Юлска мама няма мира, много й се пие бира

• 13 207
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
 Привет.
 Гоца аз си бях забравила пина и ми преиздадоха картата, не съм плащала нищо, но игурно зависи от банката, аз съм в Райфайзен.
 Софи според нашето педи, мъниците трябва да наддават от 20 до 40 г. на ден, което значи че сте си в нормите. И моята в началото сучеше мързеливо, после започна да виси по 30-40 мин, къде ядеше, къде си играеше не знам, а сега за 8 до 15 мин. се е наяла, ако няма колики. Цеденето винаги е по-малко и по-трудно, слагай я по-често нея на гърдата. А колко време издържа между кърменията?
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ!   bouquet ДА ВИ РАДВАТ МЪНИЦИТЕ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО   bouquet
 Хриси, Силве и други Варненки честит празник   bouquet

# 31
Честито и от мен на всички празнуващи!Много здраве и щастие!  bouquet

Да се запиша и аз в новата тема,че напоследък не ми остава много време.
Бебка през деня е доста спокойна, а и през ноща започна да прави паузи от 5-6 часа(поне да се наспиваме). В сравнение с кака си е цвете Wink.

Анжела,при първото ми раждане и на мен ми се появи хемороид ,пробвах какво ли не,но най-накрая си купих от дрогерия един крем Витасин и само той ми помогна, а като забременях втория път започнах да ям кисело мляко с мюсли и сега нямах този проблем,а също има и едни шоколадчета Комфорт, който също помагат.

# 32
  • София
Честит имен ден на всички с името Мария!   bouquet
А честито и на всички вас (нас), защото Голяма Богородица си е празник на жената!  Grinning Аз лично си го предпочитам пред 8 март...  Wink

Благодаря ви за отговорите за налепа, реших нищо да не давам и да не мажа. И без това Ицо само ми се кара, че се вторачвам във всяка дреболия... ама няма как  Simple Smile Милата ми тази нощ така са я нахапали комарите  ooooh! И то щото с баща й сме едни мърди и още не сме сложили мрежа, а машинка не смея да включвам... Не знам дали заради това днес е толкова нервна... Другият вариант е да й почват коликите... Много се дразня така като не знам кво се случва  Close

Анджела, хемороидите ги поразискахме в предната тема - пробвай с Прокто гливенол или Масту.
За пералните - аз ги пускам бебешките работи отделно, но понеже и на мен рядко ми се събира за цяла пералня, просто слагам по една-две чисти кърпи да допълнят грамажа... и аз знам, че се развалят пералните, ако не са пълни, защото не се разпределя добре тежестта при въртенето.

# 33
Честит имен ден на всички с това име .
Отивам да се изцедя и после пак ще се включа.

# 34
  • sf
за пералнята- пускам програмта за половин пране, а понякога ги пера с дрехите на каката, щото и нейните ги пера отделно от нашите.

# 35
Уфффф, ето ме и мен. Пак съм недоспала въпреки, че малчо си спинка цяла нощ!

Аngela, аз съм със същия проблем - запек и хемороиди. Цяла нощ не съм мигнала, защото Д-то ме болеше все едно ме режат  Embarassed Полудях, а не посмях да взема течен аналгин за болката, заради кърмата. Беше непоносимо, сутринта ми помина малко, дано тези свещички, които купих вчера помогнат, че вече...  #Crazy #Crazy #Crazy

Много са ми странни тези бебета - слагам го вкъщи в количката, друсам ли друсам и онова се дере, излизаме навън и в момента в който количката докосне земята и тва чудо млъква?!?   newsm78

Да ви питам - кога се слага тази ваксина ПЕНТАКСИН?????

# 36
  • sf
Пентаксима се слага три месеца поред и после 1г след последния прием. на Виктор ще му я почнат като стане на 3м, демек септември.

