и мерси за честитката:)
и честито на Мариите:)

.Малкия милия какво да кажа-каквото и да му изваря или измия,щерката го докопва и край на стерилизацията.То е ясно,че в нас не е аптека,ама...Инъче и неговите дрехи и нейните и нашите пера отделно,с различни прахове.Тоя крем на Мустела съм го ползвала за Надина,която е с много чуствителна кожа,а сега и с дерматит-не съм очарована.Затова и сега съм на Себа мед.Още му се бели кожичката и сега го мажа с ултра софт крема,сложих и на лицето,че и там се бели.С мъжът ми само веднъж го намазахме с олиото на Нивея и целия се обрина-или защото не трае топло или не му понася,но инъче съм само на Себа мед и 6 месеца мисля поне да не сменям.За пъпките с бял връх нашто педи изписва Бактробан,но аз си мисля,че и сами ще минат-незнам да мажа ли.Нашият пъп още не е паднал,инъче е исъхнал и едва се държи,дали да го водя при доки,чух че на 10-я ден трябвало да падне?Ще захранвам от 6месец,освен ако не прояви интерес към храната и по-рано,но немисля че ще почвам със сокове точно.На гърне щерката ходи от 8-я месец,но сама проявяваше интерес,щото гледаше от по-големите деца на приятелките ми,дневния памперс махнах на 1год и 10месеца,щото направи обрив от него,а на 2 години и месец махнах и нощния!Моето мнение е според детето всичко!
) балсам на д-р Тайс, който е за много суха кожа и става за бебоци. Педито каза че ако са с много голям бял връх и гной се прилага мазане с антибиотик.
ФИЛ,ГЕРИ, доста неща ви се струпаха-кураж,след всяка трудност идват и добри дни!
Мими и малкия все иска да сучи,ама понеже не носи на кърма и повръща,му налагам бибата.
Малко ми е гузно,щото на каката не давах и тя не искаше,само цица,ама тогава цялото ми време беше за нея,сега не е така.Будих се с болки в гърдите,така че поне в някой случеи гледам да вкарвам биба.