ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЧКИ

Евичка днес много мирува-пу-пу да не ме чуе дявола..................
Искам да ви споделя моя опит с тези ситните пъпчици.Първо да спомена че аз с нищо не мажа малката.В началото със зехтин,само че напоследък не слагам от него защото ми се струва че я запарва и пак се появява обрив.Да чукна на дърво кожата й не е никак суха.
Още в средата на 1-ия месец се появиха тези ситни пъпчици с връхче.Педиатърката каза да ги мажа със спирт 70% след банята.И така те завехнаха за седмица.
Янамама гледах снимки и видях че си раждала в Майчин дом.Та това ми се е набило в мозъка и сега на обяд те сънувах
Аз съм пускала и мои дрехи заедно с тези на малката
За захранването- чета много по въпроса,ама още не съм решила какво ще предпочета

Пентаксима се слага три месеца подред,като се започне от 3-ият.И след това на една годинка пак се прави реимунизация
И Евето е със запушено носле и има доста секретчета-вече обаче така се специализарах във ваденето им че тя докато усети че и правя нещо аз съм свършила
Момичета -най накрая открихме нашата биба-НУК
Почти не я изпуска,а й не й се догажда от нея както от другите 

. Отлепя си едната част и си я мята на главата - много обича да й е покрита главата и да са й голи краката, не знам що - та възглавничката изобщо не й пречи да си върти вече.
голям сладкиш е тази Доротея...моята "подпорка" е тази от линка и поне засега Никола не може да се върти с нея

купон

(със свеки естествено и при прабаба му на бебчо - таман две помощнички супер, та и аз да почина малко