно не си купувай от ония готовите храни в кутии - разни мюслита и тем подобни.

Още една идея - в диетичните магазини продават в кутийки пшеничен зародиш - това е супер полезна храна.
2-3 лъжици сутрин с кисело мляко - нямат много въглехидрат.

Също всякакви ядки - бадеми, сусами, лешници, орехи - СУРОВИ

# 132
Добро утро рицарки !
Два дена с по два часа сън си казаха думата ... Вчера към обяд бях абсолютно гроги , умирах за сън .
Бях много вкисната и абсолютно съзнателно реших , че този ден ще е за ядене и лежане , за да се посъвзема малко .
Взех си китайско - ориз със зеленчуци , точно пет хапки и отиде в кофата - не ми хареса .
Тръгнах си от работа три часа по рано и право в нас да спинкам .
Заспала съм към 1 и станах в 6  Simple Smile , вече наспана и озверяла за нережимно ядене .
Уви , когато планирам , че ще си хапна  става така , че почти нищо интересно няма , а когато най - много искам да съм режимна в нас са някакви оргии с храна .
Ходих на солариум ( активно се превръщам в мулатка ) , после кафенце с приятелки ( в моя случай някаква изгъзица айс нектар  newsm78) и накрая разходка  по магазините ( официално обявявам банкрут преди почивката  Confused ) .

Прибрах се в 11 и установих , че вместо нережимен ден съм седяла на 50 гр ориз и един нектар  Joy и реших да се постарая повече ... завърших с два сандвича и един шоколад Линд с орехчета .

Кантара след ден и половина глупости ми извади червен картон и ме прати да се срамувам в ъгъла + 1,5 кг .

Днес съм режимна , остават 10 дена до моя срам по бански .
Въпроса , който ме тормози от сутринта е , щом за ден и половина леко грух - грух съм 1,5 отгоре , за 14 дни грух - ще ли е останало нещо от постигнатото до момента ?!?

Май ще си нося кантара с мен , срам не срам иначе после няма да има смисъл да ме биете , аз лично ще си направя харакири , ако съсипя два месеца труд .  Crazy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 133
Добро утро и от мен!!

Тръгваме тази сутрин,за нашата обиколчица на страната, Peaceстанах рано довърших събирането на багажа и да вида как сте че няма да ме има щяла седмица Hug.
Много много ще ми липсвате. Hug

# 134
Диче ,мила кво става с тебе,бе само болежки,айде бързо да минава и повече никакви таквиз работи Hug

Мариеткова повече почивчица,да не се преуморяваш Hugи ако не ме дочакаш да се върка леко раждане  bouquet,

Общи условия

Активация на акаунт