Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 13 541
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Барбекю- кюфтета, кебапчета, наденички; шопска салата; салата с макарони и още хиляди неща  Laughing; картофи на фурна; бисквитена торта; палачинки със сладко от ягоди

# 196
  • Бургас
Снощи си правихме пица с лук и кашкавал, а за днес направих чушки с ориз, моркови и лук, печени във фурната в йенска тенджера. Вече изядох три. Embarassed

# 197
  • София
На обяд пица, за вечеря боб с кисело зеле и люти чушки  Mr. Green

# 198
  • София
Вчера:Спаначена супа и спанак с ориз
Днес:Печен саворин върху канапе от зеленчуци

# 199
Ама Jutoo,как така боб с кисело зеле и най-вече къде го направи това кис.зеле посред лято? Laughing
По темата днеска ще сме на принцеси или яйца по панагюрски,че се скапах от чистене нямам сили и за готвене.
А някоя от вас би ли споделила каква шунка купува-искам най-накрая истинска шунка,не боклуци миришещи на лекарство...сори за офф-а.

# 200
Вчера:Спаначена супа и спанак с ориз
Днес:Печен саворин върху канапе от зеленчуци
Абе къде го намирате тоя спанак посред лято? Той не беше ли пролетен? Аз отдавна не съм виждала,а обожавам спанак!

# 201
  • Countryside
вчера доматена манджа с патладжан, тиквички, моркови и лук - много добре стана, с малко сирене и топено сирене за гарнитура Mr. Green десерт вафлички  Blush
днес има още от манджичката , в добавка таратор и за десерт диня може би

# 202
Ама Jutoo,как така боб с кисело зеле и най-вече къде го направи това кис.зеле посред лято? Laughing

не съм Jutoo, ама да ти кажа, тъкмо вчера ми донесоха буркан с листа от кисело зеле, останал от зимата - скоро сигурно и аз ще се похваля с едни зимни сарми Simple Smile

# 203
  • Шумен
Вчера тиквички с ориз, днес зеленчуков гювеч (тиквички, патладжан, картофи, бамя, домати, чесън, морков). Салати разни доматести, диня, грозде.

# 204
  • гр.София
Вчера-Спагети със доматен сос,салам и кашкавал.
Днес-Салата от зеле и морковчета,свински флейки на скара и пържени картофки.Десерт- Мляко с ориз.

# 205
Телешко с грах, който иска салата, за десерт диня или сладолед, който както прецени. Wink

# 206
Вчера пържена скумрия с картофи соте,а днес печено агнешко с дробсърма и за десерт сладкиша с грис на p_baeva19771977

# 207
Вчера : Боб яхния, печени и овкусени чушки, десерт-грозде!
Днес : същото, само десерта ще е различен!

# 208
днес - лозови сърмички,купени,щото съм сама и няма да готвя...

# 209
А някоя от вас би ли споделила каква шунка купува-искам най-накрая истинска шунка,не боклуци миришещи на лекарство...сори за офф-а.
Aбе да ти кажа и аз това се чудя и затова рядко купувам.Всъщност скоро взех от тази на Леки нарязаната (свинска) и сякаш не беше лоша Wink.
По темата - вчера ориз с петел и постна картофена манджичка (кой каквото си избере.
Днес ще дояждаме каквото е останало и все още се чудя дали да не сложа едни чушки с яйца и сирене във фурната за всеки случай Grinning

Общи условия

Активация на акаунт