# 37
Indiscipline, на 2 септември ако не ни мине котка път се мятаме на черната мълния и пристигаме:) Може да направим някоя разходка из морската...
Никка, пентаксима е с 3 приема- на 2рия, 3я и 4я месец.
Фил, в Била продават едни мрежи за прозорец, около 10 лв струват, с лепяща лента. Временно стават за закърпване на положението. Аз сложих такава на прозореца в ТК (е, по точно мъжа ми).
Донси, направо ме убиваш с тея разводи, да ти имам чувството за хумор Laughing
За пералнята- аз пускам колкото се съберат, ако е полвин пералня- полвин. Тя все някога ще се развали честно казано, не се вторачвам толкова , защото съм разбрала че е на късмет работата. А и все пак е временно това с половината пералня- ей я къде е зимата и ще почнем да перем повече дрехи, а и бебешока ше порасне.

Отивам да си правя макарони на фурна, пък нека ми е голям задника Mr. Green

П.С. Дописвам след Донси- за всички реимунизации се оказа че имало тестове в МД. Значи вместо да дупчим детето с реимунизация ако случайно не е формирало имунитет от 1я път имало начин да се провери дали има имунитет и съответно дали изобщо има смисъл от реимунизация. Затова мисля като дойде ред за това да проуча подробно въпроса и да се възползвам.

# 38
  • sf
Цитат
Отивам да си правя макарони на фурна, пък нека ми е голям задника

дай насам, па и моя нека е голям   Mr. Green

# 39
Опа, забравих!!!
На празнуващите днес честитооо!!!! Hug

Ей ви една усмивка от Макси по случай празника  Grinning

# 40
Рокси, с удоволствие разходката Simple Smile

Кажете с какво ги мазахте бебетата за тия пъпки, помня, че няколко мами се оплакваха в по-стари теми... май става дума за тия, бебешките пъпки с червено в основата и бяло връхче... плъзнаха жестоко и все повече ми се виждат Sad. Нашта педиатърка е в отпуска и си спряла гсм-а, бях оня ден при заместничката й и тя ми изтърси да съм я поливала с едно шише вода по-честичко  Close. Пък аз си я къпя, мажа, масажирам, ползваме само Себамед за навсякъде... и нямам идея ко да правя до понеделник, когато си идва нашта докторка.

# 41
честито на всички празнуващи  Hug
нями нями ... макарони  Mr. Green
а roksi за топлофикация - връщат паричките със следващите сметки
Ако си искате парите на ръка се ходеше някъде, чака се по едни опашки и ги връщат ама без ДДС  #2gunfire
Stephy честита придобивка. Аз до колкото си спомням живееше близо около нас така че свиркай за разходки  Hug
Indiscipline на нас ни изписаха Fucidin за пъпките с бели връхчета. Мацва се само пъпката! И при нас са мнооого тез пъпки. И сякаш всеки ден си увеличават. Педиатърката каза че в 90%  не е проблем - води се изчистване на организма. Но малкия хърка и сумти по много и днес правихме МБ на носен секрет да проверим за коки. Сега чакаме резултати - дано не е нищо сериозно  Praynig

# 42
Беболинчо, дано да нямате нищо на МБ.
На нас ни изписаха един крем за дупето (имаше подобни пъпки) на spirig, който е от сорта на фусидина, мисля да го пробвам на малък участък, пък ще видим... мерси много!

# 43
Здравейте и от нас!И аз днес съм именячка,така че пийте по едно за мое здраве!Сега отиваме да се поглезим навън,само дано не ни завали.Приятен ден на всички!

# 44
  • София
Смениха ми карта 3,5лв
Писна ми от тея залъгалки само плюят и после се дерат за тях,днес работих държеки биба говоря по телефона и пиша.Що`то свеки гледа сериал,дъщеря и ще идва че в испания свекърва и не и помагала,викам а на мен кой помага и тя млъкна,пийнах една мастика и и казах като неможеш да се наспиваш си отивайна село,довечера ще я отнесат.Ради ми е целия в ситни червени пъпчици по цялото тяло,някой да има същия проблем?Педито изписа калций,не и приличало на алергия от млякото.
Рокси вие с какво се мажете след баня?
Честит празник на Варненките  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт