Изненадааааа - близнаци...!

• 2 867
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Да съм им живи и здрави, малките принцеси   bouquet
Странно е в наши дни, но явно не и невъзможно  Shocked

# 46
не съм чувала

# 47
Мечта! Heart Eyes
Не бях чувала за подобен случай. Да са им живи и здрави! Peace

# 48
Чак се разплаках  Crazy Heart Eyes
 защото си представих, че ми се случва на мен: "Честито момиченце! ... Я, чакай, чакай, има още едно!"  Mr. Green И аз : "О, супер! Трето детенце ще си имам.. Heart Eyes"

Интересно как ли е реагирала майката и как са и го съобщили  Rolling Eyes Mr. Green

# 49
Ами,почти станах свидетел на подобна ситуация-жената чакаше близнаци,пък те тризнаци излязоха.Уж толкова я гледаха на видеозон...

# 50
Невероятно, не е за вярване, че до девети месец не са ги видели! Да са им живи и здрави! Аз мисля, че родителите са знаели, но са решили да  изненадат всички близки и роднини и то как  smile3521

# 51
Чувала съм за подобни случаи но преди 20 години сега е странно че не са ги видели на видеозона но най важното е да са им живи и здрави  Hug

# 52
Много ме учудва...при тази съвременна апаратура която има сега.Как може да не се види?

# 53
  • Габрово
Ихаааа,че изненада.Да са им живи и здрави.
Като малка и аз си мечтаех за такава изненада. Whistling

# 54
  • Бургас
Не съм чувала за такъв случай.Да са им живи и здрави!

# 55
ами моя близка приятелка така до последно я мотаха и стресираха, че тоновете на детето не са много добре, все сменяха пола - от момче на момиче, после обратното и чак при раждането се оказало, че цели 9месеца е носила 2 бебчета, а не 1(и то болно, както й казали докторите Sad), изненадата била страхотна за семейството й, но свекървата питала "ами сега, какво да правим второто???" Sick Sick

Това е страхотна изненада за всяка майка и двойно/тройно щастие Hug

При слушане на тоновете съшо неможе да бъде понякога засечен 2рия плод, защото е установено, че сърцата на близнаците в утробата са способни да се синхронизират и да бият в един и съши ритъм Hug Shocked, природа!

Общи условия

Активация на акаунт